Rankom siūni, vąšeliu sunėrinėji ar dar kitaip ??????????
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 20, 00:02)
Rankom siūni, vąšeliu sunėrinėji ar dar kitaip ??????????
as tik vaseliu siules "siuvu"...
o kaip kitos darot?
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 19, 23:31)
Maniškė namuose dar tik kelios dienos, apgyvendinau svetainėj, bet tokiam stale-spintelėj, kur graitai viską galima suslėpti. Nu bet su nuotykiais aš tą mašinką nusipirkau Su pinigų pervedimu grybai gavos, po to kol radau kas iš to UK krašto vežtų, o kai parvežė, tai gavau dvi iš karto: broliuką 881 ir knismaster mod.100 (6 mm) Nebuvo aprašymo, žmogus ir pats matyt nežinojo ką pardavinėja, o kai aš tokia žinovė, tai manaiu, kad ten riberis Nu ką, beliko riberį nusipirkt ir turėsiu 2 mašinkas
beje, kur perfokortas papigiai galima nusipirkt? Ebay?
QUOTE(ilja @ 2012 12 20, 08:44)
beje, kur perfokortas papigiai galima nusipirkt? Ebay?
nusipirk rulona tuscia kortu skylamusi ir turesi kokiu nori nes is tu rinkiniu retai kuri buna panaudojama. is mano turimu 100 kortu visteik pati kaluosi ka noriu. tai ju tik daugeja
su Olaiva ir L@imuze nekalbesiu abi labi tokios..... du mygtukus paspaudzia ir mezginys gatavas islenda pavydu gi nu vienok
kas del siulu klause tai cia Jonavoj tie nebrangus goldai
as kur as maciau komentara kad paprasto stiliaus sukneles na panasias i Ristinos galima per diena 5-8 numegzti
bet jauciu cia jau reik turet atidirbus kiek akiu deti kiek eiliu megzti kur kiek platint siaurint ir t.t. tiesiog ne individualiai megzti o dydziais L S M ir t.t. nes jie gi visteik turi tuos standartus
as kur as maciau komentara kad paprasto stiliaus sukneles na panasias i Ristinos galima per diena 5-8 numegzti
bet jauciu cia jau reik turet atidirbus kiek akiu deti kiek eiliu megzti kur kiek platint siaurint ir t.t. tiesiog ne individualiai megzti o dydziais L S M ir t.t. nes jie gi visteik turi tuos standartus
QUOTE(Freke @ 2012 12 20, 09:40)
...as kur as maciau komentara kad paprasto stiliaus sukneles na panasias i Ristinos galima per diena 5-8 numegzti
Galima. Bet aišku jau tik turint visus matavimus, ir be jokių lyrinių nukrypimų. Juk mezgyklose tai megzdavo seniau. Tai neapsimokėtų jei tik į dieną po vieną egzempliorių.
Ir manau, vienas žmogus mezga, kitas siuva. Bet ir siuva, manau, overloku.
tai ir sakau ne individualiai megzti pagal kiekvienos islinkius o standartus varyt. pasiimi lekala S dydzio idedi i knitlederi ir bruini sau linguoji. arba net motoras palinguoja siulu babinu tu kilograminiu prideta kad nenutruktu ir varo. siuna ir gal overloku gal ir su trikotazo masinom
Oj kiek grožių Aviukai, pirštinės su šaliku kokios superinės Kaip norėčiau kokios tunikos ar suknelės sau Kalėdom...
Jei kas užsakinėtų ritinėlį perfokortų, tai aš mielai prisijungčiau
Mezgu mažylei suknelę, tai vadinas mezgu-ardau-mezgu-ardau Kap berods Freke Kaip ten su Lace karieta reikia kas antra perkelt, paspaust tą viršuj mygtuką ir pervažiuot? Man taip nesigauna, perkėlė vieną, o daugiau švariai nieko. Su rankom kilnoju, greitai, bet gal su L greičiau būtų...
Mezgu mažylei suknelę, tai vadinas mezgu-ardau-mezgu-ardau Kap berods Freke Kaip ten su Lace karieta reikia kas antra perkelt, paspaust tą viršuj mygtuką ir pervažiuot? Man taip nesigauna, perkėlė vieną, o daugiau švariai nieko. Su rankom kilnoju, greitai, bet gal su L greičiau būtų...
QUOTE(balla @ 2012 12 20, 11:17)
Oj kiek grožių Aviukai, pirštinės su šaliku kokios superinės Kaip norėčiau kokios tunikos ar suknelės sau Kalėdom...
man kas antra lace karieta springdama kelia,adatas susuka.as rankom tai darau...
QUOTE(Freke @ 2012 12 20, 09:40)
kas del siulu klause tai cia Jonavoj tie nebrangus goldai
Turėsim omenyje