Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

QUOTE(sushi @ 2013 01 02, 23:14)
smile.gif

O, sakykit, merginos, kaip su gryna Vernito vilna yra, o ne pusvilne? Kokių nors atsiliepimų galit pasakyti? Tiek kokybės, tiek kainos ar asortimento... rolleyes.gif

Siek tiek ir as galiu pasakyti, spalvu mazai tamsokos visos, pigesni uz pusvilne, skalbiant skalbiankia pasitraukia, mezgiau kojines tai padas pasivele kaip veltinis, pasitrauke is vyrisko dydzio i moteriska, dabar as turesiu siltas kojines lotuliukas.gif tuos siulus rankom skalbti reik arba vilnos programa manau nesugadintu
Atsakyti
[quote=L@imužė,2013 01 04, 01:00]

Vytautiske, o kokių siūliukų papirkai ir iš kur pati esi g.gif

Pirkau jūsų išgirtos pusvilnės ir dar vieną babiną vilnos,buvo išpardavimas. O aš pati iš Šakių krašto.
Atsakyti
Mezgant iš Vernito pusvilnės,iš kiek siūliukų geriausiai megzti,pavyzdžiui kaip man pradedančiąjai? Bandysiu dabar iš babinos susisukti į kamuoliukus rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites, SOS
kas galetu paaiskinti, kaip megzti istriza sijona, platejanti... nors uzmusk neatsimenu, nors esu mezgusi skraiste... gal koki filmuka turit savo lobynuose? ax.gif
Atsakyti
Mergaitės,padėkit biggrin.gif Išsiardžiau savo mašiną,ieškau priežasčių,kodėl man sunkiai mezgasi su riberiu,žiūriu,kad riberio juosta kur prispaudžia adatas be jokio porolono,bet kiek suprantu jis turi būti kaip ir pirmoj adatinėj,ar ne? Gal todėl man sunkiai mezga?
Atsakyti
vytautiske: ribery nera kempines. nezinau, kokio storio ta vernito pusvilne, jeigu tarkim 1500m/100g, tada jeigu desi 3 gijas: 1500/3 = 500m/100g -bus pats tas.

Pra: nebaigtom eilem - tas krastas kur padalkos megzsis istisai kiekviena eile, o link liemens adatos vis dazniau bus auksciausioj pozicijoj (karieta HP) - megsis maziausiai, i kokius intervalus ploti dalinsi ir adatas stumdysi - cia jau tavo pacios nuoziura.

as mezgu paprasta lygu megztini "golfa", na aukstu kaklu. vakar numezgiau rankoves ir nugara, siandien 4val kankinau prieki, nes susimasciau, kad reiktu parastuot kazka, kad nebutu taip visai jau liudna, rankom kiaurarasti kilojau. pradejau kakla issiiminet, norejau karieta i HP perstatyt ir ziuriu censored2.gif censored2.gif censored2.gif itempimas paliktas vienu "." didesnis negu turi but. as pabaigus stulpelius ir sukelus viska ant pagrindines adatines pirma eile visada mezgu laisvesne, tai taip ir palikau. susinervijau negaliu, net galva skauda, 4val gyvenimo "v zhopu" taip sakant. gerai tik, kad isardyt 5min uztrunka. kagi, megsiu is naujo sad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 04 sausio 2013 - 15:58
jautiena ačiū už patarimus mirksiukas.gif
Papildyta:
vyro tik gaila,nes išsiunčiau pirkti porolono doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 01 04, 16:56)

Pra: nebaigtom eilem - tas krastas kur padalkos megzsis istisai kiekviena eile, o link liemens adatos vis dazniau bus auksciausioj pozicijoj (karieta HP) - megsis maziausiai, i kokius intervalus ploti dalinsi ir adatas stumdysi - cia jau tavo pacios nuoziura.

aciu, bet kyla abejoniu, ar pavyks...kazkokia mistika... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2013 01 04, 09:46)
Siek tiek ir as galiu pasakyti, spalvu mazai tamsokos visos, pigesni uz pusvilne, skalbiant skalbiankia pasitraukia, mezgiau kojines tai padas pasivele kaip veltinis, pasitrauke is vyrisko dydzio i moteriska, dabar as turesiu siltas kojines  lotuliukas.gif  tuos siulus rankom skalbti reik arba vilnos programa manau nesugadintu
Ačiuks už nuomonę 4u.gif O pusvilnė ką, nesitraukia?.. blush2.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 01 04, 15:56)
vytautiske: ribery nera kempines.
O pas mane riberyje yra... mastau.gif
Atsakyti
Ribery neturėtų būti kempinės g.gif ax.gif tik pagrindinėj g.gif

Vernito pusvilnė, jei ir traukiasi, tai gal kokį milimetrą.

Plonumas jos tai gal kaip 1400metrų/100gr. Tankumu galima megzt kokiu tik patinka ir tinka. Priklauso iš kiek siūliukų bus siūlas suvytas.

Man šiandien mezgime juodasis mėnulis biggrin.gif visą dieną mezgu vaikui liemenės priekį doh.gif doh.gif kOšmaras doh.gif jau neliko kantrybės, palikau rytojui cool.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti