Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 05, 21:16)
Kadangi su gps vaziavau, tai ir nuvede ten mane, o ir siaip nezinojau as kaip kitaip pasiekt Titnago g.

čia netoli Gariūnų turbūt ši gatvė? Tada buvo galima per Karoliniškes važiuoti smile.gif Laisvės prospektu, tada sukti per Lazdynus. Na bet tau jau šios info nereikia smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

user posted image

Ačiū už kumštukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif , jie tikrai labai labai padėjo ax.gif ir rezultatas bus teigiamas mirksiukas.gif . Tik dėl jo dabar turėsiu kankintis net du mėnesius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 12 05, 21:38)
Labas vakaras  4u.gif
user posted image
Ačiū už kumštukus 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif , jie tikrai labai labai padėjo ax.gif  ir rezultatas bus teigiamas mirksiukas.gif . Tik dėl jo dabar turėsiu kankintis net du mėnesius doh.gif

super, šaunuolė smile.gif
tiek ilgai reiks laukti atsakymų?
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 05, 21:29)
čia netoli Gariūnų turbūt ši gatvė? Tada buvo galima per Karoliniškes važiuoti smile.gif Laisvės prospektu, tada sukti per Lazdynus. Na bet tau jau šios info nereikia smile.gif

As matai jau buvau beisvaziuojanti link namu is Santariskiu, ale paskambino mb, kad reikia dar nuvaziuot ten. ir isvis nelabai as gaudaus be gps'o Vln:D

Daidute, kodel tiek ilgai reikes laukt?
Atsakyti
Mūsų kontrolinius darbus pirma tinkrina Lietuvoje ax.gif , paskui jie keliauja į Angliją rolleyes.gif ir tik tada grįžta jau patikrinti atgal doh.gif . Aš čia mokiausi ne lietuviškoje organizacijoje blush2.gif Visi darbai rašyti lietuviškai, paskui juos verčia į anglų ir siunčia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 05, 21:55)
As matai jau buvau beisvaziuojanti link namu is Santariskiu, ale paskambino mb, kad reikia dar nuvaziuot ten. ir isvis nelabai as gaudaus be gps'o Vln:D

aišku smile.gif

QUOTE(Daidute @ 2012 12 05, 22:05)
Mūsų kontrolinius darbus pirma tinkrina Lietuvoje ax.gif , paskui jie keliauja į Angliją  rolleyes.gif ir tik tada grįžta jau patikrinti atgal doh.gif . Aš čia mokiausi ne lietuviškoje organizacijoje  blush2.gif  Visi darbai rašyti lietuviškai, paskui juos verčia į anglų ir siunčia  mirksiukas.gif

oho, kokį kelią nueis darbai....
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2012 12 05, 20:38)
rezultatas bus teigiamas mirksiukas.gif

Pragėriau žiRRRgelįįįį - ir kam man jo reeeik? user posted image Galiu aš pas diedą ir pėsčia nueeeeit... Ik - ik... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 05, 21:44)
Pragėriau žiRRRgelįįįį - ir kam man jo reeeik? user posted image Galiu aš pas diedą ir pėsčia nueeeeit... Ik - ik... user posted image

Gražiai dainuoji lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinau brunette.gif Ateik į TEN, padainuosiu gyvai tokia proga mirksiukas.gif
Atsakyti
sudurniavo EDS

atsiuntė man šiandien į el.paštą pranešimą apie 2011m. FR0521 (Mokesčio už aplinkos teršimą deklaracijos) priėmimą 2012 02 23 dienos data.
Nesamonių muziejus smile.gif
Atsakyti
Ir man laugh.gif
Atsakyti
tai jie visai sudurniavo smile.gif
Atsakyti