gal nuskambes juokingai, bet kaip po bandomojo kirpeja atsimins, kokios sukuosenos as noresiu vestuviu diena? su makiazu tas pats?
gal uzsirasys
*agnyte*, paprasykite kirpejos, kad nufotografuotu, po to tiesiog parodysite.
QUOTE(*agnyte* @ 2013 01 29, 18:45)
gal nuskambes juokingai, bet kaip po bandomojo kirpeja atsimins, kokios sukuosenos as noresiu vestuviu diena? su makiazu tas pats?
ta mergina, kuri tau darys makiažą turi savo stilių ir ji darys makiažą tiesiog pagal tavo veido bruožus... bruožų atsiminti nereikia... ateisi po kiek laiko "su savo veidu" ir vėl tą patį padarys ji natūralistė, daugiau išryškina bruožus...
QUOTE(*agnyte* @ 2013 01 29, 17:45)
Ta bandomoji šukuosena yra gal labiau mum įsitikinti, kurią šukuoseną pasirinkti, kaip ji tinka, ar kirpėja ją gerai padaro. Gi būna nusivylimų ir einama pas kitą kirpėją darytis bandomąją Bet jei pvz dabar pasidaryti bandomąją, o po kokio pusmečios vestuvės, nemanau, kad kirpėja atsimins - gi kiek žmonių per pusmetį "praeina". Nebent po bandomojo dar nusifotografuoti save ir tą dieną dar ir savo su šukuosena.
Man makiažą daro Aušra (Blitz salono) sakė ateiti bandomojo makiažo (jei noriu) ne anksčiau nei dvi savaitės, geriausia prieš savaitę, nes kitaip ji net neatsimena ką dariusi.. Būna dienų, kad daugiau nei po 10 žmonių padažo (renginys, televizijos laida), tai kaip jai prisiminti
QUOTE(Steisi @ 2013 01 29, 19:41)
*agnyte*, paprasykite kirpejos, kad nufotografuotu, po to tiesiog parodysite.
ta pati galvoju daryti
QUOTE(Spectacular @ 2013 01 30, 10:36)
ta mergina, kuri tau darys makiažą turi savo stilių ir ji darys makiažą tiesiog pagal tavo veido bruožus... bruožų atsiminti nereikia... ateisi po kiek laiko "su savo veidu" ir vėl tą patį padarys ji natūralistė, daugiau išryškina bruožus...
bet tikiuosi, kad tas makiazas matysis bet kokiu atveju, ji turi atsizvelgti ir i kliento pageidavimus. tarkim, jei man isvis ne i tema bus rudi seseliai, tai nejau ims ir dazys tokiais? tikiuosi, kad ne... nors tema cia ir ne apie makiaza, bet vestuviniam makiazui as noriu isryskinti akis, o ne lupas
QUOTE(*agnyte* @ 2013 01 30, 18:23)
ta pati galvoju daryti
bet tikiuosi, kad tas makiazas matysis bet kokiu atveju, ji turi atsizvelgti ir i kliento pageidavimus. tarkim, jei man isvis ne i tema bus rudi seseliai, tai nejau ims ir dazys tokiais? tikiuosi, kad ne... nors tema cia ir ne apie makiaza, bet vestuviniam makiazui as noriu isryskinti akis, o ne lupas
dėl makiažo, tai gali pažiūrėti mano įkelta foto, fotki, pačioj pirmoj foto makiažas darytas būtent Vitos tai tikrai jis matosi gali prašyti visada, kad padarytų ryškiau.. bet man pakako tikrai ten foto iš brolio vestuvių
QUOTE(Benice @ 2013 01 24, 14:47)
Sprendimas su gumyte neblogas, bet paprastai net ir darantis palaidų plaukų šukuoseną viršugalvis vos-vos paveliamas, to velimo užtenka tam, kad viskas laikytųsi. Jeigu darysitės pati, pasivelkite daugiau, galite ir gumytė panaudoti.
Benice, turbūt neteko su tiesių, plonų plaukų sąvininkėm dirbt, mano nuometas iki žemės buvo ir jo jokie segtukai atlaikę nebūtų Per vestuves turėjau laisvą kuoduką, tai po ceremonijos nuometą mečiau į šoną, nes visa plaukuosena nuo jo svorio nutempta žemyn ir išsidraikius buvo. Deja deja, bet su ilgų nuometų segimu tiesių/plonų kasų turėtojoms tikrai ne pyragai
nu ir puiku, Ateniuke, ir ideja, ir pavyzdziai labai faini. Man LABAI patinka plauku/galvos aksesuarai nuotakoms. Pasirodyk, kai jau turesi konkreciu "vaizdu"