Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Akirera, siūlai gražūs, bet kainos tai žiūriu kaip Ditekso g.gif g.gif

Gusha, jau rašiau ir dar pasikartosiu - pažiūrėk atidžiai kaip tas šukas kiši, tarp kurių adatų jas reik teisingai dėt ... instrukcijoj yra gana aiškiai parodyta ...

Zuzana, graži suknutė thumbup.gif , babininiai siūlai g.gif

Freke, tai tu atgal atsimušk ir pirmyn, kas per bezobrazija blink.gif lotuliukas.gif

Ristina,
visai gražiai žiūrisi ta tavo mezgalionė thumbup.gif drinks_cheers.gif , ir jau laukiu naujų vaizdų, po švenčių jau gal ir bus ?

Na, Jautiena, kaip visad sudėtingų mezginių primąsto blink.gif thumbup.gif , gražu, bet ko gero tingėčiau tiek vargt blush2.gif

Karosimi, aš tai viską pasiskaičiuoju, pvz eilių skaičių dalinu iš pusės ( nes juk po dvi iškart nusiims per abu šonus) reikalingų nuleist akių ir gaunu kas kiek eilių maždaug reik tolygiai nulaidyt, tas pats ir su pridėjimu ... dėl šonų išsitampymo tai nežinau, gal per laisvai mezgasi ?

Daivuliau, pas mane 836, tai irgi nėra tos vieno motyvo funkcijos schmoll.gif

Ilja, tikrai kažkas keisto su tais siūlais, mezgiau iš woolricho, kur 390 metrų tėra ir tai tik 6* tankumu, kažkas ten gal negerai su tuo reguliatorium pas tave ???
Įtariu, kad čia iš moheros mezgei ?

Na ir litanijos pabaigai parodysiu porą nuotraukyčių ...

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 30, 21:57)
Ilja, tikrai kažkas keisto su tais siūlais, mezgiau iš woolricho, kur 390 metrų tėra ir tai tik 6* tankumu, kažkas ten gal negerai su tuo reguliatorium pas tave ???
Įtariu, kad čia iš moheros mezgei ?

Siūlai Alize Angora Gold, su pūkeliu tokie. Kažin, ar yra galimybė kaip nor spatikrinti ar su reguliatorium viskas ok? g.gif Va dėl to man ir kilo klausimas dėl Woolricho, nes kiek teko čiupint, jie storesni pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 12 28, 08:55)
Svelnute, uždėjau 100 akių, kiauraraščiu mezgiau 16 eilių, po to lygiuoju raštu daliniu mezgimu kas antroj eilėj išstumiu po 5 adatas į nedarbinę padėtį ir taip iki galo, o po to atvirkštine tvarka sustumiu visas adatas atgal ir vėl kiauraraščiu ir t.t. Tokių motyvų mezgi kiek reikia. Paskui apykaklei, rankovėms vėl kabinau mezginį ant mašinos ir mezgiau stulpeliu 1x1.
O šalius aš irgi mezgiau paskutinę dieną ir vos ne paskutinę valandą  lotuliukas.gif

Dėkui, turėsiu omeny, nes labai dailutis megztukas gavosi 4u.gif
Atsakyti
Ilja, gal kabina ratukai, kur ant pagrindinės karietos g.gif aš juos esu nukrapščiusi blush2.gif ax.gif nes esu išskaičiusi kažkur, kad jie nelabai kokias funkcijas atlieka. tai man dabar nesikabina plaukeliai nuo plaukuotų siūlų bigsmile.gif

Kankinuosi su vyrišku megztiniu doh.gif bandau įtikint mb, kad pynės yra negražu lotuliukas.gif nepasiduoda doh.gif

Mezgu pynes išvirkščių akių fone. Bet kaip reikia įtempt akis, kol sukeičiu blink.gif net paplyšo siūlas unsure.gif
Ar visoms mezgant pynes sunku dekeriuot/kilnot akis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 30, 22:57)

Gusha, jau rašiau ir dar pasikartosiu - pažiūrėk atidžiai kaip tas šukas kiši, tarp kurių adatų jas reik teisingai dėt ... instrukcijoj yra gana aiškiai parodyta ...

Ziurejau idemiai, bet mano instrukcija atsviesta, tai nelabai aiskiai matosi, bet dabar nebelabai ir svarbu, nes masinuka pardaviau verysad.gif Juodai gaila, bet nieko, kada nors nusipirksiu kita rolleyes.gif

Labai graziai princeses suknyte atrodo thumbup.gif

Ka gi mezgejeles, dar gal grisiu pas jus, o kol kas linkiu graziu mezginiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 12 30, 22:38)
Ka gi mezgejeles, dar gal grisiu pas jus, o kol kas linkiu graziu mezginiu  mirksiukas.gif

o jei, o kodel nusprendei parduot?
Atsakyti
Gusha, kaip gaila verysad.gif
L@imužės modeliukai tai jau labai labai thumbup.gif . Ypač suknytė.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2012 12 30, 22:31)
Ar visoms mezgant pynes sunku dekeriuot/kilnot akis?  g.gif

masina geriausiu atveju padarysiu pynes 2x2 didesniu jau nebelabai nebent mezgant su riberiu ir pagalbinem akim.

