Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Dianule @ 2012 12 06, 11:08)
Pataikei, pataikei... Draugaujam  blush2.gif
Aha ir pas mane paste guli toks laiskiukas..

ir mes jau draugaujam mirksiukas.gif
badinasi EDS sudurniavo su FR0521 smile.gif
Atsakyti
Laba. ax.gif
QUOTE(tutska2 @ 2012 12 06, 01:22)
Ir dar man iskilo toks klausimelis. Jei klientai jums veluoja sumoket laiku, tai jus rasot kokius delspinigius ar ne? Siaip fakturose mes rasom kad skaiciuosim delspinigius, bet realybeje dar nei karto to  netaikem. ,bet kai klientai jau ne kelis tukstancius skoloj, tai galvoju kaip cia man elgtis, kad po to nebutu ragu kontora. Gal jus turit kokiu minciu g.gif

Piktybiniams klientams Rašau priminimą 3 kartus, tada raginimą, tada delspinigius, tada į teismą.

Kai sutartiniai įsipareigojimai per 6 (šešis) mėnesius nėra įvykdomi, reikalauti atlyginti delspinigius galima tik už 6 (šešis) paskutinius mėnesius (180 dienas) iki kreipimosi į teismą dienos. Delspinigiams skaičiuoti būtų įdealu, jei būtų sudaryta sutartis, ne tik sąskaitoj numatyta. Bet teko skaičiuoti ir kai tik sąskaitoj buvo parašyta.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 06, 05:48)
Dabar užtenka vienąkart pavėluot pateikt deklaraciją vieną dieną. Premija už tiek - šimtas pinigų. Dvi, trys dienos kainuos atitinkamai daugiau. Ir visai nesvarbu, kad visus 58 metus, iki pat  pensijos, pateikdavai laiku.

Mokėjau baudą už tai kad susimaišiau datose. Teikdama PVM deklaraciją įrašiau 2013 metus ir neatmetė kad data bloga ar panašiai. Po to gavo įmonės direktorius skambutį ir pakvietimą ateiti administraciniam protokolui surašyti. Kadangi aš buvau atostogose ir nieks nepaaiškino situacijos, (nors vargu tai būtų padėję) ir sumokėjo. Paskui man iš algos atskaitė.
Atsakyti
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2012 12 06, 10:48)
Mokėjau baudą už tai kad susimaišiau datose. Teikdama PVM deklaraciją įrašiau 2013 metus ir neatmetė kad data bloga ar panašiai.  Po to gavo įmonės direktorius skambutį ir pakvietimą ateiti administraciniam protokolui surašyti.  Kadangi aš buvau atostogose ir nieks nepaaiškino situacijos, (nors vargu tai būtų padėję) ir sumokėjo. Paskui man iš algos atskaitė.

blink.gif FCUK. As praejusi menesi sumaisiau datas doh.gif du kartus pateikiau uz 9 men, ir nei karto uz 10. Kadangi pastebejau tik dabar teikdama uz 11, ir is naujo pateikiau uz 10, bei teko tikslinti 9 (gi ant seno surasiau 10 men duomenis, bet menesio tai nepakeiciau), tai bauda bus kokia?.. 30*100???
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 06, 10:52)
blink.gif FCUK. As praejusi menesi sumaisiau datas doh.gif du kartus pateikiau uz 9 men, ir nei karto uz 10. Kadangi pastebejau tik dabar teikdama uz 11, ir is naujo pateikiau uz 10, bei teko tikslinti 9 (gi ant seno surasiau 10 men duomenis, bet menesio tai nepakeiciau), tai bauda bus kokia?.. 30*100???

Labai tikiuosi kad ne. Anksčiau tokių cirkų nebūdavo, paskambindavo inspektorė kad greitai pataisykit ir viskas arba teisiog primindavo. Nugi visko pasitaiko. O dabar tai nebežino kaip pinigų užsidirbti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2012 12 06, 11:00)
Labai tikiuosi kad ne. Anksčiau tokių cirkų nebūdavo, paskambindavo inspektorė kad greitai pataisykit ir viskas arba teisiog primindavo. Nugi visko pasitaiko. O dabar tai nebežino kaip pinigų užsidirbti  doh.gif

Del PVM paskambindavo, nors jau seniai bebuvo, tfu tfu tfu, kad kazka pamirsciau... O GPM jei algos nemoki, tai ir neteiki... Ar gal sita nuostata pasikeite?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 06, 11:01)
Del PVM paskambindavo, nors jau seniai bebuvo, tfu tfu tfu, kad kazka pamirsciau... O GPM jei algos nemoki, tai ir neteiki... Ar gal sita nuostata pasikeite?

