Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... XIV tema

4u.gif
QUOTE(villyte @ 2013 08 18, 09:48)
Rodau dar vieną naujieną. tokiu pat rašteliu tik siūlai kidmohera  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Super skarelė, tokia lengvutė, kaip pūkas atrodo wub.gif

Gal shemute pasidalintumėt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2013 08 31, 13:15)
4u.gif

Super skarelė, tokia lengvutė, kaip pūkas atrodo  wub.gif

Gal shemute pasidalintumėt  ax.gif  4u.gif

cia Gail skara. Turiu tik isspausdinta varianta, bet google ivedus skaros pavadinima - ismeta ir ne po viena tu schemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2013 08 31, 18:51)
cia Gail skara. Turiu tik isspausdinta varianta, bet google ivedus skaros pavadinima - ismeta ir ne po viena tu schemu smile.gif

Ačiū už atsakymą. Bandysiu ieškot, nes pas rusaites visą temą peržiūrėjau tai kažką panašaus buvau radusi, bet ten raštas portugalų kalba, nėra aprašymo ženklais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2013 08 31, 21:04)
Ačiū už atsakymą. Bandysiu ieškot, nes pas rusaites visą temą peržiūrėjau tai kažką panašaus buvau radusi, bet ten raštas portugalų kalba, nėra aprašymo ženklais sad.gif

ZALIA GAIL SKARA
Atsakyti
Pasigirsiu daiktu kuriuo esu labai patenkinta, patogus dalykas ir mezgesi lengvai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmali @ 2013 09 03, 20:55)
Pasigirsiu daiktu kuriuo esu labai patenkinta, patogus dalykas ir mezgesi lengvai

user posted image

wau, kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gaila, kad nemoku net vaseliu verysad.gif saunuole faina thumbup.gif
Atsakyti
vilmali, nuostabus darbelis thumbup.gif iš kokių siūlų nėrei? man patinka stambūs medaljonai, o man gavosi smulkūs, ir siūlas merino per minkštas ax.gif

QUOTE(Jurgitele @ 2013 09 03, 22:03)
wau, kaip grazu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  gaila, kad nemoku net vaseliu  verysad.gif  saunuole faina  thumbup.gif

mane šitas šalis užkabino taip, kad išmokau nerti vašeliu thumbup.gif
pirmas nėrinys užtruko ilgokai, nors nėra ko norėti, tik iškirtinėm akimirkom ir derindama prie kitų darbų galėjau nerti, bet mano irgi jau baigtas ir nešiojamas thumbup.gif tik neturiu kas nufotografuotų doh.gif nefotografai pas mane namie ax.gif
Atsakyti
Pieno spalvos moheros su šilku šalis nuotakai

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 04 rugsėjo 2013 - 17:48
Štai kokia smagi gavosi lietuviško lino lininukė smile.gif

user posted image
Papildyta:
vasaros palydoms. smile.gif
Atsakyti
Naujas darbelis is Midara Kid Mochair siulu, sumezgiau 4 matkelius, gavosi 55x200 cm smile.gif
user posted image
Atsakyti
i
QUOTE(K_margo @ 2013 09 12, 10:01)
Naujas darbelis is Midara Kid Mochair siulu, sumezgiau 4 matkelius, gavosi 55x200 cm smile.gif
user posted image

Labai grazu. O gal galite pasajyti kaip mezgate tuos nupps? (spurgelius).
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 09 11, 12:03)
Štai kokia smagi gavosi lietuviško lino lininukė  smile.gif

Tikrai labai smagi ir spalva vasariška wub.gif wub.gif

K_margo - ir žydriukas gražus 4u.gif

Villyte kaip visad darbstuole- nepadeda virbalų biggrin.gif

Aš kotai aptingau ... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazile: 12 rugsėjo 2013 - 12:10