Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

sushi, ačiū 4u.gif , aš tų tapkių įsigeidžiau kaip mažas vaikas. O siūlų vyniotuvas reikalingas, nes kartais tenka iš babinų po kelis siūliukus naudot, tai jau rankom persivyniot būtų ne kas blush2.gif

Olaiva, man tas bolero irgi visai nieko drinks_cheers.gif , o svarbiausia, kad užsakovė patenkinta 4u.gif

O suknelė labai graži thumbup.gif thumbup.gif , tikrai nemaišo ir tos kišenytės

Laimuže, 4u.gif dėkinga biggrin.gif . Iš tavęs tai girdėt tai jau wub.gif mirksiukas.gif wub.gif O mezgiau paprastai, taip pat kaip kojines, tik iš dviejų dalių. Abiejuose šonuose siūlės, anot tavęs, su "žvėriuku" susiūtos. O kulną ir pirštus pasirodo įmanoma išmegzt ir su raštu holding režime. Naudojau tris perfokortas.
Atsakyti
Ristina, ne visas schmoll.gif schmoll.gif dar ir koridoriniam yra, ir miegamajam spintoj ... ir dar visokių pilna balkone spec spintoj blush2.gif blush2.gif , kuri ta babinikė patiko - gal ir padarysim mainus mirksiukas.gif

Atėjo Darbeja, "susikeikė" apie kulno mezgimą raštais ir galvok žmogus dabar g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2012 12 23, 21:22)

Kaip gražu... wub.gif Jau tos apykaklės tai nerealus grožis... Kaip suprantu, tu ją atskirai mezgei ir paskui prisiuvai? mastau.gif

nea,numezgiau nugara,prieki ir rankoves,tada visas detales ant valiniu virbalu ir kilau i virsu,mezgiau sraiges ir vsio.

QUOTE(L@imužė @ 2012 12 23, 21:35)

Olaiva, gal per mažas kišenes padarei, kad nežinai kam jas pritaikyt ? bet šiaip irgi atimtinas mezginys - džiaukis, kad ne ta išmiera  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o kaip kaklo apdailą siaurinai - tankumu sužaidei ar mažinai akis ? Na ir laukiu šviesenių vaizdų, remk vyrą prie sienos kad pafotkintų ...

nu telpa ir rankas isikist,bet as kai nepratus kisenese ranku laikyt,tai man jos tokios...beprasmes biggrin.gif
kaklo apdaila jau ne masina,letenelem ir 2.5mm virbalais

QUOTE(Ristina @ 2012 12 23, 21:51)
Darbėja  thumbup.gif

Olaiva. gražu  wub.gif spalvosman labai  wub.gif
Apie kišenes. Aš daug gilesnes darau. Man patogu  rolleyes.gif ir vis durniau  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif kad durniau,tai sutinku biggrin.gif

zinau,kad man kaledu senis atnes mano myliniausios spalvos drops alpakos.tai kisenetos tikrai nemegsiu schmoll.gif jau akyse stovi suknele,kuri bus is ju sumeistrauta bigsmile.gif
bet reikia buti labai labai gerai,kad tas senis ateitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 23, 21:59)
Ristina, ne visas  schmoll.gif  schmoll.gif  dar ir koridoriniam yra, ir miegamajam spintoj ... ir dar visokių pilna balkone spec spintoj  blush2.gif  blush2.gif  , kuri ta babinikė patiko - gal ir padarysim mainus  mirksiukas.gif

Ai, tai narmaliai biggrin.gif badas negręsia biggrin.gif
nuo viršaus antroj lentynoj. Centre, gan didoka, tokia rusvos spalvos su priemaišom biggrin.gif
Atsakyti
Olaiva, jei jau žadėjo senis, tai tikrai atneš - nebėra laiko jau geresnei bebūt mirksiukas.gif lotuliukas.gif bet už sraigių išmezgimą virbalais taip dailiai, tai ... trūksta žodžių ką ir bepasakyt .... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ristina, parašiau gromatėlę, kad temos nebeteršt daugiau ...
Atsakyti
Nu ir groziu jus pridejot bigsmile.gif Pas mane vel stilis, neapsisprendziu, ak megzti, tai ir trypiu vietoje doh.gif Reiks gal pabandyti Laimuzes ta zaliaja margaja tunika pakopinti, tik mano bus is storesniu siulu, vis tingiu skaiciuotis akis, bet dabar uzsukau, mezgimo muza vel aplanke, tai po svenciu duosiuos, o kad nepatingeciau, sian akis pagal meginuka eisiu grait skaiciuoti ir tikiuosi pajudes vel biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,

Reikia patarimo dėl Mnemosina.ru apskaičiavimų ir Tuck raštų.

