Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Su tarpusvenciu, mergaites smile.gif newyear.gif 000054.gif 000059.gif

Kiek visko daug primezgusios blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo succes: 30 gruodžio 2012 - 04:22
QUOTE(Ristina @ 2012 12 29, 23:45)
Jautiena  thumbup.gif  tapčiai  bigsmile.gif net su prabangiu raudonu pamušalu  bigsmile.gif
aš tai vis prisibijau tų "bumerangų" gamybos  ax.gif  blush2.gif

Karosimi, sunku ką tiksliai ir patarti  g.gif aš labai stipriai nesiaurinu. Kartais kas 5 eiles, kartais kas 8. Priklauso, koks siūlas, koks tankumas.

aisku reiks ardyti ta tarpa.o kazin kodel abu krastai banguoja kaip issitampe atrodo g.gif
Atsakyti
sveikos,turiu viena klausimika,niekur nerandu ats. jeigu as pasidarau perfokorta su kokia gele ir ta gele noriu ismegzti tik 1 vnt per viduri pvz. ar taip imanoma ar per visa ploti tu geliu tik galima primegzt?
Atsakyti
jei turi spec detales (brotheriams tokios zalios lyg liniuotes) tada gausis jei elektroninis tiesiog nusistatai kur nori megzti o jei paprastas bet ner tu detaliu tada jau stumdyt lycnas adatas belieka.....
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 12 30, 10:56)
jei turi spec detales (brotheriams tokios zalios lyg liniuotes) tada gausis jei elektroninis tiesiog nusistatai kur nori megzti o jei paprastas bet ner tu detaliu tada jau stumdyt lycnas adatas belieka.....

pas mane 830 broliukas,bet kazkokiu zaliu juosteliu nerandu. dekui,reiks rankytem stumdyt adateles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 30, 13:11)
pas mane 830 broliukas,bet kazkokiu zaliu juosteliu nerandu. dekui,reiks rankytem stumdyt adateles smile.gif

Bijau apsirikt, bet lyg 830 ir neturi SM (single motiv) funkcijos
Atsakyti
Kokius storiausius siūlus mezgat, turinčios 881 broliukus? Bandžiau kelis gaminius iš 500 m/100 g, tai vaje, kaip man juos suplakė unsure.gif tankumas 10 buvo naudojamas.
Atsakyti
ilja: kazka sumaiset. 500m/100g pats tas tokiai masinai. gal turejot omeny 50m/100g? as neapsiimciau megzt storesniais negu 300m/100g siulais. maniske taip pat kh881.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2012 12 30, 15:04)
ilja: kazka sumaiset. 500m/100g pats tas tokiai masinai. gal turejot omeny 50m/100g? as neapsiimciau megzt storesniais negu 300m/100g siulais. maniske taip pat kh881.

nieko nemaišau schmoll.gif netgi 550m/100g g.gif Gal čia įtakos turėjo, kad iš matkio mezgiau? Tankis tik su ratuku ant karietos reguliuojasi ar dar kur nors? g.gif
Atsakyti
Ant pagrindines adatines - taip, ant riberio dar yra rankenele I/II padetim. Gal jusu siulvedis labai itempia siula? bet siuo atveju megztusi netolygiai, o ne visa mezgini vienodai sutrauktu. mezgimas is matko taip pat gali tureti itakos, jeigu siulas sunkiai traukiasi.
Atsakyti
Daivuliau, mano ne tokia masina, bet yra tokie priedai , leteneles tokios ( kuriu as aisku neturiu) kur isideda ir mezga tik viena motyva g.gif

O man irgi reikia pagalbos. Issikaliau korta, bet nesuprantu ka negerai padariau, nes vienoj vietoj , mazdaug 10 akiu. Nemezga pagal ja doh.gif pamezga pradzioj truputi, tada nemezga ir galiausiai vel gerai.. Bet kokiu budu galiu bandyti : fairisle, tuck, slip.. Kai lygiuoju rastu- mezga lygiai graziai... Gal susiduret , o gal matot kaame beda ? 4u.gif

Toks letas internetas, kad niekaip nepavyksta uzkrauti nuotrauku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 30 gruodžio 2012 - 16:57
QUOTE(une @ 2012 12 30, 16:23)
Daivuliau, mano ne tokia masina, bet yra tokie priedai , leteneles tokios ( kuriu as aisku neturiu) kur isideda ir mezga tik viena motyva  g.gif

O man irgi reikia pagalbos. Issikaliau korta, bet nesuprantu ka negerai padariau, nes vienoj vietoj , mazdaug 10 akiu. Nemezga pagal ja  doh.gif  pamezga pradzioj truputi, tada nemezga ir galiausiai vel gerai.. Bet kokiu budu galiu bandyti : fairisle, tuck, slip.. Kai lygiuoju rastu- mezga lygiai graziai... Gal susiduret , o gal matot kaame beda ?  4u.gif

Toks letas internetas, kad niekaip nepavyksta uzkrauti nuotrauku  doh.gif

Aciu, Darbeja, Une 4u.gif

Mane su tuck funksija Darbeja pamokino, galiu tik nukopijuot jos pamokele, gal pravers 4u.gif
Pamezgi kelias eiles, karieta kairėj (esu bandžius tik vieną eilę numegzt, užteko).
perfokorta "." pozicijoj (užrakinta)
Rankenėlę į "KC" poziciją
Megzt vieną eilę, t.y.karieta iš kairės į dešinę. Adatos atsistoja į vietas.
Tada nuspaust abu TUCK, perfokortą nustatyt į trikampio poziciją (tada ji mezgant prasisuka)

Ir toliau megzt nieko nekeičiant, kol norėsis.
Atsakyti