Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIV tema

QUOTE(GUTE69 @ 2014 01 06, 11:47)
As ja taip pat mezgiau is plonu (micro vilnos 2 siulu) tai dariau didesne, bet krasto nesigavo apmegzti graziai, nes nebeatitiko akiu skaicius blush2.gif

na aš bandysiu pasiskaičiuoti,kad atitiktų,nes irgi apie tai jau pagalvojau g.gif
kaip suprantu pabaigoj turi būti tiek akių,kad išeitų pirmasis raportas, kuriam reikia 3akių g.gif tai akių skaičius turi dalintis iš 3 g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 01 06, 12:57)
na aš bandysiu pasiskaičiuoti,kad atitiktų,nes irgi apie tai jau pagalvojau  g.gif
kaip suprantu pabaigoj turi būti tiek akių,kad išeitų pirmasis raportas, kuriam reikia 3akių  g.gif tai akių skaičius turi dalintis iš 3  g.gif

Na taip, reikia suskaiciuoti kad atitiktu iki kampo, tada kampas ir toliau vel tas pats rastelis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUTE69: 06 sausio 2014 - 20:22
Bandau ir aš įkelti Katy Jubilee
user posted image

Labai nebarkit už klaidas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2014 01 06, 21:28)
Bandau ir aš įkelti Katy Jubilee

Labai nebarkit už klaidas  blush2.gif

labai grazi skara, nesakykit ir nesimatys klaidu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUTE69: 07 sausio 2014 - 08:59
GUTE69, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Švelnioji.
user posted image
Atsakyti
[quote=dera1,2014 01 09, 22:46]
Švelnioji.

Labai smagi skaryte thumbup.gif
Atsakyti
dera1, graži skara. thumbup.gif
Man dabar irgi reikia skaros ar pusskarės modeliuko, kad nebūtų labai trikampė, bet daugiau tokia į ilgį, kiek supratau iš norų, tai kažkas panašaus į semele, tik šiek tiek platesnė. Galvoju, gal galima kaip nors semele transformuot ir padaryt platesne? Nors labai smulkiai dar nenagrinėjau semele schemos.
Atsakyti
rodausi su savo gaminiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juju @ 2014 01 10, 20:48)
rodausi su savo gaminiu

grazus smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklausti kuris raštas "suvalgys" daugiau siūlų
ar "museles"
ar "tinkliukas": 1 užmetimas, 2 g. a. kartu; visos eilės taip pat

SIūlai mohera, virbalai nr.7
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2014 01 10, 11:02)
Man dabar irgi reikia skaros ar pusskarės modeliuko, kad nebūtų labai trikampė, bet daugiau tokia į ilgį, kiek supratau iš norų, tai kažkas panašaus į semele, tik šiek tiek platesnė. Galvoju, gal galima kaip nors semele transformuot ir padaryt platesne? Nors labai smulkiai dar nenagrinėjau semele schemos.

Semelė galima platinti pagal norus , ten užsidėjinėja akys krašte lygaus rašto prieš ažūrą , dedant dažniau , gausis plačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 11 sausio 2014 - 17:55