Pirmą kartą apsiskaičiavau su Mnemosina megztuka ir mezgu Tuck raštu. Tai pirmas paveikslėlis apskaičiavimo, o antras kaip atrodo numegzta nugara doh.gif

user posted image

user posted image

Gavosi, truputį per platus ir geroookai per trumpas, kokius tris kartus doh.gif
Svarstau ar Mnemosina neteisingai naudojuosi? Kas naudojatės ar teisingai paskaičiuoja? Gal yra kokių niuansų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelnute: 23 gruodžio 2012 - 23:35
[quote=svelnute,2012 12 24, 00:30]
Nu pažiūrėjau į skaičius, kuriuos suvedus ir manau, kad neįmanomas dalykas, kad ir akių ir eilių skaičius į cm toks pats. Pavyzdėlį reikia nusimegzt tokiu raštu kaip ir mezgi visą mezginį ir išsimatuot. Ir tuose langeliuose leidžia įvesti ne tik sveikus skaičius, bet ir po kablelio (taško) dar du skaičius
Atsakyti
svelnute: garantija akis i cm ne taip suskaiciavot, ypac tuck rastui - sis rastai laaaabai platina mezgini, reiks tikrai pasistengti, kad atitaikyt.

sushi : geruliai pantalonai, as irgi tokiu noreciau - super pizamines kelnes butu biggrin.gif

L@imužė: haha na klausykit, mes ne tik tuo paciu vardu pavadintos, bet ir tais paciais rastais mezgam lotuliukas.gif :
user posted image

darbeja: megztukas mielas ir labai universalus, tapkes - thumbup.gif ir pati tokiu uzsimaniau doh.gif

Olaiva: kaip visada nuskina visus top prizus uz unikaluma ir jaukuma. nuostabus darbelis 4u.gif 4u.gif

as nieko rimta nemezgiau tik mazmozius - 5 poras riesiniu ir kojines maniskio seimai.
viena pora - plytu raudona, kita melyna, bet ai nedesiu, nuobodu:
user posted image

sese atvaziavo su matku siulu ir uzsireikalavo saliko. O siulas storas, su puku, masina kimsosi ir spjaudesi, vos prikalbinau as ja paverst ta susivelusi matka i salika, taip pat susivelusi:

user posted image

user posted image

user posted image
Siulas Tivoli - Flash, 100g - 300m, mezgta Weawing rastu su korta 3J, 70 akiu plocio, ilgis apie 650 eiliu.

Atsakyti
jautiena, ačiū už įvertinimus biggrin.gif , nes kai tokia "griežta" kritikė pasako gerą žodį, tai tikrai smagu ax.gif

riešinės gražios 4u.gif , tik jau ne taip įdomu, nes įvairiais variantais jau daug kas mezgė. O kas dėl raštų, tai gi dauguma tokių pačių kortų turim prisipirkę. Bent jau pas mane tai jų devynios galybės jau.

o šalikas tai thumbup.gif thumbup.gif. Aš dar to Weawing nebandžius net, nors jau prieš kelias dienas audžiau mintį su juo bandyt pažaist.

O dar dėl svelnutes koriuko, tai aš tokiu mezgiau, bandžiau ieškot aprašymo, bet nepasisekė, bet kiek atsimenu eilių skaičius/cm buvo gerokai didesnis negu akių sk./cm, nes tas raštas pasiduoda į plotį, o į ilgį kaip tik susitraukia. Bet nieko baisaus, gi iš klaidų ir mokomės mirksiukas.gif
Atsakyti
Gusha, laikas jau tam įkvėpimui ateit - įkrito į pusnis bene g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Svelnute, jau Darbeja su Jautiena parašė kame reikalas, manau nieko naujo nepridursiu schmoll.gif , tik aš vistiek labiau naudojuos exelio skaičiuokle, nei šita ....

Jautiena,
smagios riešinės thumbup.gif , o tokie raštai labiau ir tinkami riešinėms bei kojinėms, nes trumpi siūlai blogoj pusėj lieka drinks_cheers.gif , laukia ir manęs dar riešinės eilėj, dukra jau naujų nori, o nykštį atskirai siuvai g.gif

Darbeja,
aš dar daug ko tikrai nebandžius su ta mašina - niekas laiko papildomo neprideda doh.gif lotuliukas.gif

Na ir visoms mezgėjėlėms linkiu gerų švenčių, pilnų maišų siūlų ir pačių gražiausių mezginių
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos,

Dėkui už patarimus. Pasinagrinėsiu kur ten kokias klaidas padariau.
Atsakyti