Akirera, siūlai gražūs, bet kainos tai žiūriu kaip Ditekso
Gusha, jau rašiau ir dar pasikartosiu - pažiūrėk atidžiai kaip tas šukas kiši, tarp kurių adatų jas reik teisingai dėt ... instrukcijoj yra gana aiškiai parodyta ...
Zuzana, graži suknutė , babininiai siūlai
Freke, tai tu atgal atsimušk ir pirmyn, kas per bezobrazija
Ristina, visai gražiai žiūrisi ta tavo mezgalionė , ir jau laukiu naujų vaizdų, po švenčių jau gal ir bus ?
Na, Jautiena, kaip visad sudėtingų mezginių primąsto , gražu, bet ko gero tingėčiau tiek vargt
Karosimi, aš tai viską pasiskaičiuoju, pvz eilių skaičių dalinu iš pusės ( nes juk po dvi iškart nusiims per abu šonus) reikalingų nuleist akių ir gaunu kas kiek eilių maždaug reik tolygiai nulaidyt, tas pats ir su pridėjimu ... dėl šonų išsitampymo tai nežinau, gal per laisvai mezgasi ?
Daivuliau, pas mane 836, tai irgi nėra tos vieno motyvo funkcijos
Ilja, tikrai kažkas keisto su tais siūlais, mezgiau iš woolricho, kur 390 metrų tėra ir tai tik 6* tankumu, kažkas ten gal negerai su tuo reguliatorium pas tave ???
Įtariu, kad čia iš moheros mezgei ?
Na ir litanijos pabaigai parodysiu porą nuotraukyčių ...
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 30, 21:57)
Ilja, tikrai kažkas keisto su tais siūlais, mezgiau iš woolricho, kur 390 metrų tėra ir tai tik 6* tankumu, kažkas ten gal negerai su tuo reguliatorium pas tave ???
Siūlai Alize Angora Gold, su pūkeliu tokie. Kažin, ar yra galimybė kaip nor spatikrinti ar su reguliatorium viskas ok? Va dėl to man ir kilo klausimas dėl Woolricho, nes kiek teko čiupint, jie storesni pasirodė
QUOTE(akirera @ 2012 12 28, 08:55)
Svelnute, uždėjau 100 akių, kiauraraščiu mezgiau 16 eilių, po to lygiuoju raštu daliniu mezgimu kas antroj eilėj išstumiu po 5 adatas į nedarbinę padėtį ir taip iki galo, o po to atvirkštine tvarka sustumiu visas adatas atgal ir vėl kiauraraščiu ir t.t. Tokių motyvų mezgi kiek reikia. Paskui apykaklei, rankovėms vėl kabinau mezginį ant mašinos ir mezgiau stulpeliu 1x1.
O šalius aš irgi mezgiau paskutinę dieną ir vos ne paskutinę valandą
O šalius aš irgi mezgiau paskutinę dieną ir vos ne paskutinę valandą
Dėkui, turėsiu omeny, nes labai dailutis megztukas gavosi
Ilja, gal kabina ratukai, kur ant pagrindinės karietos aš juos esu nukrapščiusi nes esu išskaičiusi kažkur, kad jie nelabai kokias funkcijas atlieka. tai man dabar nesikabina plaukeliai nuo plaukuotų siūlų
Kankinuosi su vyrišku megztiniu bandau įtikint mb, kad pynės yra negražu nepasiduoda
Mezgu pynes išvirkščių akių fone. Bet kaip reikia įtempt akis, kol sukeičiu net paplyšo siūlas
Ar visoms mezgant pynes sunku dekeriuot/kilnot akis?
Kankinuosi su vyrišku megztiniu bandau įtikint mb, kad pynės yra negražu nepasiduoda
Mezgu pynes išvirkščių akių fone. Bet kaip reikia įtempt akis, kol sukeičiu net paplyšo siūlas
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 30, 22:57)
Gusha, jau rašiau ir dar pasikartosiu - pažiūrėk atidžiai kaip tas šukas kiši, tarp kurių adatų jas reik teisingai dėt ... instrukcijoj yra gana aiškiai parodyta ...
