Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Shura thumbup.gif jau tos pynės kaip gražuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 12 05, 22:44)
Giriu giriu giriu  4u.gif  Saunuole, pradejom kaip ir kartu, bet jau jus geroooooookai pazengusi  wub.gif

QUOTE(Ristina @ 2012 12 05, 23:16)
Shura  thumbup.gif jau tos pynės kaip gražuuuu  wub.gif

aciu mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Shura, labai gražus rūbas, šviesi spalva gerai išryškina pynę, bet įsivaizduoju, kiek laiko užtruko prisiūti ją, darbelio doh.gif . Šaunuolė thumbup.gif

O aš dar vieną moherinį brolį dvynį turiu

user posted image

user posted image
Atsakyti
pribaiget.... kas tas y mano sarafanas kai cia tokie groziai......

turinciom Neva Severianka tas paprastas masinas. video kursai smile.gif http://www.youtube.c...h?v=Kjws4IG5rHM
Atsakyti
Labas rytas, as vel su klausimuku, kaip vadinasi tas porolonas, kur reikia keisti, net nezinau kaip lietuviskai jis, angliskai tai sponge bar, o kaip lietuviskai taisyklingai, noreciau pasiskaitineti, nes pas mane jo kaip is viso nera, tik dabar atradau ir supratau apie ka L@imuze kalbejo ( aciu Jums), dar, paskaicius angliskuose forumuose, tai jos priklijuoja netgi paprasta porolona, tik iskerpa tinkama juostele
Atsakyti
QUOTE(assia33 @ 2012 12 06, 11:56)
Labas rytas, as vel su klausimuku, kaip vadinasi tas porolonas, kur reikia keisti, net nezinau kaip lietuviskai jis, angliskai tai sponge bar, o kaip lietuviskai taisyklingai, noreciau pasiskaitineti, nes pas mane jo kaip is viso nera, tik dabar atradau ir supratau apie ka L@imuze kalbejo ( aciu Jums), dar, paskaicius angliskuose forumuose, tai jos priklijuoja netgi paprasta porolona, tik iskerpa tinkama juostele

Arba langų sandarinimo juostelę, gal net dvigubą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2012 12 06, 12:15)
Arba langų sandarinimo juostelę, gal net dvigubą.  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(assia33 @ 2012 12 06, 10:56)

Va čia http://knittsings.co...-clean-for-new/

http://knittsings.co...-and-glue-foam/
Atsakyti
Parodysiu, kaip draugaujuosi su riberiu unsure.gif doh.gif

user posted image
nesuprantu, kame bėda. Mezgėja kalta, siūlai, ar mašina.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2012 12 04, 17:48)
o čia mano jau išbaigtas rūbelis  ax.gif

user posted image

Sveiki, labai gražus sarafanas, gal galima aprašymą?
Atsakyti
Akirera, tikrai liuksiški šalikučiai thumbup.gif thumbup.gif , net atsiverčiau pirmąjį dar kartą pažiūrėt. Ir vienas ir kitas drinks_cheers.gif Čia kid mohera?
Atsakyti
darbeja, noriu ir cia padekoti uz pagalba, didelis, didelis Jums ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti