Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIV tema

QUOTE(rimusia @ 2013 12 19, 20:30)
Stai osinkoj yra tema,dar yra Ravelry 1  2 3

Rimusia, ačiū tau labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 12 19, 22:18)
Rimusia, ačiū tau labai. 4u.gif

Prasom. 4u.gif
P.S. osinkoj mano nikas "Love is blind". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2013 12 19, 22:27)
Prasom. 4u.gif
P.S. osinkoj mano nikas "Love is blind". biggrin.gif

Labai malonu susipažinti, Love is blind, nebūčiau niekada pagalvojusi kad tai sava lietuvaitė. Esi didelė didelė šaunuolė. 4u.gif
Atsakyti
merginos,gal turit schemą ar galėtumėt nupasakoti,kaip mezgasi inspira cowl
tiek visokių prisižiūrėjau ir užsireikė doh.gif
user posted image
*
user posted image
ir ttt

pasirodo tik paprašyti reikėjo ir radau thumbup.gif
http://www.ravelry.c...ry/inspira-cowl

pasirodo ten visa biblija tas aprašymas unsure.gif
gal kuri mezgusi trumpai papasakotų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 20 gruodžio 2013 - 17:40
ocho, koks įdomus. Aš irgi užmečiau akį, kad labai daug prirašyta ir nusprendžiau kt kartą paskaityti. Man labiau patinka schemos, ne tekstas blush2.gif Įdomus pat principas, gal tikrai kas trumpai apšviestų
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 12 20, 19:25)
ocho, koks įdomus. Aš irgi užmečiau akį, kad labai daug prirašyta ir nusprendžiau kt kartą paskaityti. Man labiau patinka schemos, ne tekstas  blush2.gif  Įdomus pat principas, gal tikrai kas trumpai apšviestų

na ten kaip yra irgi schema,siaurint kiek užskaičiau kitur blush2.gif reikia per 3kartus g.gif
bet didžiausia problema manau gražiai siūlus pasirinkti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 12 20, 19:52)
na ten kaip yra irgi schema,siaurint kiek užskaičiau kitur  blush2.gif  reikia per 3kartus  g.gif
bet didžiausia problema manau gražiai siūlus pasirinkti  wub.gif

Mačiau pagyrų puode šis mezginys buvo įdėtas, tik vardo nepamenu kas mezgė smile.gif Gražu. Ir aš gundausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*JeiKa* @ 2013 12 21, 15:12)
Mačiau pagyrų puode šis mezginys buvo įdėtas, tik vardo nepamenu kas mezgė smile.gif Gražu. Ir aš gundausi  ax.gif

Tai čia Lace's darbelis toks gražus buvo. Fotosesija su gražiaake dukryte. Gal pasidalinsit su besidominčiais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2013 12 21, 15:37)
Tai čia Lace's darbelis toks gražus buvo. Fotosesija su gražiaake dukryte. Gal pasidalinsit su besidominčiais?  4u.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
ten jų temoj ir daugiau mezgusių buvo topsecret.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuoles,noreciau dukrytei numegzti snooda,koks raįtelis ir kokie siulai labiau tiktu,aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 12 20, 15:33)
...
user posted image
...

o čia iškart dviem siūlais mezgama taip suprantu? O laisvasis siūlas lieka išvirkščioje pusėje toks polasvis? Labai reiktų man "blogąją" pusę pamatyt.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 12 30, 13:38)
o čia iškart dviem siūlais mezgama taip suprantu? O laisvasis siūlas lieka išvirkščioje pusėje toks polasvis? Labai reiktų man "blogąją" pusę pamatyt.

nebūtina palikti laisvą kaboti, galima jį paslėpti apkabinant kai išmezgi kitas akis. tokia tvarkinga betvarkė tada gaunasi, niekas nekadaruoja, netempia niekur, man patiko apkabinimai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti