Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

i 
Asmeniniams klausimams skirta AŽ.
Atsakyti
Šios gražios wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
jei plaukai ilgi ir stori, apatines dvi nei pro kur...
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2013 04 10, 00:36)
Šios gražios  wub.gif

koks fainas tas prapynimas pirmoje foto wub.gif
Atsakyti
Visos šukuosenos labai gražios smile.gif tokios kartu ir modernios ir klasikinės ir net romantiškos, labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 10 balandžio 2013 - 11:56

i 
Forume draudžiama "Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
<...>
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.
Atsakyti
o gal esat užmatę gražių šukuosenų su kirpčiais? Nors mažai dar ieškojau bet atrodo kad nei viena nuotaka kirpčių nenešioja, nes visos šukuosenos be jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aqvilux @ 2013 04 11, 17:29)
o gal esat užmatę gražių šukuosenų su kirpčiais? Nors mažai dar ieškojau bet atrodo kad nei viena nuotaka kirpčių nenešioja, nes visos šukuosenos be jų smile.gif

Žinok aš visas senas temas praieškojau, bet taip ir neradau nieko gero schmoll.gif pati turiu kirpčius, tai bus matyt kas čia gausis man..
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 04 11, 21:11)
Žinok aš visas senas temas praieškojau, bet taip ir neradau nieko gero  schmoll.gif  pati turiu kirpčius, tai bus matyt kas čia gausis man..

O aš juos pasiryžau užsiauginti ,kad gautusi graži šukuosena rolleyes.gif
Atsakyti
kokius aksesuarus plaukams pasiulytumete 4-ajai sukuosenai? nuometo nesinori...
user posted image
Atsakyti
Šukuosena jau pati savaime gan išbaigtai atrodo smile.gif veliumo prie jos tikrai nesidėčiau, kiti plaukų papuošalai ir kažin ar tinka.. nei lankelis su gėlytėm, nei koks nėrinuko papuošalas atrodo nesižiūrėtų.. Nebent gėlę/es dešinėje pusėje smile.gif
Atsakyti
user posted image

va tokius ziurinejuosi, o jei kazka tokio isukt i plaukus, i ta sukuosena? ar jie isvis ne tam naudojami g.gif
Atsakyti