Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

QUOTE(sushi @ 2012 12 22, 10:43)

Aš tuo tarpu bandau įtvirtinti savo atnerų mezgimo įgūdžius...  ax.gif Toks va irgi eksperimentinis gaminukas Kalėdoms smile.gif

Kokios kelnės !!!!! wub.gif wub.gif wub.gif gražu gražuu thumbup.gif

Nežinia, kodėl tas riberis kvailioja doh.gif bet jau esu praradusi bet kokias viltis išmokti juo megzti cool.gif

Olaiva, aš jau laukiu tavo kišenukų rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2012 12 22, 18:01)
Kokios kelnės !!!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif gražu gražuu thumbup.gif
Nežinia, kodėl tas riberis kvailioja  doh.gif bet jau esu praradusi bet kokias viltis išmokti juo megzti  cool.gif

Olaiva, aš jau laukiu tavo kišenukų  rolleyes.gif  ax.gif

jau mirksta,eisiu dziaut bigsmile.gif net smalsu,kas ten gavosi g.gif
blogiausiu atveju bus po namus šliaužioti biggrin.gif

user posted image

o kelnes tai liux ideja thumbup.gif ir spalvos labai dera,ir labai praktiskas rubas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 22 gruodžio 2012 - 18:29
Kokios smagios kelnytės thumbup.gif
Man irgi mažojo reikės patiuninguoti, kai riberį gausiu.

Olaiva, čia kišenėtosios fragmentas?

Skaitiklį susitaisiau senu lietuvišku būdu, įkišau sulankstytą popieriaus lapuką lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 22 gruodžio 2012 - 18:50
QUOTE(ilja @ 2012 12 22, 18:33)
Kokios smagios kelnytės thumbup.gif
Man irgi mažojo reikės patiuninguoti, kai biberį gausiu.

Olaiva, čia kišenėtosios fragmentas?

Skaitiklį susitaisiau senu lietuvišku būdu, įkišau sulankstytą popieriaus lapuką lotuliukas.gif

taip,cia mano aplink kakla rastas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 22, 18:44)
taip,cia mano aplink kakla rastas wink.gif

Nai, nai, kaip bus gražu rolleyes.gif Ir spalvos kaip dera smile.gif

Iki Kūčių turiu 2 snoodus nubrūžint, mamai ir puskei, tik vaikis nenori nuo rankų nulipt doh.gif
Atsakyti
Kokios kelnės !!!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif gražu gražuu thumbup.gif
Nežinia, kodėl tas riberis kvailioja  doh.gif bet jau esu praradusi bet kokias viltis išmokti juo megzti  cool.gif
Ačiū, ačiū, va kaip ant modeliuko atrodo. smile.gif

Na, gal dar vilties yra? Aš tau sakau - reikia mums susitikti pas kurią nors ir riberius palyginti – gal pasimatytų, kame bėda?.. g.gif Jei ką, pas mane į svečius bet kada atlėkt galit. mirksiukas.gif

QUOTE(Olaiva @ 2012 12 22, 18:28)
o kelnes tai liux ideja  thumbup.gif ir spalvos labai dera,ir labai praktiskas rubas thumbup.gif
Ačiuks. wub.gif
O jau rašto smagumas su tais žalčiukais, ar kas čia tokie bebūtų... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 22 gruodžio 2012 - 20:33
Olaiva bigsmile.gif čia sraigės? bigsmile.gif thumbup.gif

Suchi, turėsiu minty pakvietimą biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 12 21, 11:51)
Prašom plačiau apie šitą gyvūną g.gif

Beje, vis noriu paklausti, su kokia mašina mezgat Wollrich siūlus? ir kokiu tankiu tada?

Ilja, jau Darbeja atsakė į visus "žvėriškus" klausimus mirksiukas.gif
Woolrich siūlus mezgu 6 arba dažniausiai 6* tankumu, pas mane brother 836
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 21, 13:02)
As turiu klausimuka, matau jog su brother masina mezgant man krastus vis siulas koks islenda , ar neismezga ar dar koks biesas. Kabinu svoriukus, bet kartais vistiek kazkoki s... privelia. Ar cia gali buti kaltas siulo itempimas? Kolkas mezgu is matkiuko, bet jauciu butu geriau jie pervynioti i babinas? Gal pasidalintumet ka naudojat pervyniojimui?

