Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

QUOTE(akirera @ 2012 12 21, 14:11)
L@imuže, mane irgi sudomino šitas "gyvūnėlis". Čia gal kitliavimo mašina? Gal dar kuri nors turit kitliavimo mašiną? Ar naudojat? Ar palengvina apdailą? Ką dar su ja darot?

Turim, turim, ir jau seniai.
Man visada buvo lažas susiuvinėt, net kai rankom tik mezgiau. Numegzdavau greičiau, negu susiūdavau. Tai su šituo žaisliuku susiuvimas pasidarė nebe problema. Aišku, galima ir su siuvimo mašina tą patį beveik padaryt, bet čia jau galima su tuo pačiu siūku, kuriuo mezgei, susiūti.
Va filmukas
http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 12 21, 13:22)
Turim, turim, ir jau seniai.

Bet jų ir kainytės g.gif beveik tiek kiek mašina kainuoja g.gif
Atsakyti
Taip, geras daiktas, bet kaina žiauri. Nebent pirkti padėvėtą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 20, 00:31)
klausimas ne i tema:
kur jusu mezgimo masinos gyvena?
maniske tai migruoja.siltu metu laiku ji miegamajam,o va rugseji nusitysiau laiptais zemyn i svetaine,nes daugiau filmu ziuriu,tai man taip patogiau.po ja juru kiauliuko narvas stovi  lotuliukas.gif bet jis jau iprates,nebijo,pasilipes ziuri,ka bruzinu biggrin.gif
bet pries sventes reik gal isnest ja i virsu,nes kas ateina vis klausia:o kas cia? tai ir pasakok...o vaikai kai ne savi prilenda,sakau atsargiai,cia krokodilas,matot,kokie dideli zabtai ir kiek dantu? tai tuoj nueina  lotuliukas.gif

O maniškė tai stovi stabiliai,vienoj ir toj pačioj vietoj ir kai ateina svečiai ji būna sėkmingai paslėpta biggrin.gif
http://www.supermama...?...79035&st=24
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzana*: 21 gruodžio 2012 - 18:25
as jau iki kaledu nieko nebruzinsiu,tai ryt reiks ja tyst i virsu,kad vaizdelio negadintu svetainej biggrin.gif
turiu siemet uzbaigt kumstine pirstine,numegzt peledu megztuka,rastuosiu aisku rankom.ir liko mano kisenetosios tik apacios apdaila,neisivaizduoju,kaip daryt,kad nesiriestu ir i tema kaklui ir rankogaliams butu g.gif uzsidejus visai ji mane dziugina,net labai.jau tokia Olaiviska biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kas gali būt negerai, kad nepersisuka eilių skaitiklis? mašina 881 broliukas. Tas pilkas mygtukas atlenktas į apačią, bet nekabina skaitliuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 12 22, 01:49)
Kas gali būt negerai, kad nepersisuka eilių skaitiklis? mašina 881 broliukas. Tas pilkas mygtukas atlenktas į apačią, bet nekabina skaitliuko g.gif

Gal ir skaitliukui "pasaulio pabaigos" sindromas????? Šiandien mane ne vienas toks požymis ištiko bigsmile.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2012 12 22, 00:53)
Gal ir skaitliukui "pasaulio pabaigos" sindromas????? Šiandien mane ne vienas toks požymis ištiko  bigsmile.gif  g.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nea, ir vakar jam tas buvo. Žodžiu, čia nuo to laiko, kai aš jį turiu, bet jau pabodo rankele persukt. O ir amžius ne tas, pamirštu persukau ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 22 gruodžio 2012 - 00:55
QUOTE(Ristina @ 2012 12 21, 10:23)
Tai į svečius gal kada ir atvyktume  biggrin.gif bet kol atvyktume, jau tu mokėsi megzti raštus  thumbup.gif

Aš visas atnaras darau virbalais. Nes įtariu, riberį teks supakuoti ir palikti ramybėje.
Eik tu sau, taigi kiek laiko sugaišti, kol visas atnaras rankomis numezgi... doh.gif
O tai taip ir neaišku, kodėl pas tave tas riberis kvailioja?.. mastau.gif

Aš tuo tarpu bandau įtvirtinti savo atnerų mezgimo įgūdžius... ax.gif Toks va irgi eksperimentinis gaminukas Kalėdoms smile.gif Tik apatines atnarikes sulenkus perpus buvau, kai ant modeliuko matavau, tai žiūriu, nuotraukoj atitiesint užmiršau... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2012 12 22, 11:43)
Eik tu sau, taigi kiek laiko sugaišti, kol visas atnaras rankomis numezgi...  doh.gif
O tai taip ir neaišku, kodėl pas tave tas riberis kvailioja?.. mastau.gif

Aš tuo tarpu bandau įtvirtinti savo atnerų mezgimo įgūdžius...  ax.gif Toks va irgi eksperimentinis gaminukas Kalėdoms smile.gif Tik apatines atnarikes sulenkus perpus buvau, kai ant modeliuko matavau, t

thumbup.gif saunus darbas, o kelnytes gal ir pati siuvai? blush2.gif
Atsakyti
Sushi, gražios kelnytės, čia jos siūtos tik atnariukai megzti?

Laimuže, kokie smagūs tapukai bigsmile.gif

Zuzanos tunika su katinukais miela. Tik foto labai tamsi..

Daivuliau, man siūlas kabindavos, kai per mažas įtempimas būdavo. Būtent iš kraštų likdavo tokios kilpos.
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2012 12 22, 11:15)
thumbup.gif  saunus darbas, o kelnytes gal ir pati siuvai? blush2.gif
QUOTE(balla @ 2012 12 22, 11:22)
Sushi, gražios kelnytės, čia jos siūtos tik atnariukai megzti?
Aha, kelnikes siuvau iš vilnonės medžiagos, tada numezgiau atnarikes ir su siuvimo mašina ištempusi prisiuvau... ax.gif Patinka man, kai rezultatą per porą valandų gali gauti... smile.gif Baigiu įsimylėti mezgimo mašiniuką...
Atsakyti