Gusha gaila..... man daznai kyla tokiu minciu apie pardavima bet nueinu, gryztu paglostau ir vel mezgu.....

nusibruzinau "snood`a" ir kepure. viena nesiojama (kai nepamirstu) kitas dar guli. uzsidejau pasizejau nu gal ir nieko bet daugiau nesupratau paskirties lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Laimuzes tai negirsiu schmoll.gif is pavydo ax.gif , nes as taip nemoku verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 31 gruodžio 2012 - 11:12
Na jau paskutinė žinutė šiais metais
Ristina, kai aš su paprasta Nevute pynes dariau, tai iš abiejų pusių palikau po vieną nemezgančią adatą.Tai susukau ir 3ant 3, ir net kasą padariau ax.gif
Na o čia parodysiu tokį greitą darbuką, vakar ir šiandienos darbą anūkui ax.gif Matus gavau, bet savo nuožiūra padidinau, kad greit neišaugtų blush2.gif Mezgiau ant 10 kg vaiko, bet turbūt išėjo ant 2 metų doh.gif Pamatuot dar neteko.Siūlai superwash Astral,100gr 420m , 5 tankumas.Sunaudojau be kelių metrų 250gr.Mašina Neva1.Pats siūlas margas, raštų nėra, tik kartais naują matkelį spalvą paderindavau smile.gif Visi kaklo ir rankovių apmezgimai greituoju tinginių metodu blush2.gif Pagyrų nelaukiu, pati žinau, kad čia nieko mandro, bet tiesiog parodau, kad kažką dirbu, ne vien tik kojines mezgu ax.gif
user posted image
Atsakyti
bangelee, nors ir nelauki pagyrų, vis tiek labai šaunus kostiumėlis gavosi thumbup.gif thumbup.gif Ir spalvos idealiiai suderintos visam komplektuke. Tiesiog nesitiki, kad čia jokie raštai nedėti schmoll.gif

Laimužės mezginių kaip ir Frekė drinks_cheers.gif , nebegiriu, nes nėr visai prie ko prikibt g.gif . Nors suknelė ant modelio tiesiog tobula ( g.gif , neiškenčiau verysad.gif ).

Jautiena, o tos ir paskutinės, ir senesnės tapkės tai tikrai thumbup.gif thumbup.gif gavosi

Ristina, man ta mezgalionė patinka drinks_cheers.gif . Tikrai universali, unisex. O dabar kai dar karščių nežada, tai toks daikčiukas labai priimtinas thumbup.gif

Gusha, gaila kad pasiplauni iš mūsų komandos. Bet kiek suprantu, išleki iš Lietuvos. Tikiuos, kad sugrįši visom prasmėm. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 31 gruodžio 2012 - 16:36
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 30, 23:50)
o jei, o kodel nusprendei parduot?

QUOTE(akirera @ 2012 12 31, 12:01)
Gusha, kaip gaila  verysad.gif

QUOTE(Freke @ 2012 12 31, 12:12)
Gusha gaila..... man daznai kyla tokiu minciu apie pardavima bet nueinu, gryztu paglostau ir vel mezgu.....

QUOTE(darbeja @ 2012 12 31, 17:32)
Gusha, gaila kad pasiplauni iš mūsų komandos. Bet kiek suprantu, išleki iš Lietuvos. Tikiuos, kad sugrįši visom prasmėm.  4u.gif

Tikrai nenuspresciau taip, nes labai patinka megzti, tik ne kazi ka spejau ismokti, bet kadangi isvykstam is Ltu, o veztis labai brangiai gautusi, palikti dulketi irgi nesinori, tai teko parduoti unsure.gif Bet nieko, jei tik bus galimybiu ir noro, tai butinai vel nusipirksiu ax.gif Tik gaila, kad pasimokyti gyvai bus daug maziau galimybiu. Na bet kol kas yra taip ir apie mokymusis nera turbut reikalo dar galvoti.

Freke, negalvok pardavineti schmoll.gif Geris masinuke, labai labai gaila buvo skirtis unsure.gif

Darbeja, tikiuosi, kad negrisim biggrin.gif O i komanda manau kada nors grisiu rolleyes.gif
Atsakyti
Gusha, tikrai gaila, kad taip susiklostė gyvenimėlis... unsure.gif Aš, kaip ką tik buvusi emigrantė, linkiu viso ko geriausio ir rasti tai, ko ieškot. 4u.gif Mes kadangi neradom, tai grįžom (kartu ir mašinikę parsigabenę).

Atskirai sunku kiekvieną pagirti, nes kaskart atsidariusi temą seilę tik pavarvinu į viską ir toliau nuklibinksčiuoju galvą bekrapštinėdama... smile.gif Dar vienas blauzdines nubrūžijau vakar (negaliu patikėti, kad be nei vienos klaidos karsta.gif), šikart jau sau, bet nėra ką rodytis, nes praktiškai vienodos kaip buvusios, tik iš vienspalvių siūlų... Knieti vis kokį kiauraraštį išbandyti ar raštuotą mezgimą, bet dar neatrandu to didžiojo pasiryžimo, o ir laiko... blush2.gif

Na, o šiaip tai užsukau palinkėti visoms darbingų ir kūrybingų metų – te adatėlės laksto, te siūliukus varsto, siela te laimės pievom nardo ir visokius turtus barsto... smile.gif
Atsakyti