Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Šių metų paskutinis mados klyksmas kaukolės tai pabandžiau pasidaryti perfokortą ir štai kas gavosi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2012 12 31, 23:45)
Gusha, tikrai gaila, kad taip susiklostė gyvenimėlis...  unsure.gif Aš, kaip ką tik buvusi emigrantė, linkiu viso ko geriausio ir rasti tai, ko ieškot.  4u.gif Mes kadangi neradom, tai grįžom (kartu ir mašinikę parsigabenę).

Nugi klostosi cia viskas puikiai, bet sugalvojom, kol dar biski jauni, po pasauli pasibastyti biggrin.gif Dekui uz palinkejima, tikiuosi viskas bus gerai, o jei ka, visada turesim kur grizti mirksiukas.gif Aisku liudna, kai tenka grizti ten is kur begai, bet sakau gal suprasim, kad mums nera geriau uz Ltu ax.gif
Atsakyti
nepabandes nesuzinosi, ar tikrai gera ten kur musu nera. linkiu kad surastumet tikraji gyvenimo kelia ir nebereiktu blaskytis po pasauli 4u.gif ir lauksim sugryztant su nauja aparatura smile.gif galbut ten atsiras nisa kitokiu mezginiu ir bus kaip priedas prie algos ar naujas etapas gyvenime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 01 01, 15:47)
nepabandes nesuzinosi, ar tikrai gera ten kur musu nera. linkiu kad surastumet tikraji gyvenimo kelia ir nebereiktu blaskytis po pasauli 4u.gif ir lauksim sugryztant su nauja aparatura smile.gif galbut ten atsiras nisa kitokiu mezginiu ir bus kaip priedas prie algos ar naujas etapas gyvenime 4u.gif

Aciukas Freke 4u.gif Zinau, kad ten ziemos metu gerai eina vilnones kojines biggrin.gif , bet as ju taip ir neismokau megzti doh.gif
Atsakyti
Merginos, ar galima mezgimo mašina megzti tuo paprastu raštu, kai viena eilė gerosiomis akimis, o kita blogosiomis?... Tokiu, kaip čia. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 01 sausio 2013 - 20:13
Sekmes Gusha. ziu as irgi emigrante jau n-metu ir jau su visam...

zuzana: kaukoles chiki, o is didziuju kaulu gavosi misraine. nesiziuri visai.
dar vienas kaukoliu motyvas:
user posted image

neturiu nieko priboskiancio parodyti, tai rodau savo mezgimo biura:
user posted image

kankinausi praeitas keleta dienu, meginau ismastyt silta, miela bolero ir nieko man nesigavo doh.gif vakar sedziu ir ziuriu i savo tas paskutines slepkes ir galvoju, kad liemene ju rastu butu visai nieko, tai sedau ir numezgiau. o siandien, pusiau jau susiuvus, apsivilkau ir tik tada "nusvito", kad vel privariau klaidu. ir pikta ir juokas is saves, nes jau ne viena liemene mezgus ir ardzius del: per mazo kaklo plocio ir per mazai nuimta akiu prieki rankoviu iskirtem doh.gif vienzo mezgiau issismaginus kaipo megztini be rankoviu, be pakeitimu doh.gif bet sikart nebeardziau, sutampysiu ir tokia, dziusta rupke:
user posted image
tikroji spalva - ruda su raudonu biggrin.gif nufotkinsiu kada dienos sviesoj. oj kaip kreivai istampyta, nuotraukoj tik pamaciau, einu pataisysiu.

ir dar: susigalvojau sau nauju metu rezoliucija - kas savaite po mezginuka, metu gale tureciau turet 52 darbelius thumbup.gif
o kokie Jusu planai?

ir dar labai uzsikepiau tos raudonos sukneles is vogue, tos kur rasa32 mezge. jau ko gero sedeciau ir kankinciausi su ja, bet laimei neturiu tiek raudonu siulu. bet nieko, as ju gausiu!
user posted imageuser posted image
pavadinimas sios suknios gana ne i tema: "rain drops" aka "lietaus lasai" raudoni?! as ja pervadinciau i "lava drops" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sushi @ 2013 01 01, 19:13)
Merginos, ar galima mezgimo mašina megzti tuo paprastu raštu, kai viena eilė gerosiomis akimis, o kita blogosiomis?... Tokiu, kaip čia. mastau.gif

garter karietos reik (optimaliausias var.) arba kelinet mezgini nuo pagrindines adatines ant riberio arba vartyt mezgini su garter bar'u (sitie du budai - uzsiknisimas, greiciau rankom iseitu).
Atsakyti
Oi ačiū Jautiena,juk žinai nepabandęs nežinosi koks gausis efektas.Todėl ir gavosi mišrainė,bet jau kai pakoreguosiu,tai bus viskas čiki mirksiukas.gif ,na ir ačiū už dar vieną idėją,kokias galiu dar panaudoti kaukoles biggrin.gif
Atsakyti
Jautiena, koks tavo jaukus mezgamasis kampelis bigsmile.gif thumbup.gif ir turi kur schemas pasistatyt bigsmile.gif čiki-piki.