Mokestį išskaičiuojantys asmenys deklaracijos FR0572 teikti neprivalo, jei: per mokestinio laikotarpio mėnesį neišmokėjo jokių išmokų, pagal mokesčio mokėjimo tvarką priskiriamų A klasės pajamoms; Kad būtų pakeista nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2012 12 06, 11:08)
Mokestį išskaičiuojantys asmenys deklaracijos FR0572 teikti neprivalo, jei: per mokestinio laikotarpio mėnesį neišmokėjo jokių išmokų, pagal mokesčio mokėjimo tvarką priskiriamų A klasės pajamoms; Kad būtų pakeista nerandu.

Ir as kazkada ieskojau neradau, bet siaip susimasciau g.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien rytas sunkus, vos akis praplesiau, jau ikaliau 2kavos puodus, bet vistiek prie zemes traukia. Ot bus man naktineti doh.gif
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2012 12 06, 10:48)
Laba.  ax.gif

Piktybiniams klientams Rašau priminimą 3 kartus, tada raginimą, tada delspinigius, tada į teismą.

Kai sutartiniai įsipareigojimai per 6 (šešis) mėnesius nėra įvykdomi, reikalauti atlyginti delspinigius galima tik už 6 (šešis) paskutinius mėnesius (180 dienas) iki kreipimosi į teismą dienos. Delspinigiams skaičiuoti būtų įdealu, jei būtų sudaryta sutartis, ne tik sąskaitoj numatyta. Bet teko skaičiuoti ir kai tik sąskaitoj buvo parašyta.

Aciu.
Atsakyti
sveikutės smile.gif

QUOTE(Vėjo pasaka @ 2012 12 06, 11:48)
Laba.  ax.gif
Mokėjau baudą už tai kad susimaišiau datose. Teikdama PVM deklaraciją įrašiau 2013 metus ir neatmetė kad data bloga ar panašiai.  Po to gavo įmonės direktorius skambutį ir pakvietimą ateiti administraciniam protokolui surašyti.  Kadangi aš buvau atostogose ir nieks nepaaiškino situacijos, (nors vargu tai būtų padėję) ir sumokėjo. Paskui man iš algos atskaitė.

ups... nu bet kokia nesąmonė... juk klysti žmogiška... jie pasirodo net nesiaiškina situacijos, baudžia ir viskas....

QUOTE(aggree @ 2012 12 06, 11:52)

man taip buvo su GPM deklaracija, bet pasitaisiau ir viskas gerai smile.gif gal negausi baudos... nu kokia nesąmonė....

QUOTE(aggree @ 2012 12 06, 12:01)

niekas nesikeitė, jeigu nemoki DU, tada ir FR0572 neteiki už tą laikotarpį.

QUOTE(tutska2 @ 2012 12 06, 15:51)
Sveikos, siandien rytas sunkus, vos akis praplesiau, jau ikaliau 2kavos puodus, bet vistiek prie zemes traukia. Ot bus man naktineti doh.gif
Aciu.

man irgi buvo sunkus.... Ėjau miegoti 4 val., tai 9 val. vos vos iš lovos, kava šiek tiek padėjo smile.gif
O jau buvau nusprendusi nuo šiandien nevalgyti saldumynų ir kavos negerti, nes jos be cukraus gerti negaliu... Bet bevalė aš, neatsilaikiau prieš kavą smile.gif
saldumyno šiandien dar nei vieno nesuvalgiau smile.gif
Atsakyti
Man PMS šiandien suryjau 4 saldainius. O jau keletą dienų nei gramo saldumynų neturėjau...
Tipo tikras adventas biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš jungiuosi po atostogų smile.gif taip gražu ir šilta Romoje wub.gif
Atsakyti
Laba laba,

darbinga siandien diena man karsta.gif Gavau ir as EDS laiska del FR0521 biggrin.gif

QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 06, 17:02)
Pagaliau ir aš jungiuosi po atostogų smile.gif taip gražu ir šilta Romoje  wub.gif

Oi man patys geriausi ir silciausi sentimentai Italijai wub.gif

Rytoj reikes GPM sest priduot, pirma karta pati deklaruosiu, tai itariu pagalbos sauksmu bus biggrin.gif ax.gif Tamsus miskas man tas GPM deklaravimas, o dar buvo atleistu zmoniu... Na bet nebandydama ir neismoksiu smile.gif
Atsakyti