sveikos, merginos, gal kas matete ar zinote, kur rasti kiaurarascio poncho scema? Labai noreciau nusimegzti lengvuti kiaurarascio poncha. gali buti ir mokama schema, tik rusiskai nesuprantu, todel tinka tik lietuviskas arba angliskas variantas. labai buciau dekinga uz info.
sveikos, merginos, gal kas matete ar zinote, kur rasti kiaurarascio poncho scema? Labai noreciau nusimegzti lengvuti kiaurarascio poncha. gali buti ir mokama schema, tik rusiskai nesuprantu, todel tinka tik lietuviskas arba angliskas variantas. labai buciau dekinga uz info.
Tempas pavydėtinai greitas. Raitau ir aš skarą ("Alpijskije luga") jau penktą dieną pribėgdama, bet tik įpusėjau. Gal todėl, kad mano katė pelėmis ir paukščiais užsiėmusi, nei pagalba man
na, Drops gera schemu baze, bet ten nieko tinkamo neradau. gal tada kas gali patarti kaip kiaurarasti platinti, kad galima butu megzti ratu ir platinti. ?
na, Drops gera schemu baze, bet ten nieko tinkamo neradau. gal tada kas gali patarti kaip kiaurarasti platinti, kad galima butu megzti ratu ir platinti. ?
Susiraskite serveteles virbalais schema- ji savaime plates, tik megzkite ne nuo pirmos eiles. Panasiai kaip mezga mocherines sukneles arba sijonus. Poncai rusiskai- gal kas pades ir čia
Sveikos merginos, per google paiešką radau labai gražų šalį, bet rašto jo niekaip neradau... Tikėtina, kad tai kažkurios iš jūsų darbelis Gal galėtumėte pasidalinti mezgimo raštu šalis