Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

QUOTE(sushi @ 2013 01 02, 19:33)
... kai viena akis gera, kita bloga, o kitoj eilėj atvirkščiai...  blush2.gif

Šitas gal perlinis raštas g.gif

300 eilių platinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 01 02, 20:11)
* Šitas gal perlinis raštas  g.gif

**300 eilių platinau  mirksiukas.gif
*Aj, rimtai... doh.gif

**Na, matai, ne visi lietuviškai skaityt, pasirodo, moka... blush2.gif
Atsakyti
Darbeja, super dovanos thumbup.gif thumbup.gif didelį pliusą užsidėjai gerų darbų drinks_cheers.gif Raštas ir man nematytas, neturiu tokios kortos .... schmoll.gif

Bangele, man atrodo griebk tu tą mašiniuką jei yra galimybės, tik pasiklausk kiek adatų yra 200 ar 110 ? , bet rašo, kad plonais siūlais, tai turėtų būti 5 klasė. O kas žino, gal ateis laikas kai ir svetimiems ką nors numegsi - niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif

Zuzana, prajuokinai dėl kojinių lotuliukas.gif

Ristina, ale fantazija pas tave dirba - įdomus mezginys gavosi drinks_cheers.gif , o ant savęs nenori pademonstruot nešiojimo būdų g.gif

O aš Naujus metus pradėjau užbaigdama pernai pradėta suknele, dar yra prie jos atskiros ilgos rankovės, bet juodas labai sunku nupaveiksluot, jokio vaizdo nėr sad.gif
Nieko naujo, bet ... gal nebus bloga nuo tų snaigių lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 02, 21:29)
....o ant savęs nenori pademonstruot nešiojimo būdų  g.gif

Kur jau ant savęs doh.gif blush2.gif aš nefotogeniška. Ir rūbą kažkokį prie jo tinkamą reiktų derint g.gif O ir nėra kas nufotografuotų.
Keletą kartų fotografavo mane vyrai doh.gif iš 50 kadrų nebuvo nei vienos bent kiek tikrovę atitinkančios nuotraukos.

Geriau tris rūbus pagamint, nei vieną nufotografuot blush2.gif

man snaigės nuo vaikystės patinka biggrin.gif ir dar nenusibodusios thumbup.gif
Atsakyti
L@imuže, labai daili suknelė wub.gif
O kur, jei ne paslaptis, Vernito pusvilnę perki?
Atsakyti
biggrin.gif Laimuže, Ox tu ragana, ir vėl mane šiurpini biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Baisiai graži suknelė. Kada aš iki tokių daaugsiu doh.gif, schmoll.gif , unsure.gif
Atsakyti
Ristina, labai daili moteriškė esi, nenuvertink savęs mirksiukas.gif

Sushi, ačiū 4u.gif siūlus užsisakau iš Vernito parduotuvės ir atveža su skubiom siuntom, bet jau reik bent iki 10 kg sakytis, kad apsimokėtų, nes kainuoja virš 30 Lt atvežimas ...

Darbeja, tu nenervink manęs su tokios kalbom, tokių grožybių primezgus turi, kad aš ko gero niekad ir nepamėginsiu tokių blink.gif
Atsakyti
kokių grožių čia radau wub.gif
Atsakyti
Vernito verpalai yra mano patys mylimiausi bigsmile.gif seniau, kai gyvenau arčiau, tai nuvažiuodavau pati į fabriko parduotuvę. Ten verta ir tik akis paganyt thumbup.gif o ir kaina jų labai gera smile.gif
Atsakyti
Enija, sveika užklydus mirksiukas.gif

Ristina, dar pridėk, kad ir kokybė gera už tą kainą thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 02, 23:29)
Darbeja, super dovanos  thumbup.gif  thumbup.gif didelį pliusą užsidėjai gerų darbų  drinks_cheers.gif Raštas ir man nematytas, neturiu tokios kortos ....  schmoll.gif

Bangele, man atrodo griebk tu tą mašiniuką jei yra galimybės, tik pasiklausk kiek adatų yra 200 ar 110 ? , bet rašo, kad plonais siūlais, tai turėtų būti 5 klasė. O kas žino, gal ateis laikas kai ir svetimiems ką nors numegsi - niekada nesakyk niekada  mirksiukas.gif

Zuzana, prajuokinai dėl kojinių  lotuliukas.gif

Ristina, ale fantazija pas tave dirba - įdomus mezginys gavosi  drinks_cheers.gif , o ant savęs nenori pademonstruot nešiojimo būdų  g.gif

O aš Naujus metus pradėjau užbaigdama pernai pradėta suknele, dar yra prie jos atskiros ilgos rankovės, bet juodas labai sunku nupaveiksluot, jokio vaizdo nėr sad.gif
Nieko naujo, bet ... gal nebus bloga nuo tų snaigių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

Jei ne paslaptis,kokiu tankumu mezgat iš 5 siūliukų?
Atsakyti
Šitą suknelę mezgiau 6** mirksiukas.gif
Atsakyti