Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Sveikos mezgejeles! su praejusiom sventem, daug kurybingumo, paklusniu mezginiu ir kai kam linkiu susidraugaut su riberiu 4u.gif
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 23, 21:35)
Daivuliau, turiu aš irgi tokį vyniotuvą, bet juo retai naudojuos, nes dar iš senų laikų turiu tokį elektrinį vytuvą, tai su juo ant babinų vynioju siūlus.
O kur gyveni  g.gif 

ogo koks vyniotuvas, manau reiks butinai isigyti kur rodziau, nes rankyciu odai nepatinka vyniojimai sad.gif o as siaip is Vilniaus .
Darbeja, kiek mezginiu ikelet. Labai grazus 4u.gif
Olaiva, jusu suknute jums ypac tinka. Tos sraiges... taip ir norisi jus pavadint Sraige Olaiva wub.gif
O Jautienos riesines, tiesiog tobulos.

Bandau prisijaukinti broliuka, tai dovanoms mezgiau kojines, vyro brolis riesiniu uzsiprases buvo, o mamai sali su mazuoju koriuku. Labai mielas gavosi.
user posted image
Dabar bandau bandau mazajai megztuka su snaigem numegzti, tai susiduriu su beda, jog kur rastas tai ten labiau isitempia, o kur jau viena spalva ir lygu, tai ten laisviau. Galvoju kaip islaikyti toki pat mezgini g.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su praėjusiom šventėm ir linkiu, kad mezgimo mašiniukai išpildytų visas fantazijas ir kad jų būtų kuo daugiau smile.gif
Kiek grožių merginos primezgusios wub.gif .
Darbėjos moherinukas thumbup.gif
Olaivos suknelė wub.gif . O kokia gera figūra.
L@imužės kojinės 4u.gif . Kaži liko nors viena pora?
Jautienos riešinės labai gražios.
Daivuliau, šalikas puikus. Raštuotą dalį megzk vienu didesniu tankumu, tada mezginys bus vienodas.

Aš irgi parodysiu ką iki švenčių nunarpliojau. Moherinis megztinis.

user posted image

Du šaliai mamai ir anytai

user posted image

user posted image

user posted image

Ir dar dvi suknelės jau seniai žadėtos, tik nenufotkintos. Būtinai parodysiu, kad nelikčiau pažadukė. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 27 gruodžio 2012 - 10:50
akirera,ohooooo, pavarei vaizdų bigsmile.gif
Jau megztukas tai superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ne tik dukra nuostabi, bet ir marti mirksiukas.gif , šaliai labai laabai thumbup.gif , pasisekė močiutėm rolleyes.gif

Daivuliau, labai mielas purus šalikėlis gavosi thumbup.gif . Panašu, kad stipriai susirgai mašinlige biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 27 gruodžio 2012 - 11:05
Darbeja, ačiū labai už pagyras 4u.gif . Net nuraudau sau viena blush2.gif Kaip smagu sulaukti tokių gražių žodžių...

O mašinligė tikrai egzistuoja. Aš taip prisikankinau su paskutiniąja suknele, kad apie mezgimą nė pagalvoti nenorėjau, bet spėkit ar ilgam. Kitą dieną jau mezgykloj sėdėjau lotuliukas.gif
Atsakyti

Daivuliau, na smagu, kad sekasi susidraugaut su mašiniuku, bet tai rodyk viską, ne tik šaliką, kuris labai jau dailiai numegztas mirksiukas.gif
kas dėl raštuotų mezginių, tai aš padidinu retumą bent per vieną taškiuką, kai raštus mezgu, tik svarbu paskui neužmiršt atgal persukt doh.gif

