Savaitgali musu šeima papildys dvi mažos degiukės.. dabar dairausi apartamentų joms.. gal kas turit nenaudojamą Kaune ir galetų parduoti?

Du mūsų degučiai ieško naujų namučių
az

QUOTE("Ramune" @ 2015 04 08, 15:07)
Berniukai?
Vienas berniukas ir viena mergaitė

Mes savo deguciui kraika keiciam mazdaug kas dvi savaites, kitaip labai jau pasmirsta narvelis, ypac vasara, kai karsta. Po ratuku pilam granules ( kita diena randam jas kruopsciai susmulkintas
), o po likusi narvelio dugna barstom pjuvenas, kad deguciui minksta butu begiot ir gulinet. Dar duodam pora popieriniu ranksluosciu, kuriuos jis pats sau pasikloja miegojimo kamputyje. Po kurio laiko ir jie buna smulkiais gabaliukais suplesyti

Aš irgi kas porą savaičių keičiu, tik darau kiek kitaip - ant dugno sluoksnis pjuvenų, o ant jų daug šieno - iš jo ir lizdelį susisuka, ir pagraužia. Ir pjuvenos ne taip skraido. Anksčiau granules dedavau, bet nepatiko, kad jas graužia. Popierinės servetėlės jiems patinka, aš kartais paleidusi ant grindų palieku servetkų, smagu žiūrėti, kaip jie "pasivagia" ir bėgioja po kambarį, ieškodami, kur paslėpt

Sveiki, mūsų ilgametės degutės iškeliavo į amžinuosius medžioklės plotus, tad jei kam reikia didelio narvo su priedais (išmatavimai 130x60x40), rašykit į až
Vilnius

Vilnius
QUOTE(Vespa @ 2015 05 03, 02:10)
Aš irgi kas porą savaičių keičiu, tik darau kiek kitaip - ant dugno sluoksnis pjuvenų, o ant jų daug šieno - iš jo ir lizdelį susisuka, ir pagraužia. Ir pjuvenos ne taip skraido. Anksčiau granules dedavau, bet nepatiko, kad jas graužia. Popierinės servetėlės jiems patinka, aš kartais paleidusi ant grindų palieku servetkų, smagu žiūrėti, kaip jie "pasivagia" ir bėgioja po kambarį, ieškodami, kur paslėpt 

QUOTE(QuantManiac @ 2015 05 07, 08:29)
Jos medžios visas žoles

SOS, gal žinot kur Kaune geras veterinaras kuris galėtų apžiūrėti degutį? Grįžom vakare namo, o viena mergytė atrodo serganti, mažai juda, diena dar viskas gerai buvo...

Sveiki,
Ieškome namų 5 degučiams, gimusiems balandžio 18 dieną. Tai nuostabūs padarėliai, visiškai jaukūs, pripratę prie rankų, myli žmones. Pakviesti ir pavilioti skanėstu - ateina pasivaišinti. Galima imti vienos lyties porelę arba vieną gražuolį (gražuolę). Tikrai ieškom labai gerų namų labai geriems gyvūnėliams.
Jei domina - prašom parašyti į AŽ.
Beje, veiksmas vyksta Kaune.
Dar svarbi informacija - šių degučių tėvai pirkti iš zoologijos sodo, tikrai ne vieno lizdo, taigi mažesnė įgimtų ligų tikimybė.
Ieškome namų 5 degučiams, gimusiems balandžio 18 dieną. Tai nuostabūs padarėliai, visiškai jaukūs, pripratę prie rankų, myli žmones. Pakviesti ir pavilioti skanėstu - ateina pasivaišinti. Galima imti vienos lyties porelę arba vieną gražuolį (gražuolę). Tikrai ieškom labai gerų namų labai geriems gyvūnėliams.

Jei domina - prašom parašyti į AŽ.
Beje, veiksmas vyksta Kaune.
Dar svarbi informacija - šių degučių tėvai pirkti iš zoologijos sodo, tikrai ne vieno lizdo, taigi mažesnė įgimtų ligų tikimybė.