Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Kai as skambinaus ir uzsirasiau sukuosenai, makiazui, pasakiau, kad bandomuju noresiu, tai man iskart pasake, kad butinai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2013 01 27, 13:59)
Kai as skambinaus ir uzsirasiau sukuosenai, makiazui, pasakiau, kad bandomuju noresiu, tai man iskart pasake, kad butinai reikia smile.gif

Kad būtinai bandomuoju reikia pasakė?
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 01 27, 12:34)
Kad būtinai bandomuoju reikia pasakė?

Taip, kad pasiziuret, kaip gausis
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2013 01 27, 19:16)
Taip, kad pasiziuret, kaip gausis

aš taip pat būtinai darysiu bandomąją šukuoseną... gali juk atsitikti taip, kad nuotraukoje pasirinkta šukuosena atrodo vienaip, o ant manes visai nesižiūrės... g.gif čia labai slidūs dalykėliai ax.gif nesinori susigadinti šventinės nuotaikos dėl šukuosenos ar makiažo schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 01 28, 10:26)
aš taip pat būtinai darysiu bandomąją šukuoseną... gali juk atsitikti taip, kad nuotraukoje pasirinkta šukuosena atrodo vienaip, o ant manes visai nesižiūrės... g.gif  čia labai slidūs dalykėliai ax.gif  nesinori susigadinti šventinės nuotaikos dėl šukuosenos ar makiažo schmoll.gif  blush2.gif

Na mano nuomone truputį šiuo klausymu skiriasi, nebent žinoma, jei pati nežinai tinka ar ne g.gif nes kiek dariausi makiažą visada tobulai padarydavo, todėl dėl jo nepergyvenu....o šukuosena taip pat daugiau renkuosi tokia kad palaidų plaukų būtų, o tokios man tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 01 29, 01:02)
Na mano nuomone truputį šiuo klausymu skiriasi, nebent žinoma, jei pati nežinai tinka ar ne g.gif nes kiek dariausi makiažą visada tobulai padarydavo, todėl dėl jo nepergyvenu....o šukuosena taip pat daugiau renkuosi tokia kad palaidų plaukų būtų, o tokios man tinka g.gif

bet palaidi palaidiems nelygu... ax.gif vistiek kažką su jais daro, ar priekį kažkaip suvelia ar pakelia ar dar kažką padaro... o prie veido ne viskas tinka ax.gif aš pvz dviems skirtingoms kirpėjoms parodžiau tą pačia nuotrauką, kad pagal ją padarytų šukuoseną, tai viena padarė vienaip, o kita visiškai kitaip... tai va ir paaiškinimas, kodėl reikia bandomosios šukuosenos ax.gif
Atsakyti
o as tai ta pacia diena darysiuos ir bandomaja sukuosena, ir po to iskart makiaza, tada matysiu bendra vaizda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2013 01 29, 11:14)
o as tai ta pacia diena darysiuos ir bandomaja sukuosena, ir po to iskart makiaza, tada matysiu bendra vaizda smile.gif

jau pavydžiu tau smile.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...c...HQKa6o&NR=1
as kazko tokio noreciau kaip cia,tik gyvas geles gal segti:)P
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 01 29, 02:02)

Aš tai tikriausiai labiau dėl makiažo pergyvenu, nes niekada nėra tekę darytis profesionalaus..taip pat netinka man nei akių apvedžiojimai ar smooky eyes efektas... žodžiu..gal kaip tik mažiau vargo..nes tik natūralus ir liks man doh.gif
O šukuosena tai net nežinau.. bijau ir aš, kad netiks man, bet manau, kad kirpėja reikia pasitikėti ir jeigu matysiu, kad nepatinka ir netinka man iš priekio..tai prašyti pataisyti ir nesileisti į jokias derybas..kad "ant nuotraukų" gražiai atrodys.. cool.gif
Atsakyti
kaip gali nuotraukose atrodyt graziai, jei veidrodyje nesiziuri g.gif ai tos kirpejos kartais... tingi jauciu taisyt biggrin.gif
as tik dabar galvoju, ka daryt man, nes labai noriu sukuosenos su kuodu, zodziu, kad butu atviri peciai ir kaklas. bet noretusi ir i plaukus kazko g.gif nuometo kazkaip nelabai... kaip suprantu, jei noriu kokiu geliu i plaukus, tai turiu pasakyt kirpejai, kad noresiu ir vestuviu diena atsinest viska
Atsakyti
QUOTE(danuciuksss @ 2013 01 29, 12:48)
http://www.youtube.c...c...HQKa6o&NR=1
as kazko tokio noreciau kaip cia,tik gyvas geles gal segti:)P

super grazi wub.gif
Atsakyti