Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiukų skaičiuotojos, kontroliuotojos

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 03, 14:42)
Labas,

ojetau kokia "super" nakti apturejau  doh.gif  Tik dabar sedau prie darbu...

Oho doh.gif
įsivaizduoju, kiek nervų apturėjai....
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 03, 15:46)

Normalios moterys daro atvirkščiai  cool.gif

Tai kad nepasiekiu jo taip aukstai, kur man 162 pasiekt 195 biggrin.gif

QUOTE(Ž.J. @ 2012 12 03, 15:49)
labai matytas vaizdelis blink.gif , pas mane irgi kilimėlį prie durų bandė patvarkyt...... prie pora savaiciu, as taip visa nakti nemiegojau su vemianciu šuniu.... ryte i darba neišėjau.... varėm pas veterinoriu vaistu susileist..... dabar visada iseinat uždarau narvan.....

Tai kad ta gyvate ismoko pati narva atsidaryt doh.gif Net siandien lekiau vaistu pasiimt, kur buvau uzsiprasius parvezt, skambina apsauga, kad bute signalizacija suveike. gryztu, sedi didelem akim ir nulepusiom ausim seimininke doh.gif Bet matyt vakarykscio lupimo uzteko, nes nieko nepalietus ,o gryzau gal po pusvalandzio po apsaugos skambucio). Bet va ir dabar paede ir po kiek laiko viska lauk isvare. reikes ryt pas veta vezt itariu.. oi *****, lyg netureciau veiklos daugiau doh.gif
Persiprasau uz ne i tema pasakojimus, bet kad trukdo dirbt tokie ivykiai ir nervai nebelaiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 03, 16:27)
Tai kad nepasiekiu jo taip aukstai, kur man 162 pasiekt 195 biggrin.gif

Gulintį reik imt biggrin.gif

Užjaučiu dėl tų visų bėdelių...

Man jau galva kvadratinė, o dar laukia vakare vieno buto apžiūra ir kinas. Pietus rytdienai tikriausiai iki vidurnakčio ruošiu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif tikiuosi diena bus visoms tokia graži kaip šis rytas Vilniuje smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Grazi ziemiska diena ir Siauliuose smile.gif Ryt lekiu i Vilniu, tikiuos nebus kokios pugos ten biggrin.gif
Atsakyti
Tai tipo meetą organizuojam ryt Vilniuje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 04, 11:22)
Labas rytas smile.gif tikiuosi diena bus visoms tokia graži kaip šis rytas Vilniuje smile.gif

labas rytas, tikrai nuostabi diena smile.gif
labai labai gražu smile.gif
visoms geros dienelės!

Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2012 12 04, 11:44)

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 04, 11:44)

biggrin.gif tai kad nezinau kada kurioj vietoj busiu. Mat mano keliones tikslas Santariskiu klinikos. Po to turbut i Sausupio g. teks palekt.
Atsakyti
4u.gif

Man irgi ryt sudėtinga diena nusimato. Jaudinuosi, ba atvažiuoja klientai iš Baltarusijos... o pas mane biški betvarkė ir vis dar nespėju visko išsikuopt po atostogų sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 04 gruodžio 2012 - 11:11
QUOTE(aggree @ 2012 12 04, 12:09)
Man irgi ryt sudėtinga diena nusimato. Jaudinuosi, ba atvažiuoja klientai iš Baltarusijos... o pas mane biški betvarkė ir vis dar nespėju visko išsikuopt po atostogų sad.gif

Man dar siandien reik issikuopt dali darbu ir dar reikia su vairuotoju pasiaiskint kodel jam alga si menesi gaunas mazesne...viskas per ta ju susikeista diena kazkada. Nes dabar pagal ju prasymus atkeitus atgal, gaunasi, kad jis dirbo maziau ir automatiskai alga sumazejo. Pas mus suminis darbo laikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renri3: 04 gruodžio 2012 - 11:39
Susikabinam už rankenėlių ir einam į snukiaknygę laikint... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 04, 17:03)
Susikabinam už rankenėlių ir einam į snukiaknygę laikint... ax.gif

Ir vėl tu su tortais doh.gif nu kiek gi galima, čia kažkas ant dietos sėdi biggrin.gif
Atsakyti