Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIV tema

[quote=villyte,2014 02 18, 15:29]
Rodau dar prieš savaitę numegstą skarą, kuri iškeliavo į Angliją.

Nuostabus darbas, villyte 4u.gif . Toks lengvas, mielas, malonus turi būt wub.gif Ir spalva labai labai thumbup.gif ...
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės,gražūs Jūsų visų darbeliai,bet aš norėciau paklausti patarimo,nesu didelė mezgėjėlė,bet norėčiau vasarai iš moheros siūliukų nusimegzti kiauraraštę skraistę,kokį paprastą raįtelį galėtumėte pasiūlyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2014 02 17, 10:47)
Blyyyn, pavelavau  unsure.gif Ar galetum pasidalinti Seven Sheep ir Seven Songs?

ax.gif Kartoju prasyma, gal kaip nors padetumet? Galiu keisti i kokia kita mokama
Atsakyti
Iškilo man klausimas, jei mezgi snooda, tarkim dviem virbalais, kaip tada sujungti gražiai kad nesimatytu siule kitoje puseje?
Arba kiek tada reikia uzsimesti akiu, kad mezgant ratu graziai gautusi, tarkim va taip:
http://www.etsy.com/...g-shop-header-3
Atsakyti
Mane kankina lygiai toks pat klausimas. Stovi numegzti 3 ir nesugalvoju kaip sujungti kad siūlė būtų nepastebima. Gal kas galėtumėte pamokyti?
Atsakyti
čia labai daug susiuvimo būdų

man labai patiko toks būdas
user posted image

siuvau riešines,bet tikrai labai gražiai ir nematomai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 21 vasario 2014 - 20:38
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 21, 21:38)
man labai patiko toks būdas
user posted image

aš taip susivinėju, kai slepiu kokia detale siūlę, jei neslepiama, tai nuardau mezginio pradžioj pora eilių (jei tai planuoju iš karto, tai pradedu pirmas eiles visai kitu siūlu, tuomet susrinkti akis ant virbalo yra labai paprasta mirksiukas.gif ) surenku akis ant virbalo ir susiuvu tokiu pat principu kaip pavaiszuota foto, bet tuomet galima surinkti akis pagal raštą nepaliekant siūlės blogojoj pusėj thumbup.gif aš taip susiuvinėju ir megztinių pečius kai mezgu ne reglanu, gaunasi super ir be "siūlių" smile.gif
Atsakyti
MONAMI, ačiū, labai gerą nuorodą įdėjai.
Mano naujų šiek tiek.
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 23 vasario 2014 - 10:23
Dera, gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2014 02 22, 20:12)
aš taip susivinėju, kai slepiu kokia detale siūlę, jei neslepiama, tai nuardau mezginio pradžioj pora eilių (jei tai planuoju iš karto, tai pradedu pirmas eiles visai kitu siūlu, tuomet susrinkti akis ant virbalo yra labai paprasta mirksiukas.gif ) surenku akis ant virbalo ir susiuvu tokiu pat principu kaip pavaiszuota foto, bet tuomet galima surinkti akis pagal raštą nepaliekant siūlės blogojoj pusėj thumbup.gif aš taip susiuvinėju ir megztinių pečius kai mezgu ne reglanu, gaunasi super ir be "siūlių" smile.gif

bet tokia siule galim susiut ir normaliai nuleidus akis smile.gif anksciau visada palikdavau atviras, o dabar ir to nebe reikia smile.gif
Atsakyti
manoji skara. mezgėsi smagiai, išėjo labai didelė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge1979: 23 vasario 2014 - 20:30
QUOTE(Dvi @ 2014 02 21, 08:18)
ax.gif Kartoju prasyma, gal kaip nors padetumet? Galiu keisti i kokia kita mokama

jei domina, turiu šitą
http://www.ravelry.c...rns/library/poe
Atsakyti