Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

QUOTE(L@imužė @ 2013 01 02, 22:40)
Būtum arčiau, tai šaukčiau kai užsisakinėsiu siūlus
smile.gif

O, sakykit, merginos, kaip su gryna Vernito vilna yra, o ne pusvilne? Kokių nors atsiliepimų galit pasakyti? Tiek kokybės, tiek kainos ar asortimento... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 02, 22:10)
Sushi, jau ne kartą esu rašius, bet dar pasikartosiu  - skambinu tiesiai į parduotuvę ir sakau ko noriu, jokių katalogų jie neturi, klausiu pardavėjos ir tiek, jei turi ko man reik, tai suskaičiuoja, pasako kiek mokėt ir gavę apmokėjimą išsiunčia man su siuntom ... o jei perku jau turėtus siūliukus, tai pasakau spalvos numerį, kad prie turimų galėčiau pritaikyt paskui ...

Aš mastau, o spalvos babinose neatitinka spalvų, kurias jie kamuoliukuose pardavinėja? Gal teko pastebėti? Nes buvau pasinagrinėjus, kad ten kokios šešios berods gijos sudėtos. Čia apie pusvilnę.
Atsakyti
Iš šilko nemezgiau, tik iš viskozės su medvilne ...

Dėl vilnos nežinau, turiu vieną babiną rudų, bet jie man tokie šiurkštoki ir kandantys ...

Turėtų manau atitikt spalvos, juk tuo pačius siūlus suka ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@imužė: 02 sausio 2013 - 23:16
Tikrai atitinka, nes as daugumoj mezgu is babinu, bet kai kada pritaikau ir is kamuoliuku smile.gif
Atsakyti
Aš mezgiau iš grynos vilnos. Mezgant ir spalva ir kokybė nuostabi, bet kaip jis man keistai susitraukė. Sūlas toks guminis. Numezgiau normalaus dydžio rūbą, išskalavau drungnam vandeny ir susitraukė kokiais minimum dviem dydžiais doh.gif . Aš tų siūlų dar turiu, pats siūliukas labai plonytis, švelnus ir labai gera spalva. Netgi galvoju megzti pėdkelnes iš jų, labai tiktų. Nors gal yra ir kitokios vilnos. O va pusvilnė visiškai nekeičia matmenų.
Atsakyti
Merginos, kas turit elektronines mašinas ir norit darbelio kepurių su užrašais pamegzt - brūkštelkit man į a.ž. kuo greičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L@imužė: 03 sausio 2013 - 10:42
Daug groziu prikelet, bet labiausiai mane suzavejo Jautienos darbo vieta bigsmile.gif va cia tai tobulai, ne kitaip thumbup.gif
Na as uzbaigiau praeitu metu darbeli, pirmaji karta dariau perfokortas, gal per daug visko prikroviau, bet kai naujas zaisliukas, tai negalejau sustot doh.gif
user posted image
Kaip visada su kalklu susimoviau, bet sunesios. Nu nezinau kaip juos daryt, nors tu ka doh.gif
As tai daug tikslu turiu siems metams:
* ismokti mezginiu apdaila graziai daryt;
*ismokti apsiskaiciuoti akis dydziams, jog nereiktu po n-kartu ardyt;
*prisijaukinti riberi (kolkas po lova guli);
*ismokti megzti kiaurarasciu;
*numegzti suaugusiuju megztini, nes kolkas bijau bandyt doh.gif
* ir Kaledoms numegzti sau, vyrui ir dukriukui Kaledinius megztinius, kazka panasaus i sita wub.gif
Vaje kiek daug tu tikslu ir noru.
Atsakyti
Daivuliau,
kai yra daug norų, bus ir rezultatas O megztukas vaikinui gražus thumbup.gif . Nors ir daug visko, bet kai vaikui, tai visai tinka. O ir tau praktika gera, daug visko išbandei. Viskas pasiekiama. Pirmyn !!!!! Visada, kai ką nors pabaigi, atrodo, kad geriau galėjai padaryt, bent jau man tai tikrai taip būna g.gif mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
Dekui, Darbeja. Labiausiai tai norisi ismokt kaklus sutvarkyt, nes dabar tai bele kas gaunasi. As kadangi rankinio mezgimo nepraktikavus, tai viska realiai is akies darau. Galvoju gal yra kokiu geru knygu? p.s. mergaite ten pas mane ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif Žiūrinėjau, skaitinėjau ir vistik nutariau prisijungt.. Ale, kad mano mašina tai visai paprasta, su Jūsų, ko gero nėr ko lygint dirol.gif o dar kai tik pirmą mezginį su ja mezgu, tai... Na, bet gal priimsit blush2.gif
Trumpai tariant, kiek skaitinėjau, tai neužkliuvo man, kad kas minėtų mano turimą daiktą, tiksliau, tas daiktas mamos, tik aš jį preš geras dvi savaites ištraukiau pas mamą iš spintos. Paprašiau parodyt kaip naudotis ir parsitempiau namo. Rankinė mašina "Černivčanka". Baiginėju pleduką megzti draugės būsimam leliukui lankynoms. Darbelis ne kažin koks mandras, bet reikia juk nuo kažko pradėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elika @ 2013 01 03, 15:02)
Sveikos, mergaitės  4u.gif Žiūrinėjau, skaitinėjau ir vistik nutariau prisijungt.. Ale, kad mano mašina tai visai paprasta, su Jūsų, ko gero nėr ko lygint  dirol.gif  o dar kai tik pirmą mezginį su ja mezgu, tai... Na, bet gal priimsit  blush2.gif
Trumpai tariant, kiek skaitinėjau, tai neužkliuvo man, kad kas minėtų mano turimą daiktą, tiksliau, tas daiktas mamos, tik aš jį preš geras dvi savaites  ištraukiau pas mamą iš spintos. Paprašiau parodyt kaip naudotis ir parsitempiau namo.  Rankinė mašina "Černivčanka".  Baiginėju pleduką megzti draugės būsimam leliukui lankynoms.  Darbelis ne kažin koks mandras, bet reikia juk nuo kažko pradėt  ax.gif

o gal galit foto ideti savo aparato labai smalsu pasidare.
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2013 01 03, 12:20)
...p.s. mergaite ten pas mane  ax.gif

lotuliukas.gif geras siltukas lelei, tik kaklui ko gero reikejo maziau akiu det ir butu super!

del darbo vietos - tai stengiuosi svara palaikyt, kazkaip atrodo, kad net geriau mezgasi tvarkingoj aplinkoj.

man irgi labai smalsu, kaip Ristinos mezginys "gyvai" ant zmogaus atrodo. salta ziemos diena i toki susivyniot wub.gif beje pas mus siandien +12C smile.gif patinka man tokios "ziemos".
Atsakyti