Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 30, 11:16)
nuoširdžiausi sveikinimai tau ir tavo vaikinukui smile.gif Juk vaiko gimimas - pati didžiausia šventė smile.gif
Koks didelis jau smile.gif

dėkui ax.gif didelis... ir ūgiu jau lygus su manim..... o aš tai aukšta.....

QUOTE(Daidute @ 2012 11 30, 11:16)
Pasicekavijau tavo parašiuke  ax.gif  Jau kokie grožiai  wub.gif  O kur juos galima užsisakyti, jei būtu reikalas  g.gif

kai labai labai nori, galima... tik stengiuos vienodu nedaryt.....

QUOTE(Dianule @ 2012 11 30, 11:24)
Pritariu Daidutei, J.Z. tikrai labai grazu, as irgi kartais megstu tokiais rankdarbiukais uzsiimti, labai smagus kurimo procesas 4u.gif

ačiū.. 4u.gif

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 30, 11:28)
Didelis jau vaikinas smile.gif Tuoj pasimatymai prasides biggrin.gif Sveikinam  4u.gif
Pasicekavijau ir as smile.gif Nagi grazu, bet as tai neturiu rankos tokiems groziams kurt smile.gif

iš tikro jau didelis... ir mąstymas kitosk jau..... nu laukiu aš tu marčiu.... dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 30, 12:28)
O taip, visiems atrodo, kad sedi koja ant kojos susidejus ir auga tas vaikas pats biggrin.gif Nors as, tiesa sakant, nepajutau sunkumo jokio, nes rami mano mergaiciuke palyginus smile.gif Va ir vakar leido su tetom pasedet, zaide vaiku kampelyje smile.gif

maniškė irgiunebloga, bet ir pati jausčiausi kaltą, jeigu neskirčiau jai dėmesio, o sėdėčiau vien prie popierių.
Kažkada svajojau, kad jau kai auginsiu vaikus, tai užsiimsiu namais, vaikais. O gavosi kitaip: ir vaikas, ir namai, ir darbai smile.gif
Na bet nesiskundžiu, tenka padirbėti naktimis, bet nieko tokio smile.gif

QUOTE(Tučka @ 2012 11 30, 12:33)
Dekui  4u.gif

As darbe kaip tycia klausiau ta stoti ir girdejau, kad man skambins ir paruose kazkoki isbandyma, tai as ir nusiteikiau, kad vaidins mokescius  biggrin.gif  Nu bet o taciau mes mokesciu kai neslepiam, tai ir taip nebuciau patikejus  biggrin.gif

na tai nesigavo kolegoms tavęs išdurti smile.gif

QUOTE(Ž.J. @ 2012 11 30, 12:33)
dėkui  ax.gif didelis... ir ūgiu jau lygus su manim..... o aš tai aukšta.....
iš tikro jau didelis... ir mąstymas kitosk jau..... nu laukiu aš tu marčiu.... dėkui  4u.gif

greitai auga tie vaikai smile.gif
ir dažniausiai ūgiu tėvus praauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 11 30, 12:39)
maniškė irgiunebloga, bet ir pati jausčiausi kaltą, jeigu neskirčiau jai dėmesio, o sėdėčiau vien prie popierių.
Kažkada svajojau, kad jau kai auginsiu vaikus, tai užsiimsiu namais, vaikais. O gavosi kitaip: ir vaikas, ir namai, ir darbai smile.gif
Na bet nesiskundžiu, tenka padirbėti naktimis, bet nieko tokio smile.gif
na tai nesigavo kolegoms tavęs išdurti smile.gif
greitai auga tie vaikai smile.gif
ir dažniausiai ūgiu tėvus praauga smile.gif

Visada gaunasi ne taip, kaip planuoji smile.gif As turejau dirbt pilnu tempu, bet gimus vaikui supratau, kad negaliu dar tokios mazytes auklems palikt ir atsisveikinau su darbu. Bet visi pokyciai i gera, turim savo imone, dirbam daug, bet dirbam sau smile.gif

Tucka sugadino visa reikala radijos klausydama biggrin.gif

As tikiuos, kad mano mergaiciuke nepraaugs tecio biggrin.gif Nes jis 195 ugio, o mane tai gali praaugt, as maza biggrin.gif
Atsakyti
Na jei nebuciau radijos klausius, tai buciau su zemem visus kolegas sumaisius su tokiais bajeriais biggrin.gif
Bet rankos ir taip drebejo, juk zinojau, kad i tiesiogini eteri sneku ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, tikras rytas ir sampanas atidarytas biggrin.gif
Tucka su gimtadieniu birthday.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 11 30, 09:13)
Nu kur tie kiaušai pas mane? Papai, tai taip, o kiaušai?  huh.gif

Sijono nekelem, nematem, gal ir kabo kokie lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Grizau is sporto, nusikalus negyvai, reik eit dirbt, nors ir pamiegot noreciau blush2.gif . Nu bet reik kazkaip prisiverst darbui, menesio galas darbu prisikaupe, savaitgali vel tingesis
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 30, 12:47)
Labas rytas, tikras rytas ir sampanas atidarytas  biggrin.gif
Tucka su gimtadieniu  birthday.gif
Sijono nekelem, nematem, gal ir kabo kokie  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Grizau is sporto, nusikalus negyvai, reik eit dirbt, nors ir pamiegot noreciau  blush2.gif . Nu bet reik kazkaip prisiverst darbui, menesio galas darbu prisikaupe, savaitgali vel tingesis

ka sportuoji? ax.gif As kazkada lankiau sporto sale, treniruoklius, ale dabar vyras nebeisleidzia biggrin.gif Sako namuose prisitampai (as megeja baldus stumdyt is vienos vietos i kita, tai tam sokas buna gryzus is darbu biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 11 30, 11:46)
Na jei nebuciau radijos klausius, tai buciau su zemem visus kolegas sumaisius su tokiais bajeriais  biggrin.gif
Bet rankos ir taip drebejo, juk zinojau, kad i tiesiogini eteri sneku  ax.gif

