As atsisiunciau Eupatorium Hat, dar turiu 2 e-book(Seven Sheep ir Seven Songs), cia jau pirktos ankciau, labai noriu kojiniu Ardelis ir Munchkinland Socks , gal kas turi?
QUOTE(rimusia @ 2014 02 14, 18:20)
Tik vasario 14 d. vienas aprasymas nemokamai, kodas valentine05
http://www.ravelry.c...orrina-ferguson
http://www.ravelry.c...orrina-ferguson
jetau kaip paveluotai pamačiau
o taip daug norėčiau
Trufa , Sugar Grove Shawl, Debouillet, Hadria Shawl , Confectionary Pullover, Nathari , Sardinian , ....
***** kiek gražių darbų
Dvi, nuostabios skaros
QUOTE(Romap @ 2013 01 21, 11:20)
sita ponca as nesioju, nes ji man numezge mezgeja pagal uzsakyma. Na, del ranku pakelimo, tai kaip ir visi poncai nera itin patogu. bet jis man mielas ir siltas, daznai ji deviu. Klausiau as pati mezgejos kaip ji megzti, bet deja, pasidalinti 'paslaptim' nenori. manau paprasta, tik rasto as nerandu.
QUOTE(pelene83 @ 2014 02 16, 20:36)
sita ponca as nesioju, nes ji man numezge mezgeja pagal uzsakyma. Na, del ranku pakelimo, tai kaip ir visi poncai nera itin patogu. bet jis man mielas ir siltas, daznai ji deviu. Klausiau as pati mezgejos kaip ji megzti, bet deja, pasidalinti 'paslaptim' nenori. manau paprasta, tik rasto as nerandu.
Mezgant platesnį ir rankoms labai patogu bus
QUOTE(pelene83 @ 2014 02 16, 20:36)
as tai megzciau nuo virsaus apvaliai ir paltinant issiskaiciuojant akis pagal rasta
QUOTE(rimusia @ 2014 02 14, 22:04)
As atsisiunciau Eupatorium Hat, dar turiu 2 e-book(Seven Sheep ir Seven Songs), cia jau pirktos ankciau, labai noriu kojiniu Ardelis ir Munchkinland Socks , gal kas turi?
Blyyyn, pavelavau Ar galetum pasidalinti Seven Sheep ir Seven Songs?
Spalva medalioninio jums labai tinka. Daug darbelio ji nurakalioti, nors as asmeniskai tokiu nemegstu rubu is serveteliu, kazkaip man tokie modeliai lyg ne rubas atrodo, o staltiese didele , bet tai cia tik man turbut taip atrodo, pati tokio nenoreciau, nors kai graziai nunertas ant kito zmogaus gal ir neblogai atrodo.... Ypac jei graziai spalva priderinta, kiti rubai... Nesupykit uz mano asmenine nuomone
ir ko čia pykti villyte, skoniui draugų gi nėra, ir reik tikėtis jog nebus, nes kitaip visi vienodi būtumėm
Nors beveik nebėr žiemos,
bet man dar reikia šilumos
bet man dar reikia šilumos
Rodau dar prieš savaitę numegstą skarą, kuri iškeliavo į Angliją.
Siūlai mohera su šilku
Siūlai mohera su šilku