Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIV tema

As atsisiunciau Eupatorium Hat, smile.gif dar turiu 2 e-book(Seven Sheep ir Seven Songs), cia jau pirktos ankciau, rolleyes.gif labai noriu kojiniu Ardelis ir Munchkinland Socks , verysad.gif gal kas turi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 14 vasario 2014 - 21:07
QUOTE(rimusia @ 2014 02 14, 18:20)
Tik vasario 14 d. vienas aprasymas nemokamai, kodas valentine05    4u.gif
http://www.ravelry.c...orrina-ferguson

jetau kaip paveluotai pamačiau doh.gif
o taip daug norėčiau wub.gif
Trufa , Sugar Grove Shawl, Debouillet, Hadria Shawl , Confectionary Pullover, Nathari , Sardinian , ....

***** kiek gražių darbų wub.gif
Atsakyti
Dvi, nuostabios skaros wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2013 01 21, 11:20)

sita ponca as nesioju, nes ji man numezge mezgeja pagal uzsakyma. Na, del ranku pakelimo, tai kaip ir visi poncai nera itin patogu. bet jis man mielas ir siltas, daznai ji deviu. Klausiau as pati mezgejos kaip ji megzti, bet deja, pasidalinti 'paslaptim' nenori. manau paprasta, tik rasto as nerandu.
Atsakyti
QUOTE(pelene83 @ 2014 02 16, 20:36)
sita ponca as nesioju, nes ji man numezge mezgeja pagal uzsakyma. Na, del ranku pakelimo, tai kaip ir visi poncai nera itin patogu. bet jis man mielas ir siltas, daznai ji deviu. Klausiau as pati mezgejos kaip ji megzti, bet deja, pasidalinti 'paslaptim' nenori. manau paprasta, tik rasto as nerandu.

Mezgant platesnį ir rankoms labai patogu bus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pelene83 @ 2014 02 16, 20:36)

as tai megzciau nuo virsaus apvaliai ir paltinant issiskaiciuojant akis pagal rasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2014 02 14, 22:04)
As atsisiunciau Eupatorium Hat,  smile.gif dar turiu 2 e-book(Seven Sheep ir Seven Songs), cia jau pirktos ankciau,  rolleyes.gif labai noriu kojiniu Ardelis ir Munchkinland Socks , verysad.gif  gal kas turi? g.gif

Blyyyn, pavelavau unsure.gif Ar galetum pasidalinti Seven Sheep ir Seven Songs?
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš....
pagaliau ir aš sau nusimezgiau snoodą smile.gif
user posted image
o čia draugei bus snoodas/skraistė (nutraukoj skraistės variantas)
user posted image
na ir medaljoninis šalis/skraistė, turiu tik tokią, nelabai matosi visas, bet kad nieks nefotkina manęs doh.gif
user posted image
Atsakyti
Spalva medalioninio jums labai tinka. Daug darbelio ji nurakalioti, nors as asmeniskai tokiu nemegstu rubu is serveteliu, kazkaip man tokie modeliai lyg ne rubas atrodo, o staltiese didele biggrin.gif, bet tai cia tik man turbut taip atrodo, pati tokio nenoreciau, nors kai graziai nunertas ant kito zmogaus gal ir neblogai atrodo.... Ypac jei graziai spalva priderinta, kiti rubai... Nesupykit uz mano asmenine nuomone wink.gif
Atsakyti
ir ko čia pykti villyte, skoniui draugų gi nėra, ir reik tikėtis jog nebus, nes kitaip visi vienodi būtumėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors beveik nebėr žiemos,
bet man dar reikia šilumos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Rodau dar prieš savaitę numegstą skarą, kuri iškeliavo į Angliją.
Siūlai mohera su šilku
user posted image
user posted image
Atsakyti