Svelnute, nuraminai mane dėl betvarkės
Ristina, nesupyk, bet tada tu mazochistė esi jau tikrai vakarais rankomis greičiau ko gero numegztum, nei tiek prie mašinos vargt, aš maniau, kad jau su riberiu susikalbėjai
su naujais,mezgejeles
as masina padejau pailseti,nes mezgu rankom...nekyla rankos drops alpaka masina bruzinti,gi gaila baisiausiai...tai mezgu visa kiaurarastini megztuka
ta rasos32 suknele jau nuziurejau ir as,ir sumislinau,kaip daryciau,bet tie pumpuriukai ant mano piguros kaip karpos butu pac po sventinio edamojo laikotarpio
apie siu metu planus dar negalvojau,tik zinau,kad turiu suknele nusimegzt ar nusinert vasarai,kazka puosnaus.bet jauciu,kad bruzinsiu dyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydeli kliosa masina,ir padalkas damegsiu.turiu lino 2 kg babina,uzteks manau
as masina padejau pailseti,nes mezgu rankom...nekyla rankos drops alpaka masina bruzinti,gi gaila baisiausiai...tai mezgu visa kiaurarastini megztuka
ta rasos32 suknele jau nuziurejau ir as,ir sumislinau,kaip daryciau,bet tie pumpuriukai ant mano piguros kaip karpos butu pac po sventinio edamojo laikotarpio
apie siu metu planus dar negalvojau,tik zinau,kad turiu suknele nusimegzt ar nusinert vasarai,kazka puosnaus.bet jauciu,kad bruzinsiu dyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydeli kliosa masina,ir padalkas damegsiu.turiu lino 2 kg babina,uzteks manau
isivaizduoju 2kg sukneles ant saves, einu sau isirezus, i kalniuka prasau brangiojo, kad uzstumtu
o ta raudonaja is vogue, zadu megzt lygia is lempos, nesinaudosiu ju aprasymu, o pumpurus ir sniurelius vaseliu uznert, kur tiks ir patiks.
Olaiva, o koks tavo planas? jei nepaslaptis?
o ta raudonaja is vogue, zadu megzt lygia is lempos, nesinaudosiu ju aprasymu, o pumpurus ir sniurelius vaseliu uznert, kur tiks ir patiks.
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 01, 23:38)
Ristina, nesupyk, bet tada tu mazochistė esi jau tikrai vakarais rankomis greičiau ko gero numegztum, nei tiek prie mašinos vargt, aš maniau, kad jau su riberiu susikalbėjai
Tai, kad nėr ko pykt teisybė akis bado visas dalis numezgiau ir dabar dar galvosiu, ar pasiryžt megzt riešinių virbalais vieną dalį, ar išvis nemegzt mb to megztinio
QUOTE(Olaiva @ 2013 01 01, 23:41)
....bet jauciu,kad bruzinsiu dyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydeli kliosa masina,ir padalkas damegsiu.turiu lino 2 kg babina,uzteks manau
Turėtų būti gražuuuuuu
QUOTE(jautiena @ 2013 01 01, 23:52)
isivaizduoju 2kg sukneles ant saves, einu sau isirezus, i kalniuka prasau brangiojo, kad uzstumtu
zinoma,kad ne paslaptis
megsiu lygiai visa,ta prasme kur reik pasiaurint,paplatinti,sijona skersai megsiu,platinsiu,paskui prie virsutines dalies pridursiu.ir geroji puse bus ishv akiu.o ta grandinele zadu pasiuvineti tiesiog su dvigubu randonu siulu,o pumpuriukus su vaseliu isnerti.kazkada kazkur maciau,kaip tai padaryti,tai kai reiks,pasikuisiu
siulu randonu tam reikalui turiu
oj,2 kg nesumegsiu as tikrai.bet kadangi nes taciau spalva patiko labai,tai ciupau babina ir pirkau,kiek yra,nes plungej neatsuka,kiek nori is karto.pradejau nerti suknele kliosava,bet jau dabar zinau,akd nespesiu nunerti,tai geriau masina pabruzinsiu didziaja dali
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 02, 00:01)
Gusha, gaila, kad teko mašiniuką parduot ir išvykt - linkiu , kad viskas susiklostytų kuo geriau , bus tų mašiniukų, juk ne deficitas, lauksim sugrįžtančios
Jo, masinuko gaila, bet kad norim isvykti negaila Labai laukiam. Beveik esu tikra, kad dar sugrisiu pas jumi su nauju masinuku
Superines dovanos Darbeja
Darbeja irgi šaunuolė marti . Tokios geros dovanos.
Jautiena kad užsimojo šiais metais . Planai pavydėtini kaip ir tvarka prie mezgamosios.
Olaiva, labai sudominai su suknele, norėčiau pamatyti rezultatą.
Jautiena kad užsimojo šiais metais . Planai pavydėtini kaip ir tvarka prie mezgamosios.
Olaiva, labai sudominai su suknele, norėčiau pamatyti rezultatą.
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 01, 23:01)
[b]Bangele , tik vat mašiniuko biškį geresnio tau reiktų,
jo reiktų o, bet, tačiau...Mezgu tik savo šeimai, niekada pardavimui, tai man už tą mašiną pinigai niekada neatsipirks Ar ne per brangus žaisliukas gautųsi.Beje čia ne į temą,o kaip jums atrodo šitas žaisliukas Jau ir kaina padoresnė , kaip pasižaidimui būtų.Žinoma, jei dar neparduota.Ką manot
http://www.*infected...a-15403940.html
Kodėl nerodo Yra įmetus užklausą "parduodu mezgimo mašiną", skelbiu lt puslapyje Knitmaster 323 su riberiu Nu ne broliukas, bet vis dėlto
Darbeja, nuostabios dovanos. Kazkaip labai bijau kojiniu ir pirstiniu mezgimo su masina. Man atrodo, kad labai sunku.
Ačiū, merginos . Dovanos ne kažin kokios, bet uošviai jau metuose, tai norisi ko nors praktiško, kad pasidėję spintoj nelaikytų ir būtų šilumai palaikyt tinkamos.
zuzana*, jau tau kojines numegzt tai būtų viens du ir yra. Su pirštinių nykščiu daugiau problemų, bet užsispyriau ne virbalais megzt, kad raštai būtų suderinti, tai įveikiau.
zuzana*, jau tau kojines numegzt tai būtų viens du ir yra. Su pirštinių nykščiu daugiau problemų, bet užsispyriau ne virbalais megzt, kad raštai būtų suderinti, tai įveikiau.
QUOTE(bangelee @ 2013 01 02, 10:19)
jo reiktų o, bet, tačiau...Mezgu tik savo šeimai, niekada pardavimui, tai man už tą mašiną pinigai niekada neatsipirks Ar ne per brangus žaisliukas gautųsi.Beje čia ne į temą,o kaip jums atrodo šitas žaisliukas Jau ir kaina padoresnė , kaip pasižaidimui būtų.Žinoma, jei dar neparduota.Ką manot
Kodėl nerodo Yra įmetus užklausą "parduodu mezgimo mašiną", skelbiu lt puslapyje Knitmaster 323 su riberiu Nu ne broliukas, bet vis dėlto
gerule, imk! dar koki 50-soka nusideresi. paprasyk, kad pademonstruotu kaip mezga. nezinau kaip lietuvoj kainos, bet 600lt uz korteline masina su riberiu atrodo labai mazai
darbeja - super dovaneles. grazus kojiniu rastas, rimtas toks, vyriskas.