Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(*agnyte* @ 2013 03 21, 00:14)
gal, kaip bandomosios, man jos labai nesutvirtino, bet ramiai bunant man jau po 3val pradejo leistis viskas. per vestuves zinau, kad kiekvienas menkniekis erzins, nenoriu nervintis del sukuosenos  rolleyes.gif  be to, mano plaukai ilgi, gal buvo per ilgi tai sukuosenai, gal gavosi ne taip, kaip as isivaizdavau... dare pagal sita foto:
user posted image

Idomu kaip realiai pavyko igyvendint sita sukuosena ax.gif nes as taip pat i ja zvalgiausi ax.gif Gal kartais turi realiu foto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niolika @ 2013 03 21, 10:23)
Idomu kaip realiai pavyko igyvendint sita sukuosena  ax.gif  nes as taip pat i ja zvalgiausi  ax.gif  Gal kartais turi realiu foto? ax.gif

Turiu realiu, veliau parasysiu az. smile.gif

Na, manes kirpeja paklause ar darom pilna sukuosena, as sakiau "taip". Is dalies tikrai ne to tikejausi, bet jau esu kita varianta sugalvojusi. Pries vestuves dar uzbegsiu pas kirpeja pakalbet
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2013 03 21, 13:00)

Na, manes kirpeja paklause ar darom pilna sukuosena, as sakiau "taip". Is dalies tikrai ne to tikejausi, bet jau esu kita varianta sugalvojusi. Pries vestuves dar uzbegsiu pas kirpeja pakalbet

gal galite ir man atsiusti i pastuka "gyva" sios sukuosenos foto
man ji labai patiko, bet kai ejau dalytis drauges vestuvems sukuosena ir parodziau tai kirpeja pakraipe galva ir padare visiskai kita
sukuosena likau patenkinta, bet visgi labai noreciau sios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2013 03 21, 14:00)

Aciu, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Įmetu šiek tiek vestuvinių šukuosenų - kuodelių, matau, kad aktuali tema.
Nuotraukos neiščiūstytos fotošopo, realios, dariau nuotakoms per bandomąsias (todėl ne super tvarkingas šukuosenos atlikimas), nesu prof. fotografas, tad dėl kokybės atsiprašau smile.gif
Gal kas nusikopijuos kokią įdėją 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Benice, nuostabu!

Man ypač 1.2. ir 4. wub.gif
Atsakyti
kai man padare ta kuoda, po to buvo nemalonu liest plaukus, o apie isplovima isvis nekalbu...
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2013 03 21, 18:46)
Benice, nuostabu!

drinks_cheers.gif man dar grazu 5 ir 6
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2013 03 21, 17:46)
Benice, nuostabu!

ir man tas pacios graziausios smile.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kuri uzmate kokia sukuosena? noriu gal plaukai butu palaidi, pusiau palaidi, plaukai plonuciai, truputi zemiau peciu. Kiek ziuriu visur labai jau ilgaplaukems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2013 03 21, 17:09)
Įmetu šiek tiek vestuvinių šukuosenų - kuodelių, matau, kad aktuali tema.
Nuotraukos neiščiūstytos fotošopo, realios, dariau nuotakoms per bandomąsias (todėl ne super tvarkingas šukuosenos atlikimas), nesu prof. fotografas, tad dėl kokybės atsiprašau  smile.gif
Gal kas nusikopijuos kokią įdėją  4u.gif
user posted image

Labai gražu 4u.gif O kaip atrodo 2 šukuosena iš galo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(upsy_daisy @ 2013 03 26, 10:46)
Labai gražu 4u.gif  O kaip atrodo 2 šukuosena iš galo?  smile.gif

QUOTE(niolika @ 2013 03 26, 10:52)
Aha, ir man smalsu  ax.gif

Vos radau doh.gif Foto ne geriausios kokybės, primenu, kad čia bandomoji šukuoseną blush2.gif
user posted image
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žannce @ 2013 03 26, 10:24)
sveikutes, gal kuri uzmate kokia sukuosena? noriu gal plaukai butu palaidi, pusiau palaidi, plaukai plonuciai, truputi zemiau peciu. Kiek ziuriu visur labai jau ilgaplaukems 4u.gif

Pagreitom radu tik šias palaidų plaukų šukuosenas, kur plaukai nėra ilgi ir ne super daug jų buvo smile.gif
Čia bandomoji buvo (per vestuves vis tik darėme kuodelį):
user posted image

O čia vestuvinė, nuotaka norėjo kuo daugiau apimties:
user posted imageuser posted image
Atsakyti