L@imuze, dekoju labai . Atsisiusti pavyko, tik nelabai zinau, kaip naudotis, bet bandysiu.
Akirera, naudotis visai paprasta - prasimezgi pvz ir pasikaičiuoji kiek cm turi 30 akių ir 30 eilių ( gali ir kitokį skaičių skaičiuot) ir surašai tuos skaičiukus viršuj į tuos langelius. O žemiau rašai savo išmatavimus pirmoj eilutėj skaičiuoja akis, antroj eiles - suvedi skaičiukus ir suskaičiuoja automatiškai pagal pvz
Bet aš vistiek pradžioj nusimezgu rankovę ir pasimatuoju pagarinus ar viskas atitinka ... būna kartais, kad reik ir permegzt, bet čia priklauso matyt nuo to, ar teisingai pvz išsimatuoji, ir tikrai kuo jis didesnis, tuo geriau ...
Papildyta:
Pirmiausia pasitikrink poroloną ar geras, o antrą - prieš pradedant važiuot atgal timptelk siūlą į viršų, kad nebūtų laisvas ir neįsiveltų į šepetukus... Ir neužmiršk svorius įkabint po pirmos eilės ...
Bet aš vistiek pradžioj nusimezgu rankovę ir pasimatuoju pagarinus ar viskas atitinka ... būna kartais, kad reik ir permegzt, bet čia priklauso matyt nuo to, ar teisingai pvz išsimatuoji, ir tikrai kuo jis didesnis, tuo geriau ...
Papildyta:
QUOTE(assia33 @ 2012 12 05, 09:16)
Labas rytas, jetau, vel kokiu groziu prikelet
o as gavau samo masinyte, ale koks tamsus miskas man siulas uzsikabina, viena eile numezgu o atgal is karto veliasi ir ta karieta, ar kaip ten ja, nebevaziuoja, atrodo pagal instrukcija viska darau, na bent niekaip neiseina, vakar 2 val sedejau ir vis tas pats, jau ir adata sulauzyti suspejau, vyriokas pakeite, o dabar bijau ir prisiliesti prie jos, kad ko nors nesugadinciau
o as gavau samo masinyte, ale koks tamsus miskas man siulas uzsikabina, viena eile numezgu o atgal is karto veliasi ir ta karieta, ar kaip ten ja, nebevaziuoja, atrodo pagal instrukcija viska darau, na bent niekaip neiseina, vakar 2 val sedejau ir vis tas pats, jau ir adata sulauzyti suspejau, vyriokas pakeite, o dabar bijau ir prisiliesti prie jos, kad ko nors nesugadinciau
Pirmiausia pasitikrink poroloną ar geras, o antrą - prieš pradedant važiuot atgal timptelk siūlą į viršų, kad nebūtų laisvas ir neįsiveltų į šepetukus... Ir neužmiršk svorius įkabint po pirmos eilės ...
Kiek visko primezgusios, saunuoles visos be isimties.
Kadangi ziema uzklupo netiketai, eisiu siandien vaikui kepure-salma numegzti, kad nereiketu saliko. Senam (1995m.) laikrastyje radau kaip labai paprastai ir lengvai numegzti kepure- salma, tai pabandysiu, jei gausis ryt pasirodysiu.
O cia dar vienas mano darbukas, lyg ir nerodziau
siulai sie http://www.siulupard...15_6120213.aspx
Kadangi ziema uzklupo netiketai, eisiu siandien vaikui kepure-salma numegzti, kad nereiketu saliko. Senam (1995m.) laikrastyje radau kaip labai paprastai ir lengvai numegzti kepure- salma, tai pabandysiu, jei gausis ryt pasirodysiu.
QUOTE(succes @ 2012 12 05, 11:46)
lauksim salmuko foto ir aprasymo
fainas darbas ir siulai faini. esu mezgusi is ju tik tamsiai pilku
Laimuze darbai visi grazus. apdailos nepriekaistingos o storamezge vis del to mezga.....
QUOTE(Freke @ 2012 12 05, 11:50)
lauksim salmuko foto ir aprasymo
Aciu uz pagyras.
Aprasyma salmuko su pav galiu nufotkinti ir ideti, gal dar kas susigundysit megzti.
QUOTE(akirera @ 2012 12 05, 10:48)
Ristina, tunika labai faina. Cia tikriausiai tokia, kuri kitoj temoj sukele didziules aistras?
Ta aistringoji, tik įkvėpėja čia mano modifikacija
Succes
Laimuže
L@aimuže, ačiū . Kaip tik namuose džiūsta mėginukas suknelei, bandysiu pasiskaičiuoti su šita skaičiuokle. Šiaip man ta rusiška labai nebloga, manęs dar nebuvo pavedusi.
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 05, 12:20)
Papildyta:
aciu uz patarimus, bet ziurekit, siaip ta karieta vaziuoja graziai be siulu, o tik su siulu, tai per viduri uzstringa, toks vaizdas, kad uz kazko kabinasi, nu nutraukiu as ja, bet taip sunkiai, as isivaizduoju, kad ja turi buti lengva tempti, oi nebezinau, turbut ne man su ja susidoroti, is didelio noro s gavosi
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 04, 23:47)
Gusha, sėkmės mezgant, įdomu bus sužinot ar didelė paklaida gavosi
Dekui, prireiks Kai jau nubruzinsiu, butinai pasirodysiu Tik dar iki to reikia kelis darbelius pabaigti.
Padevetuose labai fainu megztuku maciau, tai jauciu reiks isbandyti riberi, bo uzsinorejau anu
QUOTE(succes @ 2012 12 05, 12:46)
Oj, salmas ir mane labai domina, nes maziukas turi tokia is veltos vilnos, susvelnuciu pamusaliuku, tai nerealus dalykas ir silta ir muturiuoti nereikia.
Salis labai idomus ir grazutis Great succes !
rodausi naujausia savo mezginuka -
kasa - numezgiau 3 ilgas juostas jas supyniau ir prisiuvau (siuvau ilgau nei mezgiau )
succses - salis labai grazus, gera ideja tik galus padaryti su kiaurarasciu
kasa - numezgiau 3 ilgas juostas jas supyniau ir prisiuvau (siuvau ilgau nei mezgiau )
Succes kabai gražus šalis
Shura, mezginukas liuks , labai įdomiai pynė atrodo ir puošia
Shura, mezginukas liuks , labai įdomiai pynė atrodo ir puošia
QUOTE(Shura @ 2012 12 05, 22:06)
rodausi naujausia savo mezginuka -
Giriu giriu giriu Saunuole, pradejom kaip ir kartu, bet jau jus geroooooookai pazengusi