Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(*agnyte* @ 2013 04 16, 19:17)
kokius aksesuarus plaukams pasiulytumete 4-ajai sukuosenai? nuometo nesinori...

Kaip tik tokią bandėmės su viena nuotaka, mums tiko gėlė, tačiau iš tos pusės, kur plaukai, nes kitapus styrotų kaip antena g.gif
user posted image
QUOTE(*agnyte* @ 2013 04 17, 23:35)
user posted image

va tokius ziurinejuosi, o jei kazka tokio isukt i plaukus, i ta sukuosena? ar jie isvis ne tam naudojami  g.gif

Taip, čia šukuosenoms, tik tiek, kad plaukų turi būti nemažai, nes jei plonesni, tai blogai laikosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 18 balandžio 2013 - 11:47
as galvoju, gal neblogai ziuretusi jie i pacia supinta kasa isukus. o plauku tai pas mane nemazai smile.gif
Atsakyti
Vestuves jau praejo, bet kartais vistiek uzsuku i si foruma smile.gif
kalbat apie plauku pinimus, nuotraukos neturiu, taciau galit paziuret mano sukuosena sitam video 2.28 minute geriausiai matosi:
http://www.youtube.c...h?v=Jojjy3-OtMc
( jeigu nie tie sokiai, tai gerai laikytusi sukuosena:), siaip man asmeniskai labai patiko ir manau gerai atrode:) )
Atsakyti
tikrai matosi, kad sokant sukuosena labai islaisvejo, del to as ir atsisakysiu kuodo
Atsakyti
QUOTE(canbera @ 2013 04 24, 16:43)
Vestuves jau praejo, bet kartais vistiek uzsuku i si foruma smile.gif

O man tai viskas pas Jus idealu wub.gif Kai pamačiau pamerges!!! Tas jų suknytes, toks neeilinis sprendimas, subtilu, gražu ir žaisminga! thumbup.gif wub.gif

Šukuosena tikrai originali ir po tiek daug veiksmo dar gerai išsilaikė drinks_cheers.gif Palaidi plaukai atrodytų tikrai blogiau po tiek šokių. Tad tikrai nesutikčiau su tuo, kad reikėtų atsisakyti kuodelių blush2.gif

Šauni pora, viskas gražu ne tik šukuosena - nors ir ne apie tai tema ši blush2.gif
Atsakyti
o man bandomoji issileido po 3val, nors nei strakaliojau, nei sokau. tiesiog vaiksciojau arba sedejau. suprantu, kad bandomosios nedaro tokios tvirtos, kaip tikrosios, bet as su ta sukuosena jauciausi ne kaip, o ir plauku pas mane per daug buvo. esu kita varianta jau susigalvojusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2013 04 24, 21:56)
o man bandomoji issileido po 3val, nors nei strakaliojau, nei sokau. tiesiog vaiksciojau arba sedejau. suprantu, kad bandomosios nedaro tokios tvirtos, kaip tikrosios, bet as su ta sukuosena jauciausi ne kaip, o ir plauku pas mane per daug buvo. esu kita varianta jau susigalvojusi smile.gif

Šiaip turėtų daryt tvirtą šukuoseną ir bandomajam.
Juk viso to ir esmė kad žinot kaip atrodysit ir kaip išsilaikys. Manau ir kaina dar nelabai skiriasi 'tikros' ir bandomosios.
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2013 04 25, 11:59)
Juk viso to ir esmė kad žinot kaip atrodysit ir kaip išsilaikys. Manau ir kaina dar nelabai skiriasi 'tikros' ir bandomosios.

Na, dažniausiai bandomųjų esmė - vaizdas, t.y. kaip atrodys. Bent jau pas daugumą meistrų. Bandomųjų kaina visuomet skiriasi nuo vestuvinės būtent dėl to, kad sukuriamas tik vaizdas, nefiksuojama.

Jeigu viskas būtų daroma lygiai taip pat kaip vestuvių dieną, kodėl kaina bent kiek turėtų skirtis? g.gif

Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2013 04 25, 11:59)

Man kirpeja sake bandomoji 75 lt, vestuviu diena 150 lt
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 04 25, 12:45)
Man kirpeja sake bandomoji 75 lt, vestuviu diena 150 lt

apskritai nesamonė, kad vestuvinė šukuosena turi vestuvinę kainą doh.gif kitaip tariant jeigu pamergės darytųsi tokias pat šukuosenas kaip ir nuotaka, tai tikrai sumokėtų žymiai mažiau, nei nuotaka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 04 25, 13:32)
apskritai nesamonė, kad vestuvinė šukuosena turi vestuvinę kainą doh.gif  kitaip tariant jeigu pamergės darytųsi tokias pat šukuosenas kaip ir nuotaka, tai tikrai sumokėtų žymiai mažiau, nei nuotaka ax.gif

Pritariu,ir tas labai nervina. Tas pats su makiazais...
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 04 25, 13:32)
apskritai nesamonė, kad vestuvinė šukuosena turi vestuvinę kainą doh.gif  kitaip tariant jeigu pamergės darytųsi tokias pat šukuosenas kaip ir nuotaka, tai tikrai sumokėtų žymiai mažiau, nei nuotaka ax.gif

QUOTE(sbo @ 2013 04 25, 13:40)
Pritariu,ir tas labai nervina. Tas pats su makiazais...

Priklauso nuo meistro, ne pas visus taip.

Pas mane pvz. vienodos, nesvarbu kas - ar pamergė, ar mama, ar šiaip svečias.

Tuomet piktinasi panelės, kodėl einant į gimtadienį šukuosenos kaina tokia pati kaip vestuvinės? biggrin.gif O darbo tiek pat...ir priemonės tos pačios blush2.gif

Atsakyti