Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

QUOTE(Freke @ 2012 12 03, 19:17)
kepu ne tik kepures smile.gif

user posted image

atkreipkit demesi i vaiko pirsta... cia mamai kad fotkina su mergaitiskom suknelem doh.gif  thumbup.gif  blush2.gif
Papildyta:

na as arba pradedu kitu siulu arba kas antra adata. salius daznai kas antra adata. dar galima pynele pradeti bet man ji dar sudetinga truputi blush2.gif

Labai grazi tunika thumbup.gif

Ant kokio amziaus cia vaiko? O jus aprasymu nebededat?

As bandziau pradeti kas antra, bet pasimeciau paskui, nes nebezinojau, ka daryti su tom akim, kurios ismegztos, o paskui turi buti nebedirbancios blush2.gif
Atsakyti
kad cia paprasta labai. net nezinau ka cia aprasinet. amzius metinukei. mano dickis jau greit bus pusantru smile.gif

megzta is Merino Gold Madame Tricote Paris. snaiges motyvas is internetiniu klodu. apdaila gerom akim. daugiau nezinau net ka parasyt g.gif
Atsakyti
Koks grazus salis 4u.gif
kepuriukai su kojinem tokie man isciustiti atrodo, labai dailiai 4u.gif
O berniukas su suknyte bigsmile.gif saunuolis manekenas. Labai dalios snaiges, gal shemute? Beje kai as rankytem mezgu rastelius, tai man tokie siulai nukare buna uzpakali, gal per mazai itempiu ji? Beje labai daili apdaila atrodo? Gal pamokintumet kaip ja daryt? Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 12 03, 19:30)
kad cia paprasta labai. net nezinau ka cia aprasinet. amzius metinukei. mano dickis jau greit bus pusantru smile.gif

megzta is Merino Gold Madame Tricote Paris. snaiges motyvas is internetiniu klodu. apdaila gerom akim. daugiau nezinau net ka parasyt g.gif

Na pvz., kiek akiu apacia, kiek eiliu megzta biggrin.gif
Atsakyti
Nebepasakysiu... yra manekenas megejas visus lapus supiesti.... tai ant vieno pasiskaiciavau numezgiau irkol apdailas gaminau lapas dingo doh.gif reiktu antra tokia pat tektu skaiciuotis per nauja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 12 03, 20:06)
Nebepasakysiu... yra manekenas megejas visus lapus supiesti.... tai ant vieno pasiskaiciavau numezgiau irkol apdailas gaminau lapas dingo doh.gif reiktu antra tokia pat tektu skaiciuotis per nauja blush2.gif

lotuliukas.gif Jasna...
Atsakyti

Kiek daug žavių darbelių thumbup.gif , ir liemenytė labai jauki, ir šalikėlis originalus labai, ir komplektėlis gražus , kruopščiai atliktas, ir sarafaniukas nuostabus...o kepurėles jau anksčiau pagyriau...
O dėti aprašymus, kiek akių uždėta ir kiek eilių megzta drabužiuose tikrai nėra prasmės, nes juk visos daromės savo skaičiavimus ir mezgam pagal savo figūros išmatavimus mirksiukas.gif ....
Atsakyti
Succses, graži kepurytė ir kojinytės 4u.gif , bet reiks be batų vaikščiot, kad visi matytų biggrin.gif

Freke, labai gražus sarafaniukas 4u.gif ir apdaila thumbup.gif Nenuostabu, kad kol ją padarei tavo aprašymai buvo sudoroti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2012 12 03, 20:21)
  O dėti aprašymus, kiek akių uždėta ir kiek eilių megzta drabužiuose tikrai nėra prasmės, nes juk visos daromės savo skaičiavimus ir mezgam pagal savo figūros išmatavimus  mirksiukas.gif ....

Na man tai atrodo, kad butu visai neblogai, pvz. as nusimezgu sau kazka ir zinau, kad mano dydis 38, ir ugis 165 cm, tai parasau ir gali visos daug maz megztis, kieno dydis 38 mirksiukas.gif Arba galima pasikoreguoti truputi modeliuka pagal save (maziau, daugiau iliemenuoti, pailginti ar patrumpinti ir t.t.), bet butu vistiek daug lengviau, nei viska nuo pradziu skaiciuoti. Na bet as tik siaip, pamasciau.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 12 03, 21:00)
Na man tai atrodo, kad butu visai neblogai, pvz. as nusimezgu sau kazka ir zinau, kad mano dydis 38, ir ugis 165 cm, tai parasau ir gali visos daug maz megztis, kieno dydis 38  mirksiukas.gif  Arba galima pasikoreguoti truputi modeliuka pagal save (maziau, daugiau iliemenuoti, pailginti ar patrumpinti ir t.t.), bet butu vistiek daug lengviau, nei viska nuo pradziu skaiciuoti. Na bet as tik siaip, pamasciau.

Prisijungsiu ir as prie jusu pokalbio, man irgi atrodo kad nebutina rasyti akiu, eiliu skaiciu, nes pvz kai as mezgu nemegztu kopijuoti visada vis kazka pakeiciu ar jei mezgu daugmaz panasu tai rezultatas vistiek kitaip gaunasi, o dar siulu storis skiriasi visada megzdama nusimezgu pavyzduka ir skaiciuju akis bigsmile.gif
Atsakyti
bet tai realiai ir skiriasi noras to minkstumo purumo. vienai gal reik 5 tankumo kitai 7 bus pats tas. o ir masinos skiriasi.... tai manau ganetinai individualu...... aisku idomu paskaityt kaip padaryti tie idomesni darbai, bet tarkim kepures ar tokios paprastos tunikos tai net nezinau g.gif jei reik sedesiu pakonspektuosiu nes reiks dar viena megzti tik jau didesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 12 03, 22:00)
Na man tai atrodo, kad butu visai neblogai, pvz. as nusimezgu sau kazka ir zinau, kad mano dydis 38, ir ugis 165 cm, tai parasau ir gali visos daug maz megztis, kieno dydis 38  mirksiukas.gif  Arba galima pasikoreguoti truputi modeliuka pagal save (maziau, daugiau iliemenuoti, pailginti ar patrumpinti ir t.t.), bet butu vistiek daug lengviau, nei viska nuo pradziu skaiciuoti. Na bet as tik siaip, pamasciau.

Pavydžiu jums Jūsų išmatavimų blush2.gif bigsmile.gif ...

Bet skaičiuotis sau pagal savo išmatavimus būtina, ir pavyzdėlį nusimegzt privalu...bent jau aš taip galvoju, nes megzt ardyt, megzt ardyt kol pataikai, gaila laiko...ir įkvėpimas dingsta... Pasidaryt drabužėlio skaičiavimus ir man sunkiausia dalis doh.gif , bet šio darbo, nu niekaip negalima peršokti schmoll.gif ,reikia išmokti ...

Nebepamenu, kuri buvot įdėjusi nuorodą iškarpų skaičiavimo, tai tikrai liuks , labai palengvina gyvenimą biggrin.gif
Priminsiu: http://www.mnemosina...c...34&Itemid=2

p.s. šiandien numezgiau priekį mezginio , vienu numeriu laisviau nei nugara, ir kaaaip jie skiriasi doh.gif , žioplumui nėra ribų...dienos darbas perniek...

Aišku įdomu paskaityti, kaip megztas tas originalus šalikėlis, kepurės aprašymas buvo, išsisaugojau, nes aprašytas mezgimo principas ...

Nu, bet jei reikia elementarių akių, ar eilių kam, tai klauskim, viena kitos... ir manau tikrai bus atsakyta.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 03 gruodžio 2012 - 22:37