QUOTE(ilja @ 2012 12 21, 11:51)
Prašom plačiau apie šitą gyvūną
Beje, vis noriu paklausti, su kokia mašina mezgat Wollrich siūlus? ir kokiu tankiu tada?
Ilja, jau
Darbeja atsakė į visus "žvėriškus" klausimus
Woolrich siūlus mezgu 6 arba dažniausiai 6* tankumu, pas mane brother 836
QUOTE(Daivuliau @ 2012 12 21, 13:02)
As turiu klausimuka, matau jog su brother masina mezgant man krastus vis siulas koks islenda , ar neismezga ar dar koks biesas. Kabinu svoriukus, bet kartais vistiek kazkoki s... privelia. Ar cia gali buti kaltas siulo itempimas? Kolkas mezgu is matkiuko, bet jauciu butu geriau jie pervynioti i babinas? Gal pasidalintumet ka naudojat pervyniojimui?
Daivuliau, pamėgink vis prieš grįžtant siūlą prie pat karietos timptelt į viršų, jei siūlas koks su pūkeliu biškį, tai už tų šepetėlių matyt užkimba, man irgi taip buvo - ir nesvarbu ar iš matkiuko, ar iš babinos ...
QUOTE(akirera @ 2012 12 21, 13:11)
L@imuže, mane irgi sudomino šitas "gyvūnėlis". Čia gal kitliavimo mašina? Gal dar kuri nors turit kitliavimo mašiną? Ar naudojat? Ar palengvina apdailą? Ką dar su ja darot?
Akirera, dar tik mokinuos, bet darbas tikrai greičiau juda į priekį ...
QUOTE(sushi @ 2012 12 22, 10:43)
Aš tuo tarpu bandau įtvirtinti savo atnerų mezgimo įgūdžius...
Toks va irgi eksperimentinis gaminukas Kalėdoms
Tik apatines atnarikes sulenkus perpus buvau, kai ant modeliuko matavau, tai žiūriu, nuotraukoj atitiesint užmiršau...
Sushi, net pavydu, kad ir siūt , ir megzt moki
QUOTE(balla @ 2012 12 22, 11:22)
Laimuže, kokie smagūs tapukai
Balla, ačiū už pastebėjimą
, anksčiau rankom primegzdavau - ir saviems , ir svečiams užtekdavo, bet susinešiojo, tai sumąsčiau pagreitint procesą ...
QUOTE(Ristina @ 2012 12 22, 18:01)
Nežinia, kodėl tas riberis kvailioja
bet jau esu praradusi bet kokias viltis išmokti juo megzti
Ristina, niekada neprarask vilties
aš su storamezge taip vargau - tai stalas nelygus, tai ne taip įsistato, bet dabar jau susitvarkiau ..
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 22, 18:28)
jau mirksta,eisiu dziaut
net smalsu,kas ten gavosi
blogiausiu atveju bus po namus šliaužioti
Olaiva, nu bus žiauriai gražu jaučiu
Na pasiruošiau svečių sutiktuvėm, kas ateis per šventes, tai ir išeis namo su tom tapkėm į terbikę įsimetęs