sveikutės
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2012 12 06, 11:48)
Laba.
Mokėjau baudą už tai kad susimaišiau datose. Teikdama PVM deklaraciją įrašiau 2013 metus ir neatmetė kad data bloga ar panašiai. Po to gavo įmonės direktorius skambutį ir pakvietimą ateiti administraciniam protokolui surašyti. Kadangi aš buvau atostogose ir nieks nepaaiškino situacijos, (nors vargu tai būtų padėję) ir sumokėjo. Paskui man iš algos atskaitė.
ups... nu bet kokia nesąmonė... juk klysti žmogiška... jie pasirodo net nesiaiškina situacijos, baudžia ir viskas....
QUOTE(aggree @ 2012 12 06, 11:52)
FCUK. As praejusi menesi sumaisiau datas
du kartus pateikiau uz 9 men, ir nei karto uz 10. Kadangi pastebejau tik dabar teikdama uz 11, ir is naujo pateikiau uz 10, bei teko tikslinti 9 (gi ant seno surasiau 10 men duomenis, bet menesio tai nepakeiciau), tai bauda bus kokia?.. 30*100???
man taip buvo su GPM deklaracija, bet pasitaisiau ir viskas gerai
gal negausi baudos... nu kokia nesąmonė....
QUOTE(aggree @ 2012 12 06, 12:01)
Del PVM paskambindavo, nors jau seniai bebuvo, tfu tfu tfu, kad kazka pamirsciau... O GPM jei algos nemoki, tai ir neteiki... Ar gal sita nuostata pasikeite?
niekas nesikeitė, jeigu nemoki DU, tada ir FR0572 neteiki už tą laikotarpį.
QUOTE(tutska2 @ 2012 12 06, 15:51)
Sveikos, siandien rytas sunkus, vos akis praplesiau, jau ikaliau 2kavos puodus, bet vistiek prie zemes traukia. Ot bus man naktineti
Aciu.
man irgi buvo sunkus.... Ėjau miegoti 4 val., tai 9 val. vos vos iš lovos, kava šiek tiek padėjo
O jau buvau nusprendusi nuo šiandien nevalgyti saldumynų ir kavos negerti, nes jos be cukraus gerti negaliu... Bet bevalė aš, neatsilaikiau prieš kavą
saldumyno šiandien dar nei vieno nesuvalgiau