Ziurejau idemiai, bet mano instrukcija atsviesta, tai nelabai aiskiai matosi, bet dabar nebelabai ir svarbu, nes masinuka pardaviau Juodai gaila, bet nieko, kada nors nusipirksiu kita
Labai graziai princeses suknyte atrodo
Ka gi mezgejeles, dar gal grisiu pas jus, o kol kas linkiu graziu mezginiu
QUOTE(Gusha @ 2012 12 30, 22:38)
Ka gi mezgejeles, dar gal grisiu pas jus, o kol kas linkiu graziu mezginiu
o jei, o kodel nusprendei parduot?
Gusha, kaip gaila
L@imužės modeliukai tai jau labai labai . Ypač suknytė.
L@imužės modeliukai tai jau labai labai . Ypač suknytė.
QUOTE(Ristina @ 2012 12 30, 22:31)
masina geriausiu atveju padarysiu pynes 2x2 didesniu jau nebelabai nebent mezgant su riberiu ir pagalbinem akim.
Gusha gaila..... man daznai kyla tokiu minciu apie pardavima bet nueinu, gryztu paglostau ir vel mezgu.....
nusibruzinau "snood`a" ir kepure. viena nesiojama (kai nepamirstu) kitas dar guli. uzsidejau pasizejau nu gal ir nieko bet daugiau nesupratau paskirties
Laimuzes tai negirsiu is pavydo , nes as taip nemoku
Na jau paskutinė žinutė šiais metais
Ristina, kai aš su paprasta Nevute pynes dariau, tai iš abiejų pusių palikau po vieną nemezgančią adatą.Tai susukau ir 3ant 3, ir net kasą padariau
Na o čia parodysiu tokį greitą darbuką, vakar ir šiandienos darbą anūkui Matus gavau, bet savo nuožiūra padidinau, kad greit neišaugtų Mezgiau ant 10 kg vaiko, bet turbūt išėjo ant 2 metų Pamatuot dar neteko.Siūlai superwash Astral,100gr 420m , 5 tankumas.Sunaudojau be kelių metrų 250gr.Mašina Neva1.Pats siūlas margas, raštų nėra, tik kartais naują matkelį spalvą paderindavau Visi kaklo ir rankovių apmezgimai greituoju tinginių metodu Pagyrų nelaukiu, pati žinau, kad čia nieko mandro, bet tiesiog parodau, kad kažką dirbu, ne vien tik kojines mezgu
Ristina, kai aš su paprasta Nevute pynes dariau, tai iš abiejų pusių palikau po vieną nemezgančią adatą.Tai susukau ir 3ant 3, ir net kasą padariau
Na o čia parodysiu tokį greitą darbuką, vakar ir šiandienos darbą anūkui Matus gavau, bet savo nuožiūra padidinau, kad greit neišaugtų Mezgiau ant 10 kg vaiko, bet turbūt išėjo ant 2 metų Pamatuot dar neteko.Siūlai superwash Astral,100gr 420m , 5 tankumas.Sunaudojau be kelių metrų 250gr.Mašina Neva1.Pats siūlas margas, raštų nėra, tik kartais naują matkelį spalvą paderindavau Visi kaklo ir rankovių apmezgimai greituoju tinginių metodu Pagyrų nelaukiu, pati žinau, kad čia nieko mandro, bet tiesiog parodau, kad kažką dirbu, ne vien tik kojines mezgu
bangelee, nors ir nelauki pagyrų, vis tiek labai šaunus kostiumėlis gavosi Ir spalvos idealiiai suderintos visam komplektuke. Tiesiog nesitiki, kad čia jokie raštai nedėti
Laimužės mezginių kaip ir Frekė , nebegiriu, nes nėr visai prie ko prikibt . Nors suknelė ant modelio tiesiog tobula ( , neiškenčiau ).
