Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Dianule @ 2012 12 05, 12:31)
Cia gal tas pats smile.gif 4u.gif

Tikriausiai unsure.gif Jei pataikiau, tai pakviečiau draugauti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 05 gruodžio 2012 - 12:34
QUOTE(Daidute @ 2012 12 05, 06:28)
Labas rytas 4u.gif

user posted image
Palaikom kumštelius šiandien  mirksiukas.gif

laikėm kumščius, laikėm...
kaip sekėsi? Tikiuosi, kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Baltarusijoje pasaulio pabaigos 2012 12 21 nebus - "batiuška" įsakė visiems eiti į darbą.

Baltarusijoje seksualiausiu vabalu išrinktas Kolorado vabalas. Kodėl? Todėl, kad šią vasrą privertė atsistoti "rakam" pusę šalies gyventojų.

Verstiniai... tai gal ne taip gražiai skamba kaip originalo kalba.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 05, 18:04)
Baltarusijoje pasaulio pabaigos 2012 12 21 nebus - "batiuška" įsakė visiems eiti į darbą.

Geeeeeras thumbup.gif biggrin.gif

Prie to pačio paklausiu. Jei mėnesio paskutinę dieną darbuotojui prasideda biuliotenis, tai ar skaičiuojant vidurkį reikia tą mėnesį traukti ar tik prieš tai buvusius tris mėnesius? g.gif Atleidžiant tai tikrai žinau, kad imti ir tą patį mėnesį, kurio paskutinę dieną atleidžiama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 05 gruodžio 2012 - 18:20
QUOTE(salutvera @ 2012 12 05, 18:18)
Geeeeeras  thumbup.gif  biggrin.gif
Prie to pačio paklausiu. Jei mėnesio paskutinę dieną darbuotojui prasideda biuliotenis, tai ar skaičiuojant vidurkį reikia tą mėnesį traukti ar tik prieš tai buvusius tris mėnesius?  g.gif  Atleidžiant tai tikrai žinau, kad imti ir tą patį mėnesį, kurio paskutinę dieną atleidžiama...

Na man atrodo, t.y. as imciau tris paskutinius iki atleidimo arba ligonlapio pradzios, nesvarbu kad buvo atleistas ar susirgo paskutine menesio diena.
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 05, 16:48)
laikėm kumščius, laikėm...
kaip sekėsi? Tikiuosi, kad viskas gerai smile.gif

Nu bet tikrai, kai dingo tai dingo, jokiu ziniu. Mes jau baigiam nuo kumsciu laikymo mozolius pritrint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(aggree @ 2012 12 05, 17:04)

Baltarusijoje seksualiausiu vabalu išrinktas Kolorado vabalas. Kodėl? Todėl, kad šią vasrą privertė atsistoti "rakam" pusę šalies gyventojų.

Verstiniai... tai gal ne taip gražiai skamba kaip originalo kalba.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, atleiskit, kad taip įsibraunu:) gal kuri iš Jūsų yra susidūrusios su daugiabučių namų bendrijų apskaita? Neseniai apsiėmiau vienos bendrijos buhalteriją tvarkyti, o senoji buhalterė piktybiškai atsisako paaiškinti kas ir kaip. Ar reikalingas (tikriausiai taip) sąskaitų planas? Ir gal kuri nors turite pavyzdinį sąskaitų planą namų bendrijoms?
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 12 05, 19:18)
Prie to pačio paklausiu. Jei mėnesio paskutinę dieną darbuotojui prasideda biuliotenis, tai ar skaičiuojant vidurkį reikia tą mėnesį traukti ar tik prieš tai buvusius tris mėnesius?  g.gif  Atleidžiant tai tikrai žinau, kad imti ir tą patį mėnesį, kurio paskutinę dieną atleidžiama...

aš šiandien kaip tik skaičiavau nedarbingumo pašalpą už 2 dienas darbuotojui, kuriam nedarbingumas prasidėjo 11,30 dieną, tai ėmiau skaičiavauy VDU iš 8,9,10. Irgi dvejojau, kaip daryti, bet paskui pamąsčiau, kad kai darbuotojas atleidžiamas paskutinę mėn. dieną, tai jis tą dieną juk dirba, tada ir imu tą atleidimo mėnesį į VDU, o šiuo atveju lapkričio 30d. darbuotojas nedirbo, t.y. jis neišdirbo pilnai viso mėn.
čia aš bandžiau logiškai išmąstyti.
tikiuosi, kad teisingai pasielgiau...

