Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

QUOTE(L@imužė @ 2012 12 22, 23:30)
Olaiva, rodykis bet kokiu atveju - negali taip žiauriai su mumis pasielgt  g.gif  schmoll.gif
O tapkes ne dabar rinktis reik, o kai atvažiuosi ir kas bebus likę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kad ir ziauriai baisiai atrodysiu,vis tiek rodytis? biggrin.gif

oj,klaipeda,ne taip jau ir arti.kodel as maniau,kad is jonavos g.gif
Atsakyti
Kaip beatrodytum taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Na vat jau ir man įdomu, kodėl taip pamanei ????
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 22, 22:37)
Sushi, net pavydu, kad ir siūt, ir megzt moki  thumbup.gif
Ačiū, ačiū, kad moku, tai moku, bet vat ir bėdą užtat turiu neužsibūti vienoje rankdarbių sferoje kiek ilgėliau... blush2.gif

QUOTE(Olaiva @ 2012 12 22, 23:13)
drinks_cheers.gif
Na va, o aš galvojau - kokie faini lietuviški motyvai su augaliukais tarpuose... biggrin.gif Gal ta žalia spalva čia taip sušvietė man... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 22 gruodžio 2012 - 23:42
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 22, 23:37)

Na vat jau ir man įdomu, kodėl taip pamanei ????

neisivaizduoju,kodel biggrin.gif taip i galvele sove ir buvau tuo tikra,kad is jonavos biggrin.gif

QUOTE(sushi @ 2012 12 22, 23:39)

Na va, o aš galvojau - kokie faini lietuviški motyvai su augaliukais tarpuose... biggrin.gif Gal ta žalia spalva čia taip sušvietė man... biggrin.gif

lietuviskos vynuogines sraiges wink.gif
Papildyta:
QUOTE(sushi @ 2012 12 22, 23:39)
Ačiū, ačiū, kad moku, tai moku, bet vat ir bėdą užtat turiu neužsibūti vienoje rankdarbių sferoje kiek ilgėliau...  blush2.gif

as mezgu jau nuo vaikystes,kokioj 4 klasej pamenu mokytoja moke,kaip reikia su vaseliu pyneles kilpa isnerti,tai as pynele per visa klase sedejau nunerusi biggrin.gif paskui buvo jau darbu pamoka,moke,kaip virbalais akis uzdet,tai mezgiau rastuota megztuka sau su statytom rankovem biggrin.gif pradejau nuo mezgimo-nerimo,istikima jiems ir likau.bandziau veltini,dekupaza,karoliukus,fima,nu vis griztu prie tu saltuju ginklu biggrin.gif
Atsakyti
Balla, Laimuze dekui uz patarimus. Susisukau siulus i kamuoliukus ir visai kitas darbas. Pirmas blynas su nauju broliuku numegztas, ka tik isplautas 4u.gif Beje, pabandziau ir i babina susukti (turiu senu nuo mociutes laiku), tai daug maloniau mezgesi. Sakykite ar kas naudoja tokius siulu vyniotuvus ar patogus jie? nes rankom jau matau jog ne kas, labai sauseja sad.gif

sushi, labai grazios ir praktiskos kelnes. Liux mazylis atrodo 4u.gif
Laimuze, as zinokit irgi pas jus noriu i svecius bigsmile.gif nes jau tapkikiu grozis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 23, 02:03)
Balla, Laimuze dekui uz patarimus. Susisukau siulus i kamuoliukus ir visai kitas darbas. Pirmas blynas su nauju broliuku numegztas, ka tik isplautas  4u.gif  Beje, pabandziau ir i babina susukti (turiu senu nuo mociutes laiku), tai daug maloniau mezgesi. Sakykite ar kas naudoja tokius siulu vyniotuvus ar patogus jie? nes rankom jau matau jog ne kas, labai sauseja sad.gif

sushi, labai grazios ir praktiskos kelnes. Liux mazylis atrodo  4u.gif
Laimuze, as zinokit irgi pas jus noriu i svecius  bigsmile.gif  nes jau tapkikiu grozis  4u.gif

mano tip top toks siulu vyniotuvas biggrin.gif man jis geras wink.gif
Atsakyti
Man iš kamuoliuko tai išvis sudėtinga būtų pamegzti ax.gif nebent dar iš matkiuko, kai iš vidaus iškrapštau siūlą bigsmile.gif
Beveik visus siūlus persivynioju su siūlu vyniotuvu thumbup.gif
Atsakyti
Labas, mielosios 4u.gif 4u.gif :4u
user posted image
Linkiu, kad mano pagaminti angeliukai atmotų Jums laimę

