Sveikos. Gal turit kokių pavyzdėlių šukuosenai su kirpčiukais? pas mane jų nei sukelti, nei kažkaip banguoti neįmanoma, nes kakta labai aukšta, tiesiog be netinka..
Labai lauksiu pavyzdėlių..
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 11, 23:41)
Sveikos. Gal turit kokių pavyzdėlių šukuosenai su kirpčiukais? pas mane jų nei sukelti, nei kažkaip banguoti neįmanoma, nes kakta labai aukšta, tiesiog be netinka..
Va ir as pastebejau, kad beveik visos sukuosenos be kirpciuku, o pas mane jie irgi yra del per aukstos kaktos negaliu ir nenoriu as ju atsisakyt, nors daug kas ir siulo
labas vakaras, as pati svajoju apie kazka panasaus
QUOTE(*agnyte* @ 2013 01 17, 23:44)
Man šita labai daili
Tik turėkite omenyje sukeltą priekį, kad prie Jūsų veiduko toks tiktų.
O šiaip klasika - su ja tikrai neprašausite
QUOTE(Benice @ 2013 01 18, 07:57)
Man šita labai daili
man irgi labai labai bet as galvoju, kad vistiek reikia bandomaja sukuosena darytis, kad nebutu nesklandumu sventes diena
QUOTE(Hedra:) @ 2013 01 18, 14:29)
Na, kodėl..jei nėra nuometo, tai papuošimas tinkamas. Aišku, prie megztinio jis nesižiūri, bet pridėjus vestuvinę suknelę, manau, kad žiūrėtųsi gerai
as ieskau sukuosenos kad butu palaidu plauku kuo daugiau
QUOTE(Jovita* @ 2013 01 20, 13:21)
Labai labai
Man kadangi su kirpčiukais reikia, tai va kokių pavyzdėlių prisirinkau
Šita dabar NR. 1 man
Mano kirpčiukai dabar eina nuo dešiniojo šono, bet jaučiu gražiau atrodytų tiesūs. Ir taip pat manau gražiau atrodys, kai viršus man susikels.. ech neturiu kas galėtų paekspirementuot su mano plaukais..pačiai vistiek ne taip gaunas
Šita dabar NR. 1 man
Mano kirpčiukai dabar eina nuo dešiniojo šono, bet jaučiu gražiau atrodytų tiesūs. Ir taip pat manau gražiau atrodys, kai viršus man susikels.. ech neturiu kas galėtų paekspirementuot su mano plaukais..pačiai vistiek ne taip gaunas
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 20, 15:10)
Kaip tik į šoną geriau. Tiesūs kirpčiai labai viską komplikuoja, prie jų reikia derintis. Su kirpčiukais į šoną lengviau, kartais net banguoti plaukai prie tokių kirpčių gerai žiūrisi, kad patarčiau tokius ir palikti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 20, 15:10)
Šitą aš dariau, tai prisimenu, kad kirpčiai buvo labai tankūs ir stori, tai paėmėm viršutinį sluoksnį ir atskyrėm, padalinau tuos kirpčius į sruogeles ir priklijavau prie tų viršutinių sruogų, kurios tokios išskirtos, neblogas sprendimas.
Jeigu nuotaka turėtų daugiau plaukų, tai čia labiau tiktų lygus kuodas, bet plaukų buvo labai mažai, ne igli, teko tokį iš garbanėlių daryti - beje, geras sprendimas toms, kurios neapdovanotos tankiais ilgai plaukais, o nori kuodo