Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

Tepaluota, pasidalink tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 07 gruodžio 2012 - 16:00
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 07, 16:56)
Mane tai sekioja, keliais nick'ais prisijungus viena (ir neprisijungus seka), net temą specialią sukūrė - garbė, ania? didis.gif

sudominai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 07, 16:00)
pasidalink tema biggrin.gif

Kadangi ten absoliutus briedas, tai nesidalinsiu. Arba šnipinėkit visą savaitgalį laugh.gif
Atsakyti
Bijok dabar kiekvieno virtualioje erdvėje doh.gif na ir laikai atėjo unsure.gif

o man šiandien darbe pasisekė stalą atkasti iš po popierių biggrin.gif pasirodo jis baltas cool.gif
Atsakyti
Labi,
savaitę kursinaus, tai nebuvo kada pasiskaitinėt jūsų, tik kažkokiu būdu sugebėjau prisipoistyt ko nereik, ania Tepaluota? biggrin.gif
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 06, 20:43)
Mielos ūkininkėlės gal kažką girdėjot apie šį projektą  blush2.gif
http://www3.lrs.lt/p...s...ry=&p_tr2=2

Šiandien apie tą dalyką pasakojo. Galėsi pasiimt žmogų padirbėt dienai, savaitei, bet tas darbuotojas pagal pažymą, jei dirbs tik pas tave, per metus tegalės dirbti 60 dienų, jei pas kelis darbdavius ne daugiau kaip 90 dienų. Apmokėjimas bus galimas už dieną, savaitę, bet ne vėliau nei 5 dienos nuo darbo pabaigos. Reikės išrašyti kvitą, vienas egzempliorius darbdaviui kitas žmogiui. Reikės deklaruot sodrai ir nuo išmokėtos sumos sumokėti PSD. Jei pas tave žmogus viršys 60 dienų, tai jau traktuos kaip darbo santykius ir bus privaloma DS. Įsigalios jei nenusipastau nuo 2013-03-01. Kvitai bus pardavime.
Atsakyti
Sveikos,

kelias dienas nesijungiau. Darbo daug buvo, o ir mažoji mano susirgo verysad.gif

Na ir prišnekėjote Jus čia... O su tuo šnipinėjimu, tai doh.gif

Nors pati nuo draugės esu girdėjusi. Viename forume, tax, man atrodo, uždavė porą klausimėlių, ar privaloma, kaip užpildyt (apie žurnalus kažkokius ėjo kalba), ir pan. Tai ką galvojate, ant rytojaus atėjo ir patikrino būtent tuos žurnalus, įsakymus ir pan. Vienžod viską, apie ką klausinėjo... Sutapimas g.gif Na žinokit tokiais sutapimais netikiu schmoll.gif
Atsakyti
Ne sutapimas cool.gif
Atsakyti
Paskaičiau paskutinius pasisakymus ir pagalvojau kad gal mane čia laikot šnipinėjančia. g.gif Šiaip esu čia naujokė, buhalterijoj tikra "senė" jeigu galima tiesiog tikrai noriu bendrauti su Jumis. Kažkaip tikiuos pritapti prie Jūsų.

Atsakyti
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2012 12 07, 21:43)
Paskaičiau paskutinius pasisakymus ir pagalvojau kad gal mane čia laikot šnipinėjančia.  g.gif  Šiaip esu čia naujokė, buhalterijoj tikra "senė" jeigu galima tiesiog tikrai noriu bendrauti su Jumis.  Kažkaip tikiuos pritapti prie Jūsų.

Cia buvo apie tuos ar tas, kurie ar kurios "kaba" apacioje, bet nieko niekada nepasisako. Cia ne tax'as, kur pagal paieskos zodzius gali rast atsakyma i rupima klausima, cia reikia istisas temas skaityt, tai nemanau, kad tiesiog siaip svieciasi ir skaitineja lyg romana koki biggrin.gif

Junkis junkis, mes ne tokios ir baisios cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 05, 20:02)

aš deja nesusidūrusi su daugiabučių namų bendrijų apskaita...  Turėjo man čia vieną tokią bendirją duoti, bet paskui persigalvojo, tai likau nepasipraktikavusi toje srityje...
Manau, kad sąskaitų planas būtinas.
Čia juk yra ne pelno sikienati organizacija, tai reikėtų tokiu sąskaitų planu ir naudotis
turėtum vadovautis šiomis taisyklėmis, jose yra ir sąskaitų planas (aišku jį galima koreguoti):
http://www3.lrs.lt/p...amp;Condition2=

Ačiū už atsakymą, šitą įstatymą išnaršius skersai išilgai, tačiau nė kiek nepadėjo. nežinau ką daryti su penkta klase. ar iš gyventojų surenkamus mokesčius priskaityti prie pajamų? juk jie vis tiek nukeliauja tiekėjams tie pinigėliai..
Atsakyti
sveikos, tikiuosi visos neatostogaujate savaitgalį ir patarsite.. dar apie tuos šnipinėjančius, tai manau, kad tokius forumus kaip tax reiktų padaryti kažkiek uždarus, kur galėtum patekti tik su rekomendacijomis smile.gif
o dabar klausimas dėl automobilio, 4 metų senumo, bus naudojamas įmonės reikmėms, važinėti pas klientus ir pan - per kiek laiko nudėvėti - 6 metus? jau buvau apsidžiaugusi, kad 4 bet šiuo atveju turbųt netinka..
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 12 08, 12:36)
sveikos, tikiuosi visos neatostogaujate savaitgalį ir patarsite.. dar apie tuos šnipinėjančius, tai manau, kad tokius forumus kaip tax reiktų padaryti kažkiek uždarus, kur galėtum patekti tik su rekomendacijomis smile.gif
o dabar klausimas dėl automobilio, 4 metų senumo, bus naudojamas įmonės reikmėms, važinėti pas klientus ir pan - per kiek laiko nudėvėti - 6 metus? jau buvau apsidžiaugusi, kad 4 bet šiuo atveju turbųt netinka..

Is Paciolio lenteles : Kiti lengvieji automobiliai - ne senesni kaip 5 metu ; metodas - tiesinis, normatyvas - 6 metai
jei toks automob. naudojamas trumpalaikei nuomai, vairavimo mokymui ar transporto paslaugoms, tai normatyvas 4 metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renri3: 08 gruodžio 2012 - 11:49