Daivuliau, pamėgink vis prieš grįžtant siūlą prie pat karietos timptelt į viršų, jei siūlas koks su pūkeliu biškį, tai už tų šepetėlių matyt užkimba, man irgi taip buvo - ir nesvarbu ar iš matkiuko, ar iš babinos ...

QUOTE(akirera @ 2012 12 21, 13:11)
L@imuže, mane irgi sudomino šitas "gyvūnėlis". Čia gal kitliavimo mašina? Gal dar kuri nors turit kitliavimo mašiną? Ar naudojat? Ar palengvina apdailą? Ką dar su ja darot?

Akirera, dar tik mokinuos, bet darbas tikrai greičiau juda į priekį ...

QUOTE(sushi @ 2012 12 22, 10:43)

Aš tuo tarpu bandau įtvirtinti savo atnerų mezgimo įgūdžius...  ax.gif Toks va irgi eksperimentinis gaminukas Kalėdoms smile.gif Tik apatines atnarikes sulenkus perpus buvau, kai ant modeliuko matavau, tai žiūriu, nuotraukoj atitiesint užmiršau...  blush2.gif

Sushi, net pavydu, kad ir siūt , ir megzt moki thumbup.gif

QUOTE(balla @ 2012 12 22, 11:22)

Laimuže, kokie smagūs tapukai  bigsmile.gif

Balla, ačiū už pastebėjimą 4u.gif , anksčiau rankom primegzdavau - ir saviems , ir svečiams užtekdavo, bet susinešiojo, tai sumąsčiau pagreitint procesą ...

Ristina, niekada neprarask vilties schmoll.gif
aš su storamezge taip vargau - tai stalas nelygus, tai ne taip įsistato, bet dabar jau susitvarkiau ..
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 22, 18:28)
jau mirksta,eisiu dziaut  bigsmile.gif net smalsu,kas ten gavosi g.gif
blogiausiu atveju bus po namus šliaužioti biggrin.gif

Olaiva, nu bus žiauriai gražu jaučiu drinks_cheers.gif thumbup.gif

Na pasiruošiau svečių sutiktuvėm, kas ateis per šventes, tai ir išeis namo su tom tapkėm į terbikę įsimetęs lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Na pasiruošiau svečių sutiktuvėm, kas ateis per šventes, tai ir išeis namo su tom tapkėm į terbikę įsimetęs lotuliukas.gif

Būtų neblpgai užsukt biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 12 22, 22:45)

Būtų neblpgai užsukt  biggrin.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

Paskubėk, nes pirmai didesnis pasirinkimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2012 12 22, 20:32)

O jau rašto smagumas su tais žalčiukais, ar kas čia tokie bebūtų...  bigsmile.gif

biggrin.gif

QUOTE(Ristina @ 2012 12 22, 21:49)
Olaiva  bigsmile.gif čia sraigėsbigsmile.gif  thumbup.gif

Suchi, turėsiu minty pakvietimą  biggrin.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(L@imužė @ 2012 12 22, 22:37)

1.Olaiva, nu bus žiauriai gražu jaučiu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

2.Na pasiruošiau svečių sutiktuvėm, kas ateis per šventes, tai ir išeis namo su tom tapkėm į terbikę įsimetęs  lotuliukas.gif

1. ryt matuosiuos,gyvatukas ant viso smarkumo atsuktas,kad tik isdziutu.o jei nepasirodysiu ryt,tai zinokit,kad nieko gero man nesigavo biggrin.gif
2. aš čiur į svečius ir aunuosi tas apacioj vidurines biggrin.gif
Atsakyti
Olaiva, rodykis bet kokiu atveju - negali taip žiauriai su mumis pasielgt g.gif schmoll.gif
O tapkes ne dabar rinktis reik, o kai atvažiuosi ir kas bebus likę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti