Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIV tema

QUOTE(Ligvita @ 2014 08 19, 21:26)

wub.gif wub.gif

man lėtoki einasi,nes kiti darbai tarpuose ,bet judu ax.gif
Atsakyti
o as skaras i tarpus ibruku. Sita per dvi popietes ir viena vakara su katinu nuraitem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 19 rugpjūčio 2014 - 22:08
QUOTE(Ligvita @ 2014 08 19, 23:00)
o as skaras i tarpus ibruku. Sita per dvi popietes ir viena vakara su katinu nuraitem

man jūsų tempų nepavyt blush2.gif
Atsakyti
na taip, mes dirbam dviese smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=Ligvita,2014 08 19, 23:20]

Spalvą įtariu, kad katinas rinko biggrin.gif
Atsakyti
Ligvita, labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2014 08 19, 23:20)

wub.gif žinau aš jus iš kitos temos,dar kartais ir trečias padeda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2014 08 19, 22:00)

Tempas pavydėtinai greitas. Raitau ir aš skarą ("Alpijskije luga") jau penktą dieną pribėgdama, bet tik įpusėjau. Gal todėl, kad mano katė pelėmis ir paukščiais užsiėmusi, nei pagalba man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2014 08 20, 18:27)
Tempas pavydėtinai greitas. Raitau ir aš skarą ("Alpijskije luga") jau penktą dieną pribėgdama, bet tik įpusėjau. Gal todėl, kad mano katė pelėmis ir paukščiais užsiėmusi, nei pagalba man biggrin.gif

sita as irgi kazkada megsiu, labai grazi wub.gif wub.gif
o kate reikia auklet, kad niekais neuzsiiminetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2014 08 20, 18:35)
sita as irgi kazkada megsiu, labai grazi  wub.gif  wub.gif
o kate reikia auklet, kad niekais neuzsiiminetu biggrin.gif

Tikiuosi, kad bus graži, nes schemos tai gana sudėtingos, reikalauja atidumo nemažai doh.gif
Kad jau mezgėte tokią, tai pasinaudosiu proga ir paklausiu, ką reiškia iš rusų k. vąšeliu išnerti "piko", apneriant skarą? Nerandu niekur paaiškinimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2014 08 20, 22:04)
Tikiuosi, kad bus graži, nes schemos tai gana sudėtingos, reikalauja atidumo nemažai doh.gif
Kad jau mezgėte tokią, tai pasinaudosiu proga ir paklausiu, ką reiškia iš rusų k. vąšeliu išnerti "piko", apneriant skarą? Nerandu niekur paaiškinimo  blush2.gif

as jos nemezgiau, tik planuoju megzti
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2014 08 20, 21:04)
ką reiškia iš rusų k. vąšeliu išnerti "piko", apneriant skarą? Nerandu niekur paaiškinimo  blush2.gif

Piko- bumbulėlis ... gal pades šis video 4u.gif

Ligvita puiki skara... ir katinas biggrin.gif mano pagalbininkas irgi toks pat melynas smile.gif
Atsakyti