Tai dabar jau zvaigzde tu musu, neis tuoj susisneket lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geriau butum nieko negirdejus, smagiau kolegom butu buve. As vienakart vyrui iskreciau toki juoka, tai etery pasiunte ta vedeja n.... ir padejo rageli, net nesuzinojo kad cia pokstas. Jau kokia geda buvo, tai daugiau nekreciu tokiu juoku, o grizus papasakojau, tai sake prilpos prie sienos uz tokius bairiukus lotuliukas.gif Nu bet svarbu man buvo linksma
Papildyta:
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 30, 11:50)
ka sportuoji?  ax.gif  As kazkada lankiau sporto sale, treniruoklius, ale dabar vyras nebeisleidzia biggrin.gif Sako namuose prisitampai (as megeja baldus stumdyt is vienos vietos i kita, tai tam sokas buna gryzus is darbu biggrin.gif ).

Su treniruokliais, dar tik 2menuo bus, ziauriai tingiu eit, reik kiekviena diena prisiverst, nu bet uz poros men gal jau bus galima dziaugtis rezultatais, tai ir upas didesnis atsiras. Pas mane atvirksciai, vyras travina eit, nors jam paciam labiau reiktu rupintis savo virsvoriu. Nu bet saves nemato, tipo vyras be pilvo, kaip mersas be kapoto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jau kai pas moteras pilvas, tai gelbejimo ratai matai jiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 30, 12:57)

Su treniruokliais, dar tik 2menuo bus, ziauriai tingiu eit, reik kiekviena diena prisiverst, nu bet uz poros men gal jau bus galima dziaugtis rezultatais, tai ir upas didesnis atsiras. Pas mane atvirksciai, vyras travina eit, nors jam paciam labiau reiktu rupintis savo virsvoriu. Nu bet saves nemato, tipo vyras be pilvo, kaip mersas be kapoto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O jau kai pas moteras pilvas, tai gelbejimo ratai matai jiems  biggrin.gif

biggrin.gif pas vyrus nebuna didelio pilvo, pas juos presas didelis ten biggrin.gif As namuosew turiu ale ta maszini lanka, bet tai ar suku as ji kasdien? Aisku ne. O va kai eidavau i sporto kluba, tai man geriausia motyvacija budavo, kad pinigai sumoketi, reikia isnaudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 30, 12:10)
pas vyrus nebuna didelio pilvo, pas juos presas didelis ten biggrin.gif

Būna. Pas fūristus. Bet ten dažniausiai perebor. O šiaip, Tutska2, tavo vyras teisus ax.gif Kai vyras su mažiuku pilviuku, man laaabai sexy wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 11 30, 11:57)
Tai dabar jau zvaigzde tu musu, neis tuoj susisneket  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Geriau butum nieko negirdejus, smagiau kolegom butu buve. As vienakart vyrui iskreciau toki juoka, tai etery pasiunte ta vedeja n.... ir padejo rageli, net nesuzinojo kad cia pokstas. Jau kokia geda buvo, tai daugiau nekreciu tokiu juoku, o grizus papasakojau, tai sake prilpos prie sienos uz tokius bairiukus  lotuliukas.gif  Nu bet svarbu man buvo linksma
Papildyta:

Nu zinai buhalteris ir VMI tai cia jau ziaurus pokstai biggrin.gif
Atsakyti
Klausima turiu. Pagal grafika siandien turi dirbti vienas vairuotojas, bet dirba, tas kuriam dirbt tik rytoj reikejo pradet. Jie seniai jau ziuriu per 1 diena persikeite kazkaip. Noreciau, kad pagal grafika realiai sutaptu man, ar galiu grafike nubraukt ir pazymet, kad jie susikeite dienom? Tada man jau sekanciam menesyje viskas susideliotu i vietas.
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 30, 12:10)
biggrin.gif pas vyrus nebuna didelio pilvo, pas juos presas didelis ten biggrin.gif As namuosew turiu ale ta maszini lanka, bet tai ar suku as ji kasdien? Aisku ne. O va kai eidavau i sporto kluba, tai man geriausia motyvacija budavo, kad pinigai sumoketi, reikia isnaudot biggrin.gif

Man ir sumoketi pinigai motyvacijos neprideda blush2.gif

QUOTE(Renri3 @ 2012 11 30, 12:48)
Klausima turiu. Pagal grafika siandien turi dirbti vienas vairuotojas, bet dirba, tas kuriam dirbt tik rytoj reikejo pradet. Jie seniai jau ziuriu per 1 diena persikeite kazkaip. Noreciau, kad pagal grafika realiai sutaptu man, ar galiu grafike nubraukt ir pazymet, kad jie susikeite dienom? Tada man jau sekanciam menesyje viskas susideliotu i vietas.

Manau, kad tabelio braukyt negalima. Geriau koki prasyma tegul paraso, kad del asmeniniu aplinkybiu ir pan susikeite vietomis, o dar geriau turbut tabeli pataisyt taip kaip turi but mirksiukas.gif
Atsakyti