Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

QUOTE(L@imužė @ 2013 01 02, 21:40)
Sushi, ačiū  4u.gif siūlus užsisakau iš Vernito parduotuvės ir atveža su skubiom siuntom, bet jau reik bent iki 10 kg sakytis, kad apsimokėtų, nes kainuoja virš 30 Lt atvežimas ...

QUOTE(Ristina @ 2013 01 02, 21:43)
Vernito verpalai yra mano patys mylimiausi  bigsmile.gif seniau, kai gyvenau arčiau, tai nuvažiuodavau pati į fabriko parduotuvę. Ten verta ir tik akis paganyt  thumbup.gif  o ir kaina jų labai gera  smile.gif
Aha, esu girdėjusi, kad gera jų produkcija... Bet jų svetainėje vernitas.lt nematau aš jų produkcijos anei kainų. blush2.gif Gal jie turi kokį katalogą kur nors? Kaip jūs išsirenkate pas juos siūlus?.. mastau.gif
Atsakyti
Sushi, jau ne kartą esu rašius, bet dar pasikartosiu - skambinu tiesiai į parduotuvę ir sakau ko noriu, jokių katalogų jie neturi, klausiu pardavėjos ir tiek, jei turi ko man reik, tai suskaičiuoja, pasako kiek mokėt ir gavę apmokėjimą išsiunčia man su siuntom ... o jei perku jau turėtus siūliukus, tai pasakau spalvos numerį, kad prie turimų galėčiau pritaikyt paskui ...
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 02, 22:10)
Sushi, jau ne kartą esu rašius, bet dar pasikartosiu  - skambinu tiesiai į parduotuvę ir sakau ko noriu, jokių katalogų jie neturi, klausiu pardavėjos ir tiek, jei turi ko man reik, tai suskaičiuoja, pasako kiek mokėt ir gavę apmokėjimą išsiunčia man su siuntom ... o jei perku jau turėtus siūliukus, tai pasakau spalvos numerį, kad prie turimų galėčiau pritaikyt paskui ...
Atsiprašau, turbūt kai nebuvo aktualu, neužfiksavau... blush2.gif Bet tai kaip pasirinkti spalvą telefonu? mastau.gif
Atsakyti
Suchi, fabriko parduotuvėje yra užmigę tarybiniai laikai biggrin.gif ten patekusi gali pasijausti 30-40m atgal nukeliavusi biggrin.gif
Kainos kažkas apie 40lt./kg. pusvilnės, bet gal aš ir klystu g.gif

Spalvų apibūdinimus "pagal gamintoją", gali pažiūrėti, kad ir čia http://www.rankdarbi...123.html?page=3
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 01 02, 22:17)
Sushi, fabriko parduotuvėje yra užmigę tarybiniai laikai  biggrin.gif ten patekusi gali pasijausti 30-40m atgal nukeliavusi  biggrin.gif
Kainos kažkas apie 40lt./kg. pusvilnės, bet gal aš ir klystu  g.gif

Spalvų apibūdinimus "pagal gamintoją", gali pažiūrėti, kad ir čia http://www.rankdarbi...123.html?page=3
O, ačiuks thumbup.gif Žinosiu...

Nepykit, kad tokiais jums savaime suprantamais klausimais galvas kvaršinu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 02 sausio 2013 - 22:19
numezgiau pagaliau tai del ko nenorejau ziuret i masina.... thumbup.gif gal ateis mano laikas vel prie masinos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 03, 00:03)
Šitą suknelę mezgiau 6**  mirksiukas.gif

Ačiū už pasidalinimą informacijos,tiesiog bandau įvairius siūlus, kankinuosi su riberiu. Šiandien bandžiau anglišku mezgimu megzti,pavyzdukas pavyko,o kai užsidėjau daugiau akių,tai kelios eilės ir riberio karieta(ar taip ji vadinasi) išslydo iš pirmos adatinės karietos doh.gif ir taip kelis kartus doh.gif
Atsakyti

Sushi, viskas gerai, neatsiprašinėk, aš tikrai ne piktai tai parašiau, bet skaitant visia kitaip atrodo lotuliukas.gif Tai kai žinai ko nori, tai ne taip ir sunku pasirinkt, o jei jau tenka iš kelių atspalvių rinktis, tada jau sunkiau ... Ir pykt nėra ko, tam ir esam čia, kad į visus klausimus atsakinėt kuri ką žinom drinks_cheers.gif

Ristina, aš taip grubiai primečiau, kad jei imi 6-7 babinas, tai su atvežimu maždaug gaunasi apie 50 Lt kg, nes jie dar ten kažkokį koeficientą skaičiuoja ...čia pusvilnės ...

Freke, šaunuolė thumbup.gif , o tai vaizdų nebus g.gif

Papildyta:
QUOTE(vytautiske @ 2013 01 02, 22:26)
Ačiū už pasidalinimą informacijos,tiesiog bandau įvairius siūlus, kankinuosi su riberiu. Šiandien bandžiau anglišku mezgimu megzti,pavyzdukas pavyko,o kai užsidėjau daugiau akių,tai kelios eilės ir riberio karieta(ar taip ji vadinasi) išslydo iš pirmos adatinės karietos doh.gif ir taip kelis kartus doh.gif

Tai gal nebuvai pristūmus riberio gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 02, 22:33)
Sushi, viskas gerai, neatsiprašinėk, aš tikrai ne piktai tai parašiau, bet skaitant visia kitaip atrodo  lotuliukas.gif
Supratau smile.gif Na, dėl visa ko atsiprašiau, kad nepasirodyčiau kokia storžievė... blush2.gif smile.gif Ačiū, kad dalinatės, kuo galit. mirksiukas.gif
Atsakyti
bus bus kai jau visiskai pabaigsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2013 01 02, 22:35)
Supratau smile.gif Na, dėl visa ko atsiprašiau, kad nepasirodyčiau kokia storžievė...  blush2.gif  smile.gif Ačiū, kad dalinatės, kuo galit.  mirksiukas.gif

Būtum arčiau, tai šaukčiau kai užsisakinėsiu siūlus, o dabar tik klaipėdiškėm galiu šūktelt, bet dar ne dabar schmoll.gif , bet turėkit omeny jei norėsit ...
Atsakyti
Merginos gal esate kuri iš gryno šilko mezgusi? Gal galite patarti į ką atkreipti dėmesį, nes nesu mezgusi iš šilko. Galvojau kažką su "lace" šventiškesnio nusibrūžinti.

Pasidariau pavyzduką, tai švelniai girgžda kaip per šviežią sniegą eitum. Ir ... labai glamžosi g.gif Įtariau, kad toks blogumas gali būti.
Atsakyti