Na, Akirera, tai kaip visad stebina savo moheriniais mezginiais - gražu thumbup.gif thumbup.gif , gal jau kada ir klausiau, bet dar kartą paklausiu - iš kokios moheros mezgi g.gif blush2.gif
Dėl mašinligės irgi pritariu, va dabar vąšeliu turiu suknę nunert, bet galvoj tai mašininiai mezginiai dėliojasi doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tiesa, kojinių galėjo ir daugiau būt, nes pasirodo kai kam ir į batus jos telpa ... tai būtų ir antros poros neatsisakę ...
Parodyt naujo neturiu ko, nes rankom mezgiau ... ir greit jaučiu , kad neturėsiu ...
Atsakyti
Ačiū, L@imuže 4u.gif . Turiu tokią platintoją, kuri vežasi iš Italijos siūlus, padariusi man siūlų katalogą, klientės išsirenka pačios, kiek paprašau, tiek atvynioja. Visokių jų ten yra, ir kid, ir silk.
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 12 27, 10:47)
Daivuliau, šalikas puikus. Raštuotą dalį megzk vienu didesniu tankumu, tada mezginys bus vienodas.

kokie nuostabus saliai 4u.gif man megztukas labai dailus, net pati tokio noreciau thumbup.gif . Dar prisibijau kiaurarasciu, bet tikiuos greit ir juos pramoksiu daryti.
Aciu uz patarima del rastu, butinai isbandysiu.

QUOTE(darbeja @ 2012 12 27, 11:00)
Daivuliau, labai mielas purus šalikėlis gavosi  thumbup.gif . Panašu, kad stipriai susirgai mašinlige  biggrin.gif

stipriai susirgti trugdo mano metinuke, nes dienos metu ji man karieta vis bando paliesti, patraukti doh.gif o vakarais daug neprimegsi. O taip knieti bigsmile.gif

QUOTE(L@imužė @ 2012 12 27, 15:41)
Daivuliau, na smagu, kad sekasi susidraugaut su mašiniuku, bet tai rodyk viską, ne tik šaliką, kuris labai jau dailiai numegztas mirksiukas.gif
kas dėl raštuotų mezginių, tai aš padidinu retumą bent per vieną taškiuką, kai raštus mezgu, tik svarbu paskui neužmiršt atgal persukt  doh.gif
tiesa, kojinių galėjo ir daugiau būt, nes pasirodo kai kam ir į batus jos telpa ... tai būtų ir antros poros neatsisakę ...
Parodyt naujo neturiu ko, nes rankom mezgiau ... ir greit jaučiu , kad neturėsiu ...

as tokiu kojiniu net triju noreciau, kur cia dvi blush2.gif
Laimuze, ka ten rodysi savo kojines ir riesines, kai TOKIU groziu merginos prikelia. Geda prisipazint, bet riesines permezgiau jei nepameluosiu kokius 8 kartus. Kol nutaikiau dydi, tada dar vis koks krastas susiveldavo, tai privargau doh.gif
Atsakyti
Grazolei darbukai thumbup.gif

As tai kankinuosi su riberiu, nesuprantu, kodel pirmu eiliu akiu neismezga, o kai biski daugiau eiliu pabruzinu, tada jau pradeda viska ismegzti doh.gif Kazi, gal cia svoriuose esme? Gal dar daugiau uzdeti g.gif

Ne, svoriai nepadeda unsure.gif Nesuprantu, kame esme, kad is pradziu neismezga, o po to viskas gerai eina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 27 gruodžio 2012 - 19:39
Ką tik pabaigiau tokią suknutę. Mezgiau is vilnelės bukle siūliukų. Naudojau vieną giją.
user posted image
Atsakyti
zuzana, labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , taip norėčiau realiai pačiupinėt bigsmile.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2012 12 27, 10:47)
Aš irgi parodysiu ką iki švenčių nunarpliojau. Moherinis megztinis.

Du šaliai mamai ir anytai

O jau megztuko dailumas bigsmile.gif Gal gali trumpai nupasakoti kaip buvo megztas?

Šaliai irgi dailučiai. Svajojau ir aš mamai su anyta numegzti, bet valandų paroje pritrūkau doh.gif
Atsakyti
grazuoliai saliai abieju! Labai skirtingi, bet tiek pat saunus!

o i akireros megztini ziuredama matau sijona moherinei suknelei - ziu sonu primezgt kruva tokiu motyvu - ir turim sijoneli pusta wink.gif

oj kaip pavydziu as jum tokiu rysiu, kad man taip siulu kas uzveztu sad.gif fainiausia mohera, kuria mezgiau buvo italu verpimo...
Atsakyti