Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIV tema

Sveikos,

Kadangi man šie metai atnešė labai daug naujienų, tai vieną iš jų nešu parodyt ir jums:
user posted image

Ir iš karto klausimas: džiovinimui prisegiojau, bet kai nuėmiau, kampai nebeliko smailūs g.gif Ką darau ne taip? g.gif

Va kaip nuimta atrodo
user posted image
Atsakyti
Lygtais senoje temoje buvo ikeltas nedidelis poncas su kapisonu primegztomis rankovemis,rudas.Aprasymas rusu kalba.Perverciau visa tema nu ir niekaip nerandu.Gal kuri mezgeja turi issisaugojus, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 12 26, 18:33)
Sveikos,

Ir iš karto klausimas: džiovinimui prisegiojau, bet kai nuėmiau, kampai nebeliko smailūs  g.gif Ką darau ne taip?  g.gif

Va kaip nuimta atrodo

Grazi skara 4u.gif O istempimas nuo siulu priklauso. Is angora2 mezgiau skara- irgi nelaike kampukų. Galima istempta papurksti su standikliu- bet nesu bandziusi.
Villyte, mazge, zirafa, wawin- grazu thumbup.gif
Atsakyti
Pilkas silk moher šalis
user posted image
Atsakyti
Pagaliau kažkas sau... Kaip jis čia dabar vadinasi snoodas berods. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2013 01 02, 11:02)
Pilkas silk moher šalis

sužavėjo spalvytė wub.gif o dar žinant kokio švelnumo jis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Dodone, labai simpatiškas snūdas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2013 01 03, 00:38)
Pagaliau kažkas sau... Kaip jis čia dabar vadinasi snoodas berods. smile.gif

user posted image

Labai gražus ir aš tokio noreciau gal rasciuka butu galima gauti
Atsakyti
Labai jau dėkui už pagyrimus.. blush2.gif Man irgi jis labai patinka, nešioju ir džiaugiuos.. O raščiukas, tai čia kaip ir jokio raščiuko... Iš fantazijos, Bele kiek eilučių vien gerom akim, atsibodo, vien gerom, tada dvi sumegztos, vienas užmetimas, dvi sumegztos, vienas užmetimas, atsibodo, taip, tada vel vien gerom akim... Va ir gavosi toks įdomus. biggrin.gif (Beje, mezgiau, iškarto sujungus virbalais su valu).
Atsakyti
Idomus mezginukas
user posted image
user posted image
user posted image

Turetu buti patogu g.gif g.gif
Foto is osinka.ru
Atsakyti
Šalis iš silk moher
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2013 01 03, 22:09)
Labai jau dėkui už pagyrimus..  blush2.gif  Man irgi jis labai patinka, nešioju ir džiaugiuos.. O raščiukas, tai čia kaip ir jokio raščiuko... Iš fantazijos, Bele kiek eilučių vien gerom akim, atsibodo, vien gerom, tada dvi sumegztos, vienas užmetimas, dvi sumegztos, vienas užmetimas, atsibodo, taip, tada vel vien gerom akim... Va ir gavosi toks įdomus. biggrin.gif (Beje, mezgiau, iškarto sujungus virbalais su valu).

labai gražus gavosi wub.gif thumbup.gif dar klausimas gal pameni kiek akių dėjai ir kokiais siūlais mezgei g.gif

QUOTE(Romap @ 2013 01 10, 14:44)
Šalis iš silk moher

kaip man patinka tokie wub.gif thumbup.gif thumbup.gif fantastiški ,lengvi ir gražūs
Atsakyti