Ir dar metų pabaigai keli nerodyti darbeliai
user posted image
Moherinis megztukas, kurį ilgai kankinau,

Kepurė iir pirštinės, modelis kokį norėjau išgaut kairėje. Gaila, kad mano manekeno galva kažko labai panaši į stiklainį schmoll.gif
user posted image

Dar viena vytiška kepurėlė
user posted image

Ir labai mano norėtos skandinaviškos tapkytės
user posted image

Ir dar vienas darbelis (mašina megztos tik rankovės(, kuris bus panaudotas šiom dienom
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 23 gruodžio 2012 - 18:04
darbeja,man graziausios tos skandinavisku rastu tapkytes ir mocherinis bigsmile.gif pasidarbavai,metu gale nebloga ataskaita bigsmile.gif

o as nusimezgiau ta kiseneta,apsirengiau,vaikstau ir galvoju,o kam tos kisenes? g.gif tipo taip graziau? biggrin.gif zodziu viena nusimezgiau,antro dublio nebus schmoll.gif man graziau tinka ir patinka be jokiu kiseniu sukneles,o va tokiu rastuotu kaklu dar kazka megsiu wub.gif
foto baisios,bet gal per kaledas vyras pafotkins,nes namie ja zadu pasipuosti.silta,visai smagi

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2012 12 23, 13:12)
Man iš kamuoliuko tai išvis sudėtinga būtų pamegzti  ax.gif  nebent dar iš matkiuko, kai iš vidaus iškrapštau siūlą  bigsmile.gif
Beveik visus siūlus persivynioju su siūlu vyniotuvu  thumbup.gif
O man iš kamuoliukų sėkmingai mezga... g.gif Tai kai MB šiandien pasakiau (jūsų prisiskaičius biggrin.gif ), kad man siūlų vyniotuvo reikia, tai nesuprato, kam, jei ir taip gerai... biggrin.gif Žodžiu, pasimečiau ir atidėjau ateičiai to daikto įsigijimą... rolleyes.gif

QUOTE(darbeja @ 2012 12 23, 17:34)
*Linkiu, kad mano pagaminti angeliukai atmotų Jums laimę

**Ir dar metų pabaigai keli nerodyti darbeliai
*Ačiū, tau taipogi viso ko geriausi. 4u.gif

** Man bolero labai simpatiškas wub.gif

QUOTE(Olaiva @ 2012 12 23, 21:11)
o as nusimezgiau ta kiseneta
Kaip gražu... wub.gif Jau tos apykaklės tai nerealus grožis... Kaip suprantu, tu ją atskirai mezgei ir paskui prisiuvai? mastau.gif
Atsakyti
Daivuliau, turiu aš irgi tokį vyniotuvą, bet juo retai naudojuos, nes dar iš senų laikų turiu tokį elektrinį vytuvą, tai su juo ant babinų vynioju siūlus.
O kur gyveni g.gif

Tiesa, dar rodau žadėtas lentynas , parastai tarp sienos ir spintos įmontuotos ir tiek ...

Darbeja kad dėjo tai dėjo,swoon.gif swoon.gif swoon.gif gerai, kad prie kompo sėdžiu, o ne stoviu, tai tikrai būčiau nukritus blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif Už angeliukus 4u.gif 4u.gif Visi mezginiai verti daug daug clap_1.gif clap_1.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif , be sąžinės graužaties atimčiau megztuką ir bolero, kepures ir pirštines palikčiau, kad nebūt abžorai, bet tapkės tai be žodžių wub.gif wub.gif jau pyk nepyk, bet kaulysiu aprašymo blush2.gif nu juk negalima visiškai "nurengt" ....

Olaiva, gal per mažas kišenes padarei, kad nežinai kam jas pritaikyt ? bet šiaip irgi atimtinas mezginys - džiaukis, kad ne ta išmiera lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kaip kaklo apdailą siaurinai - tankumu sužaidei ar mažinai akis ? Na ir laukiu šviesenių vaizdų, remk vyrą prie sienos kad pafotkintų ...
Atsakyti
Darbėja thumbup.gif

Olaiva. gražu wub.gif spalvosman labai wub.gif
Apie kišenes. Aš daug gilesnes darau. Man patogu rolleyes.gif ir vis durniau lotuliukas.gif

Laimuže, super lentynos. O ten visas siūlinis turtas? g.gif vieną babinikė labai graži blush2.gif ax.gif
Atsakyti