Iššūkių jokių neturiu šiems metams. Liko tas pats praeitų metų biggrin.gif susidraugaut su riberiu. Ir norėčiau papuošt mezginiais savo vyrus, bei save ( nors vienu mezginiu) blush2.gif

Suchi, teks megzt rankom biggrin.gif labai greitai toks megztelis nusimezga mirksiukas.gif tikrai greičiau nei garter bar doh.gif ar kilnojant akis nuo pagrindinės adatinės.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 01 01, 21:40)
Sekmes Gusha. ziu as irgi emigrante jau n-metu ir jau su visam...

Dekui 4u.gif Tikiuosi, kad ir mums taip bus biggrin.gif

Superinis biuras, apie toki svajoju, tad gal taip ir gausis viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas Naujuose Metuose 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bangele, labai dailus komplektukas mažyliui drinks_cheers.gif , tai juk žinom, kad ne tik kojines mezgi, tad nesikuklink, viską tu moki, tik vat mašiniuko biškį geresnio tau reiktų, tai čia stalčiai mums neužsidarytų smile.gif

Gusha, gaila, kad teko mašiniuką parduot ir išvykt - linkiu , kad viskas susiklostytų kuo geriau thumbup.gif , bus tų mašiniukų, juk ne deficitas, lauksim sugrįžtančios drinks_cheers.gif

Frekė su Darbeja tai pralinksmina mane thumbup.gif su savo "pavydu" - pačios tyli tyli, o paskui kaip užverčia darbasi, tai nežinai kuris gražesnis mirksiukas.gif

Zuzana, na man irgi kaukolės dar nieko, bet tas kaulų kratinys tai nekelia susižavėjimo schmoll.gif schmoll.gif

Jautiena, kaip pas tave čia viskas tvarkinga, net pavydu, kad taip sugebi thumbup.gif pas mane tai amžinai stalas visokiais siūlais apkrautas blush2.gif , o kėdė ar patogi, kad be atlošo g.gif
Liemenė man labai daili ir tikrai neturiu prie ko prikibt, bet tu sakai - tu žinai kas negerai joje ...
O dėl suknelės - tai kaip galvoji tas šakas išmegzt ar išsiuvinėsi jau ant garavos suknelės g.gif
Ir planai tavo geruliai - reikšias vaizdų turėsim gražių akims paganyt ir seilę pavarvint drinks_cheers.gif

Aš tai visai norėčiau "pereit" prie mezgimo mašina, kad rankos nuo virrbalų ir ypač nuo vąšelio pailsėtų, bet visai jaučiu nesigaus ... kadangi mezgu ne sau , o sąnariai jau "klibena" po truputį ...

Ristina, susidraugausi tu su tuo riberiu mirksiukas.gif , bet tai kaip tu mezgi pynėtą megztuką ????? juk sakei pynės išvirkščių akių fone - ar aš jau maišau ???
Tai tiek tam kartui, niežti jau nagai greičiau darbus pradėt, tai ryt imsiuos naujos suknelės, siūlai paruošti jau laukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 01 01, 20:40)

Tikrai labai jaukus kampelis. Po gero šiandieninio tvarkymosi mano stalas daugmaž panašiai tvarkingai atrodo, bet tik vienas prisėdimas ir viskas nukrauta doh.gif Nusigauna kitaip.

O aš šiandien išmokau suvesti naują raštą į savo broliuką clap.gif
Dėkui Frekei, pasidariau misoni mėginuką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelnute: 01 sausio 2013 - 23:29
QUOTE(L@imužė @ 2013 01 01, 23:01)
...bet tai kaip tu mezgi pynėtą megztuką ????? juk sakei pynės išvirkščių akių fone - ar aš jau maišau ???

Nugi mezgimo būdu biggrin.gif rankytėm perrenku akis dekeriu doh.gif bet gaunasi šūduva cool.gif įtariu, laukia mezgimas rankomis unsure.gif
Atsakyti