Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Sveikos. Gal turit kokių pavyzdėlių šukuosenai su kirpčiukais? smile.gif pas mane jų nei sukelti, nei kažkaip banguoti neįmanoma, nes kakta labai aukšta, tiesiog be netinka..
Labai lauksiu pavyzdėlių.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 11, 23:41)
Sveikos. Gal turit kokių pavyzdėlių šukuosenai su kirpčiukais? smile.gif pas mane jų nei sukelti, nei kažkaip banguoti neįmanoma, nes kakta labai aukšta, tiesiog be netinka..
Labai lauksiu pavyzdėlių..  4u.gif

Va ir as pastebejau, kad beveik visos sukuosenos be kirpciuku, o pas mane jie irgi yra del per aukstos kaktos smile.gif negaliu ir nenoriu as ju atsisakyt, nors daug kas ir siulo smile.gif
Atsakyti
labas vakaras, as pati svajoju apie kazka panasaus wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2013 01 17, 23:44)
labas vakaras, as pati svajoju apie kazka panasaus  wub.gif
user posted image

Man šita labai daili wub.gif
Tik turėkite omenyje sukeltą priekį, kad prie Jūsų veiduko toks tiktų.
O šiaip klasika - su ja tikrai neprašausite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2013 01 18, 07:57)
Man šita labai daili  wub.gif
Tik turėkite omenyje sukeltą priekį, kad prie Jūsų veiduko toks tiktų.
O šiaip klasika - su ja tikrai neprašausite  smile.gif

man irgi labai labai smile.gif bet as galvoju, kad vistiek reikia bandomaja sukuosena darytis, kad nebutu nesklandumu sventes diena smile.gif
Atsakyti
man sita visai nieko, tik papuosimas galetu buti kitas arba isvis jokio g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 01 18, 14:29)
man sita visai nieko, tik papuosimas galetu buti kitas arba isvis jokio g.gif

Na, kodėl..jei nėra nuometo, tai papuošimas tinkamas. Aišku, prie megztinio jis nesižiūri, bet pridėjus vestuvinę suknelę, manau, kad žiūrėtųsi gerai bigsmile.gif
Atsakyti
as ieskau sukuosenos kad butu palaidu plauku kuo daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
Aš mąstau kažką panašaus į šią šukuoseną rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita*: 20 sausio 2013 - 12:22
QUOTE(Jovita* @ 2013 01 20, 13:21)
Aš mąstau kažką panašaus į šią šukuoseną  rolleyes.gif

user posted image

Labai labai bigsmile.gif
Atsakyti
Man kadangi su kirpčiukais reikia, tai va kokių pavyzdėlių prisirinkau bigsmile.gif
Šita dabar NR. 1 man biggrin.gif
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mano kirpčiukai dabar eina nuo dešiniojo šono, bet jaučiu gražiau atrodytų tiesūs. Ir taip pat manau gražiau atrodys, kai viršus man susikels.. ech neturiu kas galėtų paekspirementuot su mano plaukais..pačiai vistiek ne taip gaunas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 20, 15:10)
Mano kirpčiukai dabar eina nuo dešiniojo šono, bet jaučiu gražiau atrodytų tiesūs. Ir taip pat manau gražiau atrodys, kai viršus man susikels.. ech neturiu kas galėtų paekspirementuot su mano plaukais..pačiai vistiek ne taip gaunas  schmoll.gif

Kaip tik į šoną geriau. Tiesūs kirpčiai labai viską komplikuoja, prie jų reikia derintis. Su kirpčiukais į šoną lengviau, kartais net banguoti plaukai prie tokių kirpčių gerai žiūrisi, kad patarčiau tokius ir palikti 4u.gif

QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 20, 15:10)

Šitą aš dariau, tai prisimenu, kad kirpčiai buvo labai tankūs ir stori, tai paėmėm viršutinį sluoksnį ir atskyrėm, padalinau tuos kirpčius į sruogeles ir priklijavau prie tų viršutinių sruogų, kurios tokios išskirtos, neblogas sprendimas.
Jeigu nuotaka turėtų daugiau plaukų, tai čia labiau tiktų lygus kuodas, bet plaukų buvo labai mažai, ne igli, teko tokį iš garbanėlių daryti - beje, geras sprendimas toms, kurios neapdovanotos tankiais ilgai plaukais, o nori kuodo 4u.gif
Atsakyti