Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Hedra:) @ 2013 02 28, 00:04)
O galima nuometa taį nuimti tai vėl pridėti? As jo norėsiu tik bažnyčioje ir prie jūros, taį ar įmanoma sekioti ji labai lengvai? Ar ten ji prideda ir viskas jei nuimsi nebeprisidesi? g.gif

nepamirsk, kad noredama nusiimti velena ir ji vel uzsideti turi prisitaikyti ir sukuosena, kuri graziai atrodytu abiem variantais, nes teko matyti, kad nuemus velena liko paprasciausias kuodukas, nu toks... kuri kiekviena galim susisukti lakstant po namus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 03 06, 12:52)
nepamirsk, kad noredama nusiimti velena ir ji vel uzsideti turi prisitaikyti ir sukuosena, kuri graziai atrodytu abiem variantais, nes teko matyti, kad nuemus velena liko paprasciausias kuodukas, nu toks... kuri kiekviena galim susisukti lakstant po namus  doh.gif

as labiau galo palaido noriu, ilgi plaukai tai noriu juos isnaudoti bigsmile.gif o siaip aciu uz patarima, pries tai nebuvau apie tai pagalvojus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man labai patinka ši šukuosena. Tokia romantiška blush2.gif Galvoju būtent tokią darytis ax.gif

http://www.instyle.c...0.html#20756012

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezza: 08 kovo 2013 - 00:01
gal turit merginos pavyzdeliu supintiems plaukams? MB isreiske nora kad mano plaukai butu supinti, tai man nekyla jokiu ideju kaip tai galeciau padaryti... Mano suknele plius minus panasi i sita, tai galvoju kas galetu tikti...

Atsakyti
man sita nereali 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 03 08, 00:57)
Sveikos  4u.gif
Man labai patinka ši šukuosena. Tokia romantiška  blush2.gif Galvoju būtent tokią darytis  ax.gif

tikrai labai grazi!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 03 07, 23:57)
Sveikos  4u.gif
Man labai patinka ši šukuosena. Tokia romantiška  blush2.gif Galvoju būtent tokią darytis  ax.gif

tikrai labai grazi wub.gif
Atsakyti
as noriu sukuosenos kad is galo buu daug ilgu palaidu plauku, pacios yra labai nusilpe, tai teks truputi prisiseti, ieskau internete ir radau kelis skirtingus budus prisegimo, tai kokiu man reiketu sukuosenai , ne ilgalaikiui priauginimui?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 12, 15:18)
as noriu sukuosenos kad is galo buu daug ilgu palaidu plauku, pacios yra labai nusilpe, tai teks truputi prisiseti, ieskau internete ir radau kelis skirtingus budus prisegimo, tai kokiu man reiketu sukuosenai , ne ilgalaikiui priauginimui?
[url=http://www.part.lt/perziura/230e4a756d0243416c45d874f94ed243831.jpg]

Jums reikėtų šių pirmų, juos galima sagstyti po visą galvą kaip tik norite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benice: 12 kovo 2013 - 14:53
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 12, 15:18)

pritariu ir as kad reiktu pirmu mirksiukas.gif ir tik nesiaugink, labai jau kenkia, geriau susirask kurie atsparus karsciui, kad butu galima sukuosena daryt jei nori garbanoti, o jei ne, tai tiks ir dirbtiniai vienam kartui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2013 03 12, 15:59)
pritariu ir as kad reiktu pirmu mirksiukas.gif  ir tik nesiaugink, labai jau kenkia, geriau susirask kurie atsparus karsciui, kad butu galima sukuosena daryt jei nori garbanoti, o jei ne, tai tiks ir dirbtiniai vienam kartui wink.gif

Aš nesutinku su Jumis, kad reikia pirkti sintetinius, nes "vienam kartui", juk tas kartas vos ne svarbiausias gyvenime!!!! wub.gif Jei ant tiek taupoma, tai jų išvis pirkti nereikia.
Sintetiniai turi nenatūralų blizgesį ir matosi, kad tai netikras plaukas. Kas nori savo vestuvių dieną atrodyti juokingai? blush2.gif
Atsparūs karščiui? Jo, turėjau aš tokių pavyzdžių - nežinojau, ko griebtis, kai paskutinę minutę paaiškėja, kad jų susukti neįmanoma doh.gif
Geriausia pirkti natūralius ir bus užtikrintai. Po vestuvių galima parduoti ir atgavusios dalį pinigėlių finansiškai tikrai nenukentėsite 4u.gif
Atsakyti
Ačiū uz patarimus, kaip reikia angliškai parašyti tu natūralių plaukų pavadinimą....?
Atsakyti