Jautiena, o tos ir paskutinės, ir senesnės tapkės tai tikrai gavosi
Ristina, man ta mezgalionė patinka . Tikrai universali, unisex. O dabar kai dar karščių nežada, tai toks daikčiukas labai priimtinas
Gusha, gaila kad pasiplauni iš mūsų komandos. Bet kiek suprantu, išleki iš Lietuvos. Tikiuos, kad sugrįši visom prasmėm.
Laimužės mezginių kaip ir Frekė , nebegiriu, nes nėr visai prie ko prikibt . Nors suknelė ant modelio tiesiog tobula ( , neiškenčiau ).
Jautiena, o tos ir paskutinės, ir senesnės tapkės tai tikrai gavosi
Ristina, man ta mezgalionė patinka . Tikrai universali, unisex. O dabar kai dar karščių nežada, tai toks daikčiukas labai priimtinas
Gusha, gaila kad pasiplauni iš mūsų komandos. Bet kiek suprantu, išleki iš Lietuvos. Tikiuos, kad sugrįši visom prasmėm.
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 30, 23:50)
o jei, o kodel nusprendei parduot?
QUOTE(akirera @ 2012 12 31, 12:01)
Gusha, kaip gaila
QUOTE(Freke @ 2012 12 31, 12:12)
Gusha gaila..... man daznai kyla tokiu minciu apie pardavima bet nueinu, gryztu paglostau ir vel mezgu.....
QUOTE(darbeja @ 2012 12 31, 17:32)
Tikrai nenuspresciau taip, nes labai patinka megzti, tik ne kazi ka spejau ismokti, bet kadangi isvykstam is Ltu, o veztis labai brangiai gautusi, palikti dulketi irgi nesinori, tai teko parduoti Bet nieko, jei tik bus galimybiu ir noro, tai butinai vel nusipirksiu Tik gaila, kad pasimokyti gyvai bus daug maziau galimybiu. Na bet kol kas yra taip ir apie mokymusis nera turbut reikalo dar galvoti.
Freke, negalvok pardavineti Geris masinuke, labai labai gaila buvo skirtis
Darbeja, tikiuosi, kad negrisim O i komanda manau kada nors grisiu
Gusha, tikrai gaila, kad taip susiklostė gyvenimėlis... Aš, kaip ką tik buvusi emigrantė, linkiu viso ko geriausio ir rasti tai, ko ieškot. Mes kadangi neradom, tai grįžom (kartu ir mašinikę parsigabenę).
Atskirai sunku kiekvieną pagirti, nes kaskart atsidariusi temą seilę tik pavarvinu į viską ir toliau nuklibinksčiuoju galvą bekrapštinėdama... Dar vienas blauzdines nubrūžijau vakar (negaliu patikėti, kad be nei vienos klaidos ), šikart jau sau, bet nėra ką rodytis, nes praktiškai vienodos kaip buvusios, tik iš vienspalvių siūlų... Knieti vis kokį kiauraraštį išbandyti ar raštuotą mezgimą, bet dar neatrandu to didžiojo pasiryžimo, o ir laiko...
Na, o šiaip tai užsukau palinkėti visoms darbingų ir kūrybingų metų te adatėlės laksto, te siūliukus varsto, siela te laimės pievom nardo ir visokius turtus barsto...
Atskirai sunku kiekvieną pagirti, nes kaskart atsidariusi temą seilę tik pavarvinu į viską ir toliau nuklibinksčiuoju galvą bekrapštinėdama... Dar vienas blauzdines nubrūžijau vakar (negaliu patikėti, kad be nei vienos klaidos ), šikart jau sau, bet nėra ką rodytis, nes praktiškai vienodos kaip buvusios, tik iš vienspalvių siūlų... Knieti vis kokį kiauraraštį išbandyti ar raštuotą mezgimą, bet dar neatrandu to didžiojo pasiryžimo, o ir laiko...
Na, o šiaip tai užsukau palinkėti visoms darbingų ir kūrybingų metų te adatėlės laksto, te siūliukus varsto, siela te laimės pievom nardo ir visokius turtus barsto...