Gal galėtumėt schemą ar paaiškint pirmų dviejų principą mezgimo
QUOTE(siaudukes @ 2014 01 22, 10:40)
Gal galėtumėt schemą ar paaiškint pirmų dviejų principą mezgimo
QUOTE(Dvi @ 2013 10 28, 10:25)
gaila,prašo slaptžodžio
QUOTE(Dvi @ 2014 01 21, 13:07)
Labas visoms. Kaip cia as nemaciau anksciau sitos temos
Taisausi, parodau ka pati nunarpliojus. Kol kas sukeliu senesnio mezgimo tai labai nemuskit tos, kurios jau matet
Taisausi, parodau ka pati nunarpliojus. Kol kas sukeliu senesnio mezgimo tai labai nemuskit tos, kurios jau matet
Vau kiek daug margų gražuolių primezge Dvi... labai gražu.
O pilkas kilpinis šalikas išvis fantastiškas, puikiai atrodo ant palto
O Lacy Katy galite rasti čia
mėlynas šalis + riešinės (kid moher)
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 21, 21:02)
kažkurioj temoj ji plačiai Lt kalba aptarta
Nuostabios skaros, Dvi
man labiausia sweet dreams, bet deja neramdu to lietuviško aprašymo, o taip norėčiau nusimegzti pavasariui.. Gal kuri auksarankė galėtų pasidalinti nuorodomis?
QUOTE(tecer @ 2014 02 04, 15:15)
Nuostabios skaros, Dvi
man labiausia sweet dreams, bet deja neramdu to lietuviško aprašymo, o taip norėčiau nusimegzti pavasariui.. Gal kuri auksarankė galėtų pasidalinti nuorodomis?
Aciu. Nera jokio lietuvisko aprasymo
QUOTE(Dvi @ 2014 02 04, 14:36)
Aciu. Nera jokio lietuvisko aprasymo
aš ją mezgiau ir kažkurioj temoj man agne... suprantamai ją paaiškino
Tai gal kuri galėtumėt pasidalinti bent užsienietiška schema, nes neturiu ir nerandu ir rašto schemutės..
QUOTE(tecer @ 2014 02 05, 17:44)
Tai gal kuri galėtumėt pasidalinti bent užsienietiška schema, nes neturiu ir nerandu ir rašto schemutės..
Vargu kas pasidalins, nes aprasymas mokamas. Internete gerai panarsius galima rasti schema is japonisko zurnalo.