Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Benice @ 2013 04 25, 11:35)
Na, dažniausiai bandomųjų esmė - vaizdas, t.y. kaip atrodys. Bent jau pas daugumą meistrų. Bandomųjų kaina visuomet skiriasi nuo vestuvinės būtent dėl to, kad sukuriamas tik vaizdas, nefiksuojama.

Jeigu viskas būtų daroma lygiai taip pat kaip vestuvių dieną, kodėl kaina bent kiek turėtų skirtis?  g.gif

tai va, bendras vaizdas man nelabai patiko, ypac kai taip greitai issileido, pabijojau ir susiradau kita varianta. pries vestuves as dar uzbegsiu pas kirpeja ir jai parodysiu, nes taip sutarem. ji mate, kad as nelabai patenkinta sukuosena. o sumokejau 100lt uz bandomaja
Atsakyti
Labas merginos, žiūrinėju skaitinėju ir niekaip neišsirenku šukuosenos smile.gif mano plaukai nėra stori, ilgis jų žemiau pečių, bet nebaisiai žemiau smile.gif galvoju vestuvėms darytis šoninį kuoduką, bet kad būtų nelabai tvarkingas, taigi man ten prisuktų rožių visai nereikia smile.gif taip pat planuoju dėti į plaukus gėlę ar kažką panašaus. Galbūt kuri nors mergina, kuri labiau domisi šia sritimi, galėtų man įdėti kokių nuotraukų variantų, nes kol kas nieko tinkamo neradau... ir iš vis galvoju, jeigu nueičiau be nuotraukos, ar suprastų šukuosenų meistrė ko aš noriu, bandomosios šukuosenos nesiruošiu daryti, galvoju nuvykti tik aptari ką aš įsivaizduoju ir ką galėtų pasiūlyti smile.gif
Atsakyti
as kai nuejau darytis bandomosios, tai jos ten turejo toki albumeli pasidariusios. tu paciu pvz is interneto prisispauzdinusios ir kaip tik turejo ta foto, kokios sukuosenos as norejau, nes jau buvau pati telefone issisaugojusi
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2013 04 25, 15:29)
as kai nuejau darytis bandomosios, tai jos ten turejo toki albumeli pasidariusios. tu paciu pvz is interneto prisispauzdinusios ir kaip tik turejo ta foto, kokios sukuosenos as norejau, nes jau buvau pati telefone issisaugojusi

ooo.. jei taip, tai labai puiku, tikiuosi ir mano turės smile.gif man atrodo, svarbiausia, kad susikalbėtume, ta prasme perprastų mano skonį, o tada biški taip ar taip, jokio skirtumo, svarbu, kad šukuosena man tinkama būtų, kad nesijausčiau kaip ne aš smile.gif manau tas pats galioja ir su makiažu ir su vestuvine suknele smile.gif nereikia savo įvaizdį padaryti tokį,kad nei svečiai nei jaunikis pažins smile.gif svarbu, kad būtumėm gražios pačios sau wink.gif to visoms ir linkiu wink.gif
ir visgi jei kas kokių nuotraukėlių turite, tai labai laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2013 04 25, 16:43)
ji mate, kad as nelabai patenkinta sukuosena. o sumokejau 100lt uz bandomaja

Auččč, daug doh.gif

QUOTE(zuikiss @ 2013 04 25, 17:14)
Galbūt kuri nors mergina, kuri labiau domisi šia sritimi, galėtų man įdėti kokių nuotraukų variantų,

Įmeskite savo el. paštą, atsiųsiu, kaip tik neseniai tokį dariau, bet čia dėti negaliu, nenoriu pažeisti klientės privatumo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(canbera @ 2013 04 24, 16:43)
Vestuves jau praejo, bet kartais vistiek uzsuku i si foruma smile.gif
kalbat apie plauku pinimus, nuotraukos neturiu, taciau galit paziuret mano sukuosena sitam video 2.28 minute geriausiai matosi:
http://www.youtube.c...h?v=Jojjy3-OtMc
( jeigu nie tie sokiai, tai gerai laikytusi sukuosena:), siaip man asmeniskai labai patiko ir manau gerai atrode:) )

Super atrodot drinks_cheers.gif o ir pamergės su pabroliais tikrai žaismingai atrodo, nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiss @ 2013 04 25, 17:14)
galvoju vestuvėms darytis šoninį kuoduką, bet kad būtų nelabai tvarkingas, taigi man ten prisuktų rožių visai nereikia smile.gif taip pat planuoju dėti į plaukus gėlę ar kažką panašaus.

Gražūs šoninių 'netvarkingų' kuodukų pavyzdžiai 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Canbera labai smagios ir nuostabiai gražios tavo vestuves wub.gif Šukuosena labai daili.
Atsakyti
Sveikutes, noriu jusu patarimo kokia sukuosena man tiktu prie tokios sukneles sompanine suknele, as pati esu auksta 180, jaunikis dar gerokai aukstesnis, plaukai ploni, tamsus, beveik lyg krutines, kirpeja patare daryti sukuosena, ne palaidus plaukus. Taigi mastau i kuoduka ikomponuoti freziju ziedeliu (is freziju bus puokste), bet norisi ir veliumo, ar nebus per daug? smile.gif nepykite, nemoku ikelti cia savo foto , as dar naujoke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutyyy @ 2013 05 01, 23:58)
Sveikutes, noriu jusu patarimo kokia sukuosena man tiktu prie tokios sukneles sompanine suknele, as pati esu auksta 180, jaunikis dar gerokai aukstesnis, plaukai ploni, tamsus, beveik lyg krutines, kirpeja patare daryti sukuosena, ne palaidus plaukus. Taigi mastau i kuoduka ikomponuoti freziju ziedeliu (is freziju bus puokste), bet norisi ir veliumo, ar nebus per daug? smile.gif nepykite, nemoku ikelti cia savo foto , as dar naujoke  verysad.gif

As irgi patarciau daryti ne palaidu plauku sukuosena, o koki nors kuoduka g.gif Merginos cia pridejusios tikrai graziu variantu. O del geliu ir veliumo tai manau, kad per daug gali buti. Pati taip pat svarsciau apie geles ir veliuma, bet man kazkaip nesiderina. Galiausiai pagalvojau, kad kai po oficialios dalies nusiimsiu veliuma ir persirengsiu, tada ka nors ir isisegsiu i plaukus arba nieko nedesiu smile.gif tiesa, jei papuosalai kokybiski (cia jau kalbu apie ranku darbo) ir grazus, tai kaina taip pat labai didele verysad.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
[quote=Rykute,2013 05 27, 00:36]
user posted image

Gal sita ir garbanei tiktu ? Labai sunku issirinkti garbanotiems plaukams kazka... Visos kirpejos kaip susitarusios kalba, kad ir palaidi labai grazu, pripurskia, pripucia visko blink.gif ir tik oi oi. O man tai kasdienybe, norisi sukuosenos. Viena radau, bet ji tuoj griebe mane tiesinti...o taip jau as nebesu as sad.gif Gal turite minciu ryskioms ugningoms garbanems ?

Va cia mano garbanos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 01 birželio 2013 - 22:18
Tokata, o jeigu kokia gele ar juosta i plaukus isegus? nereiketu mandros sukuosenos, butu galima plaukus permesti i viena puse ir isegti gele 4u.gif kai plaukai tokie garbanoti, is ties sunku kazka sumastyt...nebent tiesinti plaukus 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 07 birželio 2013 - 19:36