Gal kas jau kur uzmatet tarsos mokesciu indeksavimus ir kita informacija siems metams?
QUOTE(mango @ 2012 12 08, 11:36)
o dabar klausimas dėl automobilio, 4 metų senumo, bus naudojamas įmonės reikmėms
Automobilis įmonės ar pagal panaudą?
QUOTE(aggree @ 2012 12 08, 11:58)
Gal kas jau kur uzmatet tarsos mokesciu indeksavimus ir kita informacija siems metams?
Dar per anksti, geriausiu atveju bus sausio mėn.
Tai suds...
QUOTE(aggree @ 2012 12 08, 12:58)
Nera dar. kaip visada, buna tik sausio antroj pusej
QUOTE(Ž.J. @ 2012 12 08, 22:13)
vakare tai labai gražu
Na aš dar kartą pas Jus su klausimėliu
Ar darbo laiko apskaitos žiniaraštyje ,,faktiškai dirbtos dienos ir valandos'' yra rašomos pakartotinai ir į ,,neatvykimas į darbą'' eilutese? Ar į ,,neatvykimas į darbą'' eilutėse rašomos tik tos dienos (atostogos,komandiruotės ir etc.)? Internete randu vienaip, dėstytojos pvz. faktiškos dienos ir valandos atkartotos ir ,,neatvykimas į darbą''...
Labas rytas
Išvarau į darbą
Išvarau į darbą
ne tu viena Daidute aš darbo dienom 'normaliame ' darbe dirbu, o savaitgaliais papildomą įmonėlę tvarkau..
dar turiu klausimą - ar būtina atostoginius išmokėti per 3 dienas?
QUOTE(mango @ 2012 12 09, 10:07)
ne tu viena Daidute aš darbo dienom 'normaliame ' darbe dirbu, o savaitgaliais papildomą įmonėlę tvarkau..
Taip, būtina, jei žmogutis prašyme nenurodo kitaip Aš tai varau į ofisą dirbti , turiu labai skubų darbą padaryti, tai nespėsiu 1dienį jo iki pietų, užtat aukoju šiandieną