Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Benice 4u.gif
Mano plaukų daug ir ilgi, iki kol reikės daryt, bus ilgesni nei per pusę nugaros..
user posted image
Per sesers vestuves tiesiog taip sugarbanota buvo, tai kirpėja gal gerą valandą garbanojo, nes daug plaukų biggrin.gif
Čia mano kripčiukai dar tiesūs ir stori, dabar šiek tiek suploninau,bandau atsiauginti iš kraštų. Taip atrodžiau tada iš priekio blush2.gif
Turiu ovalų veidą, dideles akis..tai labai tikiuosi, kad kažkuri iš tų šukuosenu man tiks..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 20, 16:09)
Benice  4u.gif
Mano plaukų daug ir ilgi, iki kol reikės daryt, bus ilgesni nei per pusę nugaros..

Jusiškių plaukų užteks bet kokiam kuodui wub.gif Ir ta šukuoseną, kurią turite favorituose kaip nr. 1, manau, geriausias sprendimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tokia grifkute irgi turėjau, dabar kaip tik auginu, kad per vestuves problemų su sukuosena nebutu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2013 01 20, 17:49)
Jusiškių plaukų užteks bet kokiam kuodui  wub.gif Ir ta šukuoseną, kurią turite favorituose kaip nr. 1, manau, geriausias sprendimas.  mirksiukas.gif

Ačiū. 4u.gif Manau tokią ir darysiuos...
Atsakyti
Gal yra kokių būdų kaip įtvirtinti veliuma į palaidus plaukus... nenoriu jokio kuoduko blush2.gif noriu veliūkiškai suveltų palaidų plaukų.. mano plaukai ilgi, šviesūs g.gif na, o vienintelis galvosūkis kaip įtvirtinti veliumą, kuris bus ilgas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 01 20, 15:51)
Aš tokia grifkute irgi turėjau, dabar kaip tik auginu, kad per vestuves problemų su sukuosena nebutu biggrin.gif

Aš irgi grifkutę auginuosi thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 01 24, 12:21)
Gal yra kokių būdų kaip įtvirtinti veliuma į palaidus plaukus... nenoriu jokio kuoduko blush2.gif  noriu veliūkiškai suveltų palaidų plaukų.. mano plaukai ilgi, šviesūs g.gif  na, o vienintelis galvosūkis kaip įtvirtinti veliumą, kuris bus ilgas... doh.gif

Nuometą galima pritvirtinti prie bet kokios šukuosenos. Jis tvirtinamas su segtukais, paprastais, tad ir prie palaidų lengvai pritvirtins. 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 24 sausio 2013 - 12:01
QUOTE(Benice @ 2013 01 24, 13:00)
Nuometą galima pritvirtinti prie bet kokios šukuosenos. Jis tvirtinamas su segtukais, paprastais, tad ir prie palaidų lengvai pritvirtins.  4u.gif

su kuodinėmis spilgutėmis vagru ten ką pritvirtinsi prie palaidų plaukų (tai nebus garbanos, o tiesūs valiūkiškai pavelti plaukai), o su paprastomis spilgutėmis, bijau, kad ilgo veliumo nelaikys doh.gif verysad.gif niekaip nerandu sprendimo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 01 24, 16:09)
su kuodinėmis spilgutėmis vagru ten ką pritvirtinsi prie palaidų plaukų (tai nebus garbanos, o tiesūs valiūkiškai pavelti plaukai), o su paprastomis spilgutėmis, bijau, kad ilgo veliumo nelaikys doh.gif  verysad.gif niekaip nerandu sprendimo blink.gif

tuomet gal pabandykite nedidelę sruogelę plaukų surišti kokia gumute - ir špilkutės geriau segsis ir vistiek atrodys, kad plaukai palaidi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lėja* @ 2013 01 24, 17:12)
tuomet gal pabandykite nedidelę sruogelę plaukų surišti kokia gumute - ir špilkutės geriau segsis ir vistiek atrodys, kad plaukai palaidi  4u.gif

aha gera idėja.. g.gif po veliumu vistiek nesimatys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 01 24, 17:09)
su kuodinėmis spilgutėmis vagru ten ką pritvirtinsi prie palaidų plaukų (tai nebus garbanos, o tiesūs valiūkiškai pavelti plaukai), o su paprastomis spilgutėmis, bijau, kad ilgo veliumo nelaikys doh.gif  verysad.gif niekaip nerandu sprendimo blink.gif

Aš sakau - aš žinau smile.gif
Sprendimas su gumyte neblogas, bet paprastai net ir darantis palaidų plaukų šukuoseną viršugalvis vos-vos paveliamas, to velimo užtenka tam, kad viskas laikytųsi. Jeigu darysitės pati, pasivelkite daugiau, galite ir gumytė panaudoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2013 01 24, 17:47)
Aš sakau - aš žinau  smile.gif
Sprendimas su gumyte neblogas, bet paprastai net ir darantis palaidų plaukų šukuoseną viršugalvis vos-vos paveliamas, to velimo užtenka tam, kad viskas laikytųsi. Jeigu darysitės pati, pasivelkite daugiau, galite ir gumytė panaudoti.  smile.gif

ne, tikrai ne pati darysiu... doh.gif kaip tik rytoj einu pas savo kirpėją... tai bandysiu išsiklausinėti, pasitarti ax.gif nors nesu tikra, kad pas ją darysiu šukuoseną g.gif
Atsakyti