Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIV tema

merginos, kiek reikia mocherinei skarai/saliui siulu mezgant musele? g.gif noriu numegzti draugei dovanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2014 05 15, 12:31)
merginos, kiek reikia mocherinei skarai/saliui siulu mezgant musele? g.gif  noriu numegzti draugei dovanu  ax.gif

priklauso kokio dydžio norėsite, aš paprastai vidutinį šalį mezgu iš 3 vnt. kid moher, didesniam reikia 4.
Atsakyti
Šalis "Pavasario žaluma"...
user posted image
Atsakyti
Liuksiškai atrodo
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2014 05 14, 08:50)
gal schemomis gali pasidalinti? nematytos tokios.  ax.gif

QUOTE(Dvi @ 2014 05 14, 11:00)
Pirmosios schemos dar nera is viso, cia testine skara.

Dera1, skara bus nemokama, dizainere leido dalintis. Reikia schemos?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2014 05 16, 16:37)
Dera1, skara bus nemokama, dizainere leido dalintis. Reikia schemos?

oi, labai labai norėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
kid silk moherio salis lengvas kaip pienes pukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Skara, kuri šiandien buvo padovanota geriausiai draugei gražaus gimtadienio proga. Skarą mezgiau iš plonos vilnelės, todėl gavosi lengva lyg pienės pūkas, tačiau dėl to reikėjo ją ir didinti. Mezgiau pagal Raverly modelį. Skaros dydis 160 x 85 cm.

user posted image

Svajonės link...
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2014 05 16, 22:12)
Skara, kuri šiandien buvo padovanota geriausiai draugei gražaus gimtadienio proga.

puiki thumbup.gif
bet kaip įdomu, šitą aš baiginėju, liko nuleidimas biggrin.gif mano lininukė
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikos darbstuoles! Perejau n temu kad surast ta pacia paciausia skraiste drauges mergaitem... Ir aisku radau skraiste -bet be schemos. Gal galetume, tos kurios neriat, padet man su rasteliu? Imetu nuoroda... Turiu tik tel ir per ji man neduoda foto issisaugot, ir neisdidina paveiksliuko sad.gif
Tikiuos, kad atsiras galinciu pagelbet tarp pirstu miklinimo neriant/ mezgant biggrin.gif

Skraiste
Atsakyti
tarp viso jūsų grožio ir aš sugalvojau įnešti mėlynumo...
user posted image
Atsakyti