aha kiseniukai cia prisiuti o toliau tiesi suknele pagal figura
QUOTE(Gusha @ 2012 12 04, 17:34)
As tai tokio labai noriu Tik neapsilanko L@imuze Norejau, jei turi aprasyma, kad imestu, nes panasu, kad man tiktu Turiu is smaragdines spalvos Vernito pusvilnes, kuria labai noriu sunaudoti Tik aisku krasteliu su riberiu nedaryciau turbut, nors kas zino, gal viena diena ir istrauksiu
Dabar bruzinu vaikams visokius rubelius, prisiminimui, kaip megzti
Dabar bruzinu vaikams visokius rubelius, prisiminimui, kaip megzti
Gusha, labai atsiprašau, kad neatsakiau, esu juodai apsikasus priešventiniais darbais, tai tik įkišu nosį į savo temą ir praktiškai viskas Kitą kart rašyk tiesiai asmeninę žinutę - tą tai visada pamatysiu .
Megzta yra pagal figūros išlinkimus, iš 4 skirtingų vernito siūliukų, T6 . Dydis net nežinau koks - per krūtinę 94, liemuo 82, o klubai 116. Jei maždaug atitinka, galėsiu parašyt kiek akių dėjau.
Bet tikrai kaip dauguma rašė, jau geriau prasimegzt savo pvz ir pagal jį apsiskaičiuot, nes net ta pačia mašina mezgant, bet imant tos pačios rūšies skirtingos spalvos siūlus ir tai kartais neatitinka O skaičiuoju aš pagal tą exely esančią programikę, kurią jau ne kartą buvau įdėjus. Pagal tą rusišką nuorodą kol kas tik kepurę vyriškinę mezgiau...
O kiek darbelių gražių mačiau, tai net nebeprisiminsiu kurias čia pagirt - ir moheriniai mezginiai, ir sarafančikai mažiems ir dideliems , ir kepurytės, ir megztukai - nu tikrai smagu žiūrėt, kaip jūs visos darbuojatės šauniai, tad visoms ir kiekvienai asmeniškai po glėbį
O aš nuo paskuitnio karto daug visko turiu primezgus, bet daug kas kartojasi, tad neverta nė rodyt, na gal tik paskutines vaikiškas liemenes įkelsiu
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 04, 19:31)
Gusha, labai atsiprašau, kad neatsakiau, esu juodai apsikasus priešventiniais darbais, tai tik įkišu nosį į savo temą ir praktiškai viskas Kitą kart rašyk tiesiai asmeninę žinutę - tą tai visada pamatysiu .
Megzta yra pagal figūros išlinkimus, iš 4 skirtingų vernito siūliukų, T6 . Dydis net nežinau koks - per krūtinę 94, liemuo 82, o klubai 116. Jei maždaug atitinka, galėsiu parašyt kiek akių dėjau.
O aš nuo paskuitnio karto daug visko turiu primezgus, bet daug kas kartojasi, tad neverta nė rodyt, na gal tik paskutines vaikiškas liemenes įkelsiu
Uoj, nereikia atsiprasineti Tik as cia ikyri Bet labai patiko tas sarafancikas Ir matmenys kaip mano O ant kokio ugio zmogaus jis megztas? Manau kad man tiks tie matmenys, kuriuos jus mezgete , tik jauciu as biski mazesne, o jei bus kazkur vos laisviau ar aptempciau, tai cia ne beda, nes figura irgi biski svyruoja, tai padideja, tai pamazeja apimtys Tai jei butu laiko, butu liuks, jei parasytumet, kiek akiu apacioj, kas kiek ir po kiek nuleidinejot, kiek akiu liemuo, kiek eiliu iki liemens ir t.t.
O lemenytes kokios tvarkingos Pavydziu, as dar nedaugu vis iki tokio lygio
Ir Ristinos irgi labai grazi tunika
Bitute irgi super Linksmas bus megztukas ir po to nesioti
Ūgio tikslaus nepasakysiu, tik galiu parašyt, kad nuo pažastų iki liemens 21 cm, o nuo liemens iki apačios 60 cm.
Apačiai dėjau 186 akis, 14 eilių mezgiau atnarą 2x2 , T3. Iki klubų ( 33 cm maždaug ) 140 eilių ( nuo 20 eilės kas 20 eilių mažinau iš šonų po vieną akį 7 kartus) , paskui iki liemens dar mezgiau 100 eilių ir kas 4 eiles jau nuiminėjau po akį, kol liko 126 akys.
Iki pažastų mezgiau 90 eilių ( nuo 10 eilės kas 10 eilių pridėjau po akį, kol gavos 140 akių ). Pažastims išėmiau po 19 akių. Iki kaklo išėmimo mezgiau 86 eiles, iki pečių nulaidymo - dar 5 eiles. Pečiams nuaidžiau po 25 akis per 3 kartus, kaklui liko 52 akys.
