Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 13, 17:58)
Ačiū uz patarimus, kaip reikia angliškai parašyti tu natūralių plaukų pavadinimą....?

Paprastai rašoma 100% human hair.
Atsakyti
Per SM jau radau fotografę, radau daug patarimų ir dabar tikiuos rasti tikrą burtininką, kuris padarys mane gražią lotuliukas.gif
Jei kas parašytų į AŽ vieną kitą kontaktą kirpėjos, visažistės, kuri važiuoja į namus (Vilniuje) ir dar moka gražiai sušukuoti, padažyti, blakstieną kokią prikljuoti, būčiau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat labai džiaugčiausi gavusi tokius kontaktus, jei kas galėtų parekomenduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2013 03 08, 11:28)
gal turit merginos pavyzdeliu supintiems plaukams? MB isreiske nora kad mano plaukai butu supinti, tai man nekyla jokiu ideju kaip tai galeciau padaryti... Mano suknele plius minus panasi i sita, tai galvoju kas galetu tikti...

Labai daili suknele! thumbup.gif

Laikyciausi kažko labiau klasiško (nei perdaug israizgyta ar dar ko prideta)
Žiūrint kokio ilgio plaukai dar, bet galima laisvai sudeta kuoduka su tarkim kažkiek is vieno šono ar abiejų pinimu daryt. Dabar tas labai madinga, toks laisvesnis, bet vis tik tvarkingas stilius. Pagooglinkit Oscars 2013 ir tiek daug rasite įkvėpimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(8588 @ 2013 03 08, 13:48)
man sita nereali  4u.gif
user posted image

Mano nuomone čia perdaug jau visko.

Arba gėles arba plaukai. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(amelitta @ 2013 03 03, 10:29)
Sveikos:) kokią šukuoseną patartumėt prie šitos suknelės? smile.gif
http://www.maggiesot...spx?style=J1524
Kol dar neturėjau suknelės, galvojau apie palaidus plaukus, bet kadangi atvira nugara, tokie netinka smile.gif

Kažką panašaus rinkčiausi kaip ir nuotraukoj. Tik ne taip ispustai.
Rykute gražiu pvz davė.
Suknele tokia graži ir pilna detaliu - su šukuosena tikrai nereikia persistengti.
Palaidi netiktu mano nuoziura (nebent tik suimti, dideles bangos ant šono) 4u.gif

QUOTE(xzx @ 2013 03 06, 11:35)

Tiktu frezijos!
Bet auskarų kabanciu nedeciau jau. Akcentas butų gėles plaukuose. smile.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2013 03 08, 08:28)

Koookia sita suknele grazi wub.gif super
Papildyta:
QUOTE(8588 @ 2013 03 08, 10:48)

Jei nebutu tokia plauku spalva ir nebutu tu geliu tai gal ir butu gerai, bet dabar kaip kaledine eglute, visko pilna ir per daug schmoll.gif
Butent blondinems as isivaizduoju grazias labai lengvas garbanas.. arba svelnius pynimus...
Atsakyti
rykute labai grazia ikele, manau nuotakai labai tiktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 20, 15:09)
rykute labai grazia ikele, manau nuotakai labai tiktu bigsmile.gif

pritariu... labai faina wub.gif
Atsakyti
as labai dziaugiuosi, kad pasidariau bandomaja ir supratau - su kuodu nebusiu per vestuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2013 03 20, 17:43)
as labai dziaugiuosi, kad pasidariau bandomaja ir supratau - su kuodu nebusiu per vestuves smile.gif

Kodėl? Aš dabar net susimąsčiau, kad vis svajoju apie kuodą, bet gal tikrai reiktų pabandyt pirma pasidaryt bandomąją...? O ir pati kirpėja sakė, kad nelabai tinka, ar pati taip nusprendei? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(upsy_daisy @ 2013 03 20, 22:06)
Kodėl? Aš dabar net susimąsčiau, kad vis svajoju apie kuodą, bet gal tikrai reiktų pabandyt pirma pasidaryt bandomąją...? O ir pati kirpėja sakė, kad nelabai tinka, ar pati taip nusprendei? blush2.gif  smile.gif

gal, kaip bandomosios, man jos labai nesutvirtino, bet ramiai bunant man jau po 3val pradejo leistis viskas. per vestuves zinau, kad kiekvienas menkniekis erzins, nenoriu nervintis del sukuosenos rolleyes.gif be to, mano plaukai ilgi, gal buvo per ilgi tai sukuosenai, gal gavosi ne taip, kaip as isivaizdavau... dare pagal sita foto:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2013 03 21, 00:14)
gal, kaip bandomosios, man jos labai nesutvirtino, bet ramiai bunant man jau po 3val pradejo leistis viskas. per vestuves zinau, kad kiekvienas menkniekis erzins, nenoriu nervintis del sukuosenos  rolleyes.gif  be to, mano plaukai ilgi, gal buvo per ilgi tai sukuosenai, gal gavosi ne taip, kaip as isivaizdavau... dare pagal sita foto:

Taip, bandomoji ir yra tik vaizdas. Kirpėja turėjo Jus įspėti dėl to. Tokia šukuosena tikrai tinkama ir ilgiems plaukams. Vestuvių dieną viskas stipriai fiksuojama, naudojama šimtai segtukų, todėl šukuosenos išsilaiko iki keletos dienų.
Kitas reikalas jeigu viskas atrodė ne taip, kaip tikėjotės, tada taip - reikia pagalvoti ir dėl kitų variantų, todėl aš visada siūlau išsibandyti vienu kartu keletą variantų, nusifotografuoti ir palikti sau savaitėlę-dvi pamąstymams mirksiukas.gif

Iš kur žinoti, kas tinka, jei pvz. daromės šukuosenas ne taip dažnai, ane? biggrin.gif
Atsakyti