Sveikos,
Kadangi man šie metai atnešė labai daug naujienų, tai vieną iš jų nešu parodyt ir jums:
Ir iš karto klausimas: džiovinimui prisegiojau, bet kai nuėmiau, kampai nebeliko smailūs Ką darau ne taip?
Va kaip nuimta atrodo
Lygtais senoje temoje buvo ikeltas nedidelis poncas su kapisonu primegztomis rankovemis,rudas.Aprasymas rusu kalba.Perverciau visa tema nu ir niekaip nerandu.Gal kuri mezgeja turi issisaugojus, buciau labai dekinga
QUOTE(Oragė @ 2012 12 26, 18:33)
Sveikos,
Ir iš karto klausimas: džiovinimui prisegiojau, bet kai nuėmiau, kampai nebeliko smailūs Ką darau ne taip?
Va kaip nuimta atrodo
Va kaip nuimta atrodo
Grazi skara O istempimas nuo siulu priklauso. Is angora2 mezgiau skara- irgi nelaike kampukų. Galima istempta papurksti su standikliu- bet nesu bandziusi.
Villyte, mazge, zirafa, wawin- grazu
Pilkas silk moher šalis
Pagaliau kažkas sau... Kaip jis čia dabar vadinasi snoodas berods.
QUOTE(Romap @ 2013 01 02, 11:02)
Pilkas silk moher šalis
sužavėjo spalvytė o dar žinant kokio švelnumo jis
Dodone, labai simpatiškas snūdas.
QUOTE(dodone @ 2013 01 03, 00:38)
Labai gražus ir aš tokio noreciau gal rasciuka butu galima gauti
Labai jau dėkui už pagyrimus.. Man irgi jis labai patinka, nešioju ir džiaugiuos.. O raščiukas, tai čia kaip ir jokio raščiuko... Iš fantazijos, Bele kiek eilučių vien gerom akim, atsibodo, vien gerom, tada dvi sumegztos, vienas užmetimas, dvi sumegztos, vienas užmetimas, atsibodo, taip, tada vel vien gerom akim... Va ir gavosi toks įdomus. (Beje, mezgiau, iškarto sujungus virbalais su valu).
Šalis iš silk moher
QUOTE(dodone @ 2013 01 03, 22:09)
Labai jau dėkui už pagyrimus.. Man irgi jis labai patinka, nešioju ir džiaugiuos.. O raščiukas, tai čia kaip ir jokio raščiuko... Iš fantazijos, Bele kiek eilučių vien gerom akim, atsibodo, vien gerom, tada dvi sumegztos, vienas užmetimas, dvi sumegztos, vienas užmetimas, atsibodo, taip, tada vel vien gerom akim... Va ir gavosi toks įdomus. (Beje, mezgiau, iškarto sujungus virbalais su valu).
labai gražus gavosi dar klausimas gal pameni kiek akių dėjai ir kokiais siūlais mezgei
QUOTE(Romap @ 2013 01 10, 14:44)
Šalis iš silk moher
kaip man patinka tokie fantastiški ,lengvi ir gražūs