Priekui viskas taip pat, tik kaklą laidyt pradėjau nuo 40 eilės, o pečius nuo 83. Tiesa, dar 66 eilėj ( mezgant nuo liemens iki pažastų ) dariau ale krūtinės įsiuvus.
Kišenei dėjau 68 akis, 10 eilių mezgiau atnarą, po to dar 66 eilių lygiai, kas 6 eilės pridedant po akį iki 80 akių.
Trumpai tiek. Mėginukas mano buvo toks - 30 akių - 10 cm, 30 eilių - 7 cm.
Apačiai dėjau 186 akis, 14 eilių mezgiau atnarą 2x2 , T3. Iki klubų ( 33 cm maždaug ) 140 eilių ( nuo 20 eilės kas 20 eilių mažinau iš šonų po vieną akį 7 kartus) , paskui iki liemens dar mezgiau 100 eilių ir kas 4 eiles jau nuiminėjau po akį, kol liko 126 akys.
Iki pažastų mezgiau 90 eilių ( nuo 10 eilės kas 10 eilių pridėjau po akį, kol gavos 140 akių ). Pažastims išėmiau po 19 akių. Iki kaklo išėmimo mezgiau 86 eiles, iki pečių nulaidymo - dar 5 eiles. Pečiams nuaidžiau po 25 akis per 3 kartus, kaklui liko 52 akys.
Priekui viskas taip pat, tik kaklą laidyt pradėjau nuo 40 eilės, o pečius nuo 83. Tiesa, dar 66 eilėj ( mezgant nuo liemens iki pažastų ) dariau ale krūtinės įsiuvus.
Kišenei dėjau 68 akis, 10 eilių mezgiau atnarą, po to dar 66 eilių lygiai, kas 6 eilės pridedant po akį iki 80 akių.
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 04, 21:12)
Ūgio tikslaus nepasakysiu, tik galiu parašyt, kad nuo pažastų iki liemens 21 cm, o nuo liemens iki apačios 60 cm.
ACIU ACIU ACIU
Pasidarysiu meginuka ir zinosiu ar atitinka
Laimuže, nu jau liemenės . Panašu, kad šį kart trynukus puoši
Ačiū, merginos , atspėjot karnavalinio personažo vaidmenį. Tik dar nežinau ar pats bitutis bus rūbeliu patenkintas
Ačiū, merginos , atspėjot karnavalinio personažo vaidmenį. Tik dar nežinau ar pats bitutis bus rūbeliu patenkintas
Gusha, sėkmės mezgant, įdomu bus sužinot ar didelė paklaida gavosi
Darbeja, tavo bitutės spalvos man patiko - kokie ten tie geltonieji siūliukai
O liemenės skirtos ne trynukams, bet dviem broliukams-anūkiukams ir jų draugui
Darbeja, tavo bitutės spalvos man patiko - kokie ten tie geltonieji siūliukai
O liemenės skirtos ne trynukams, bet dviem broliukams-anūkiukams ir jų draugui
Ačiū, Une , tik kad aš randu tų priekaištų vis
Na, kad jau "apsireiškiau", tai dar vieną megztuką parodysiu su storamezge megztą iš 2 siūlų , tik žiūriu, kad kišenės nelabai matosi
Na, kad jau "apsireiškiau", tai dar vieną megztuką parodysiu su storamezge megztą iš 2 siūlų , tik žiūriu, kad kišenės nelabai matosi
Labas rytas, jetau, vel kokiu groziu prikelet
o as gavau samo masinyte, ale koks tamsus miskas man siulas uzsikabina, viena eile numezgu o atgal is karto veliasi ir ta karieta, ar kaip ten ja, nebevaziuoja, atrodo pagal instrukcija viska darau, na bent niekaip neiseina, vakar 2 val sedejau ir vis tas pats, jau ir adata sulauzyti suspejau, vyriokas pakeite, o dabar bijau ir prisiliesti prie jos, kad ko nors nesugadinciau
o as gavau samo masinyte, ale koks tamsus miskas man siulas uzsikabina, viena eile numezgu o atgal is karto veliasi ir ta karieta, ar kaip ten ja, nebevaziuoja, atrodo pagal instrukcija viska darau, na bent niekaip neiseina, vakar 2 val sedejau ir vis tas pats, jau ir adata sulauzyti suspejau, vyriokas pakeite, o dabar bijau ir prisiliesti prie jos, kad ko nors nesugadinciau
Ristina, tunika labai faina. Cia tikriausiai tokia, kuri kitoj temoj sukele didziules aistras?
L@imuze, raudonas megztinis
Gal galetumete vel ikelti ta nuoroda, pagal kuria apskaiciuojate? Kaip jus ja pavadinote - exely
L@imuze, raudonas megztinis
Gal galetumete vel ikelti ta nuoroda, pagal kuria apskaiciuojate? Kaip jus ja pavadinote - exely
Nuorodos nebežinau, bet įkėliau į sendspace, gal pavyk parsisiųst, o jei ne - rašykit emailus - atsiųsiu http://www.sendspace.com/file/405nzx