Labas visoms. Kaip cia as nemaciau anksciau sitos temos
Taisausi, parodau ka pati nunarpliojus. Kol kas sukeliu senesnio mezgimo tai labai nemuskit tos, kurios jau matet
Ir perfotografavau ankstesne padoriau.
Aeolian
Haruni
Papildyta:
Sweet dreams
Semele
Papildyta:
Cia dar keletas senesniu.
O krepsy 2 skaros pabaigtos nenufotografuotos ir 2 beveik pabaigtos, labai nedaug liko. Ateisiu kuria diena su naujom nuotraukom.
QUOTE(Dvi @ 2014 01 21, 14:07)
Labas visoms. Kaip cia as nemaciau anksciau sitos temos
Taisausi, parodau ka pati nunarpliojus. Kol kas sukeliu senesnio mezgimo tai labai nemuskit tos, kurios jau matet
visos grazios, bet labiausiai tai tos puskares, kaip pirmos foto gal kada ir as ismoksiu jas megzti
man atrodo ta pirma pas mane ant virbalų,maniškė vardu Lacy Katy tik nežinau kada baigsiu,nes atsiranda nenumatytų tarpinių
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 21, 16:06)
man atrodo ta pirma pas mane ant virbalų,maniškė vardu Lacy Katy tik nežinau kada baigsiu,nes atsiranda nenumatytų tarpinių
Tikrai taip. Pirmoji Lacy Katy
Dvi fantasiška! Ir siūlų spalvų perėjimai nuostabūs. Kokie čia siūlai?
QUOTE(Mitutok @ 2014 01 21, 17:29)
Dvi fantasiška! Ir siūlų spalvų perėjimai nuostabūs. Kokie čia siūlai?
Pirmos 2 CrazyZauberball. Kitos spalvotos ir Kauni 8/2
QUOTE(Dvi @ 2014 01 21, 15:12)
Tikrai taip. Pirmoji Lacy Katy
žinosiu kur kreiptis jei strigsiu
gal kuri čiupinėjot Norfoj tuos baby... gražių spalvų siūlus?turiu mėlynus-žydrus ir ieškau jiems ė kompaniją pereinančių,bet jei internetu pirkti nežinau kaip storį nutaikyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 21, 18:31)
žinosiu kur kreiptis jei strigsiu
gal kuri čiupinėjot Norfoj tuos baby... gražių spalvų siūlus?turiu mėlynus-žydrus ir ieškau jiems ė kompaniją pereinančių,bet jei internetu pirkti nežinau kaip storį nutaikyti
Ziurek gramus ir metrus. Jei jie vienodi ar labai labai panasus, storis irgi bus vienodas.
Oho, Dvi, tai bent kraitis, bet man gražiausia Sweet dreams.
Gal jau yra rusiškai išverstas tos skaros aprašymas, gal kas nors užmatėt?
QUOTE(Dvi @ 2014 01 21, 18:31)
Ziurek gramus ir metrus. Jei jie vienodi ar labai labai panasus, storis irgi bus vienodas.
kažkaip taip ir pagalvojau
ačiū už paprotinimą
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 01 21, 19:18)
Oho, Dvi, tai bent kraitis, bet man gražiausia Sweet dreams.
kažkurioj temoj ji plačiai Lt kalba aptarta
ocho tikra skarų karalienė
gražumėlis
gražumėlis
QUOTE(siaudukes @ 2014 01 21, 21:30)
Aciu visoms Cia pas mane periodinis bzikas vienos rusies krapstymams Praeis, tai pagydoma