QUOTE(tutska2 @ 2012 12 05, 19:26)
Nu bet tikrai, kai dingo tai dingo, jokiu ziniu. Mes jau baigiam nuo kumsciu laikymo mozolius pritrint  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif

na turbūt jau švenčia smile.gif

QUOTE(misiuli @ 2012 12 05, 19:31)
Labas vakaras, atleiskit, kad taip įsibraunu:) gal kuri iš Jūsų yra susidūrusios su daugiabučių namų bendrijų apskaita? Neseniai apsiėmiau vienos bendrijos buhalteriją tvarkyti, o senoji buhalterė piktybiškai atsisako paaiškinti kas ir kaip. Ar reikalingas (tikriausiai taip) sąskaitų planas? Ir gal kuri nors turite pavyzdinį sąskaitų planą namų bendrijoms?

aš deja nesusidūrusi su daugiabučių namų bendrijų apskaita... Turėjo man čia vieną tokią bendirją duoti, bet paskui persigalvojo, tai likau nepasipraktikavusi toje srityje...
Manau, kad sąskaitų planas būtinas.
Čia juk yra ne pelno sikienati organizacija, tai reikėtų tokiu sąskaitų planu ir naudotis
turėtum vadovautis šiomis taisyklėmis, jose yra ir sąskaitų planas (aišku jį galima koreguoti):
http://www3.lrs.lt/p...amp;Condition2=

Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 05, 20:02)
aš šiandien kaip tik skaičiavau nedarbingumo pašalpą už 2 dienas darbuotojui, kuriam nedarbingumas prasidėjo 11,30 dieną, tai ėmiau skaičiavauy VDU iš 8,9,10. Irgi dvejojau, kaip daryti, bet paskui pamąsčiau, kad kai darbuotojas atleidžiamas paskutinę mėn. dieną, tai jis tą dieną juk dirba, tada ir imu tą atleidimo mėnesį į VDU, o šiuo atveju lapkričio 30d. darbuotojas nedirbo, t.y. jis neišdirbo pilnai viso mėn.
čia aš bandžiau logiškai išmąstyti.
tikiuosi, kad teisingai pasielgiau...

A gerai, aš irgi taip pat dariau. ax.gif
Atsakyti
Labas wink.gif

parsibeldziau is Vln pagaliau. Prasikeikiau su Gelezinio vilko g. doh.gif jopstararai kokie kamsciai ten, ale nezinojau ir ineriau ten doh.gif nu bet nieko, svarbu viska padariau, ka turejau padaryt smile.gif
idomu kaip musu studentei sekesi egzas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 05, 20:55)
Labas wink.gif

parsibeldziau is Vln pagaliau. Prasikeikiau su Gelezinio vilko g.  doh.gif  jopstararai kokie kamsciai ten, ale nezinojau ir ineriau ten  doh.gif nu bet nieko, svarbu viska padariau, ka turejau padaryt smile.gif
idomu kaip musu studentei sekesi egzas smile.gif

jo, ten bardakas su ta Geležinio Vilko gatve, ir taip lyg bus iki kovo mėn...
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 05, 21:04)
jo, ten bardakas su ta Geležinio Vilko gatve, ir taip lyg bus iki kovo mėn...

Kadangi su gps vaziavau, tai ir nuvede ten mane, o ir siaip nezinojau as kaip kitaip pasiekt Titnago g.
Atsakyti