Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Kadija @ 2014 01 09, 03:08)
As ne profe, bet man rodos, kad priderinus papuosima prie sukneles, jis cia tiktu.. Ar desites veliuma? Kazkodel man atrodo, kad ne, tai manau sukuosenoje kokia detale tikrai galetu buti..

Greičiausiai, kad nesidėsiu. galvoju apie auskarus iš to pačio nėrinio kaip suknelėje, gėlyčių kotus apvyniot tuo nėriniu ir gal tada aksesuaro.. įdomu kaip visumoj atrodys, ar ne per daug visko vienodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnioshka: 09 sausio 2014 - 15:08
QUOTE(agnioshka @ 2014 01 09, 15:07)
Greičiausiai, kad nesidėsiu. galvoju apie auskarus iš to pačio nėrinio kaip suknelėje, gėlyčių kotus apvyniot tuo nėriniu ir gal tada aksesuaro.. įdomu kaip visumoj atrodys, ar ne per daug visko vienodo  g.gif

Reikia detis ir ziureti, man ir paciai labai daug klaustuku kyla doh.gif Galima auskarus kitokius deti, be neriniu, o papuosala i plaukus su neriniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2014 01 09, 18:42)
Reikia detis ir ziureti, man ir paciai labai daug klaustuku kyla doh.gif  Galima auskarus kitokius deti, be neriniu, o papuosala i plaukus su neriniais  ax.gif

Taip, labai sunku įsivaizduot, kol nesi viso to išgalvoto turto susikrovus ant savęs ir nematai veidrodyje biggrin.gif maximum viską susikraut nėra sprendimas..
Atsakyti
Aš irgi dėčiausi kuklesniu auskarus, o suknelės nėrinukus atkartočiau ant plaukų papuošalo 4u.gif Ypač jeigu nebus nuometo, reikia kažko ant plaukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnioshka @ 2014 01 09, 17:48)
Taip, labai sunku įsivaizduot, kol nesi viso to išgalvoto turto susikrovus ant savęs ir nematai veidrodyje biggrin.gif maximum viską susikraut nėra sprendimas..

beda tik ta, kad jei nesiuni, o nuomoji- sunkelen gauni likus porai dienu.. mazai pasirinkimui laiko tada smile.gif
Manau, kad auskarai ir papuosalas plaukuose nera maximumas, juk dar yra apyrankes, kaklo papuosalai ir visa kita, va tada tai maximumas mirksiukas.gif pavartykite nuotaku foto, tikrai pamatysite, kad auskarai ir papuosalas ant galvos, bei papuosta puokste neatrodo perkrautai (aisku, jei viskas nera labai masyvu)
Atsakyti
Manau paklausysiu jūsų patarimų thumbup.gif
turėsiu suknelę kovą, tai gyvai galėsiu matyti kas kaip. visad norėjau aksesuaro į plaukus, bet subalamutino mate truputi vienas žmogus..
Atsakyti
Nepamenu ar rodžiausi savo šukuoseną ar ne, bet pasirodysiu, radau ir iš galo nuotraukikę wink.gif
http://i023.radikal....6337ec60949.jpg
http://s020.radikal....837e35db785.jpg
savų plaukų, žinoma, neužteko...smile.gif
Šukuoseną darė Jolita Abasova. Labai labai rekomenduoju. Ji taip pat mano mamai padarė tą vadinamą 'kriauklę', bet kai jos tamsūs plaukai, tai nerandu geros nuotraukos, kur aiškiai matytųsi visas vaizdas... bet irgi liko patenkinta. smile.gif
Antrą dieną tiesiog pasuko man plaukus:
http://s019.radikal....9eb35f8a070.jpg
Atsakyti
O jusu veliumas segesi prie tos tiaros? ar buvo atskirai? ax.gif
Atsakyti
Atskairai jie buvo pirkti ir segti, su segtukais jį prikabino:)
Atsakyti
Sukuosena tikrai labai grazi smile.gif Bet man paciai jauciu net netiktu tokia, nes ir plaukuciai tik vidutinio ilgio ir kazkaip neisivaizduoju saves su tokiu dideliu kuodu :/ Baltai pavydziu toms kurios turi tokius grazius ilgus plaukucius. smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindos @ 2014 01 17, 10:37)
Sukuosena tikrai labai grazi smile.gif Bet man paciai jauciu net netiktu tokia, nes ir plaukuciai tik vidutinio ilgio ir kazkaip neisivaizduoju saves su tokiu dideliu kuodu :/ Baltai pavydziu toms kurios turi tokius grazius ilgus plaukucius. smile.gif  blush2.gif

Cituoju nuotakos zodzius:

"savų plaukų, žinoma, neužteko...smile.gif"
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2014 01 17, 11:33)
Cituoju nuotakos zodzius:

"savų plaukų, žinoma, neužteko...smile.gif"

Tikrai, tokiam kuodui labai nemažai plaukų reikia blush2.gif
Atsakyti