Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Astii @ 2013 01 26, 22:28)
O man zydiskai viska darys doh.gif taip jau isejo, kad kirpeja nesiteike anksciau atvykt, kad galetu susukuot, tai teks pirma makiaza darytis, o jau tada sukuosena verysad.gif priesingu atveju nesuspesiu niekaip i savo pacios vestuves.. tai dabar bijau, nes kaip suprantu kirpykloje plaus plaukus, prides priemoniu, dziovins ir sukuos? ar issiplaut reikia namuose galva? Tai va ir bijau, nes turiu kirpcius, tai kai padazys, o po to plaus galva, ar nesugadins makiazo? Guodziu save tik ta mintim, kad makiaza ten pat darysiu, tai po sukuosenos jei kazkas susigadins, tai gal spesiu pasitvarkyt verysad.gif

Nepergyvenk del to, jos zino ka daro. Jei tam paciam salone, tai visaziste prieis ir pataisys jei reikes. mirksiukas.gif Teko man susidurti su tokia situacija pries du metus. Jaunajai buvo lygiai tas pats ir galva plove po makiazo. Aisku as niekaip negalejau patiketi, bet viskas buvo liuks thumbup.gif Taip kad nepergyvenk 4u.gif
Papildyta:
As tai darysiu bandomaja sukuosena ir makiaza. Bet tik del to, kad nezinau tiksliai kokios sukuosenos noriu, o be to visiskai nepazystu nei kirpejos nei visazistes.
Atsakyti
Sveikos,
gal galite rekomenduoti kokia gera kirpeja ir visaziste? smile.gif
labai platus pasirinkimas o norisi ne tik pinigus sumoketi, bet ir nenusivilti padarytu darbu...
Atsakyti
QUOTE(nuotaka 2013 @ 2013 02 07, 16:04)
Sveikos,
gal galite rekomenduoti kokia gera kirpeja ir visaziste? smile.gif
labai platus pasirinkimas o norisi ne tik pinigus sumoketi, bet ir nenusivilti padarytu darbu...

Sveika,
šitoj temoj tikrai yra daug atsiliepimų, tad jei atidžiai pasiskaitysi, atrasi, kas tave labiausiai sudomins smile.gif tik galiu trumpai pasakyt iš savo "tyrinėjimo", kad populiariausi salonai ir vienam ir kitam yra Blic arba Pjesė smile.gif bet nepatingėk ir paskaityk komentarus pati ir tikrai ką nors rasi smile.gif o paskui bereiks pasitikslint ką nors... smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ,
gal Jūs žinote ką man daryti su trumpais savo plaukais iki pečių ir kirpčiukais? Niekaip neatrandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_ @ 2013 02 11, 11:27)
Sveikos merginos  4u.gif ,
gal Jūs žinote ką man daryti su trumpais savo plaukais iki pečių ir kirpčiukais? Niekaip neatrandu  g.gif

Su ilgiu iki pečių galima padaryti nemažai šukuosenų. Iš pradžių reiktų apsispręsti ar norite būti su kirpčiais ar be jų, tada aiškės ir visa kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2013 02 11, 11:34)
Su ilgiu iki pečių galima padaryti nemažai šukuosenų. Iš pradžių reiktų apsispręsti ar norite būti su kirpčiais ar be jų, tada aiškės ir visa kita  4u.gif

Be kirpčių man visiškai netinka būti, todėl juos nešioju jau daugybę metų smile.gif
reikės toliau bandyt naudotis google g.gif
Atsakyti
Sveikos, prašau pagalbos, kaip manot, ar tiktų tokioje šukuosenoje frezijos? Aš dvejoju, ir gan stipriai...
Kaip manot, kokia gėlė čia dar galėtų tikti?

user posted image]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xzx: 12 vasario 2013 - 15:01
Aš dėsiu geltoną orchidėją smile.gif
Atsakyti
Merginos niekiap iki galo neišsirenku šukuosenos, noriu kažko truputį su pynimu, bet kad maždaug plaukai palaidi būtų, gal ką patartumėte? Plaukai šviesūs truputį aukščiau negu iki juosmens. Užsirašiau bandomajai šukuosenai, bet dar dvejoju ko tiksliai noriu
Atsakyti
QUOTE(xzx @ 2013 02 12, 16:00)
Sveikos, prašau pagalbos, kaip manot, ar tiktų tokioje šukuosenoje frezijos? Aš dvejoju, ir gan stipriai...
Kaip manot, kokia gėlė čia dar galėtų tikti?

user posted image]

Man orchidėjos labai gražiai atrodo plaukuose rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos!
Norejau paklausti, gal zinosite, kaip gali buti segamas veliumas su sukelemis, tik is virsaus ant kuoduko ar ir is apacios galima? Nes nusipirkau veliuma su sukelemis, man jis laabai patiko, bet dabar galvoju kad jei segamas is virsaus tik, tai pasleps man visa sukuosena, o is apacios jei segti tai neisivaizduoju, ar laikytu ir kaip atrodytu? Veliumas ilgas, dvieju daliu - priekine trumpa, galas - 3 metru..
Su kirpeja kol kas pasitarti negaliu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2013 02 27, 16:36)
Sveikos!
Norejau paklausti, gal zinosite, kaip gali buti segamas veliumas su sukelemis, tik is virsaus ant kuoduko ar ir is apacios galima? Nes nusipirkau veliuma su sukelemis, man jis laabai patiko, bet dabar galvoju kad jei segamas is virsaus tik, tai pasleps man visa sukuosena, o is apacios jei segti tai neisivaizduoju, ar  laikytu ir kaip atrodytu? Veliumas ilgas, dvieju daliu - priekine trumpa, galas - 3 metru..
Su kirpeja kol kas pasitarti negaliu..  g.gif

Manau turi eiti prisegti, jug kitus ir sega is apačios.
Atsakyti