Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašina

Rankom siūni, vąšeliu sunėrinėji ar dar kitaip ??????????
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 20, 00:02)
Rankom siūni, vąšeliu sunėrinėji ar dar kitaip ??????????

as tik vaseliu siules "siuvu"...

o kaip kitos darot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 20 gruodžio 2012 - 00:07
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 19, 23:31)
klausimas ne i tema:
kur jusu mezgimo masinos gyvena?

Maniškė namuose dar tik kelios dienos, apgyvendinau svetainėj, bet tokiam stale-spintelėj, kur graitai viską galima suslėpti. Nu bet su nuotykiais aš tą mašinką nusipirkau doh.gif Su pinigų pervedimu grybai gavos, po to kol radau kas iš to UK krašto vežtų, o kai parvežė, tai gavau dvi iš karto: broliuką 881 ir knismaster mod.100 (6 mm) lotuliukas.gif Nebuvo aprašymo, žmogus ir pats matyt nežinojo ką pardavinėja, o kai aš tokia žinovė, tai manaiu, kad ten riberis doh.gif Nu ką, beliko riberį nusipirkt ir turėsiu 2 mašinkas biggrin.gif
beje, kur perfokortas papigiai galima nusipirkt? Ebay?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 12 20, 08:44)
beje, kur perfokortas papigiai galima nusipirkt? Ebay?

nusipirk rulona tuscia kortu skylamusi ir turesi kokiu nori nes is tu rinkiniu retai kuri buna panaudojama. is mano turimu 100 kortu visteik pati kaluosi ka noriu. tai ju tik daugeja doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif

su Olaiva ir L@imuze nekalbesiu schmoll.gif abi labi tokios..... du mygtukus paspaudzia ir mezginys gatavas islenda dry.gif pavydu gi nu vienok wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 12 20, 00:05)
as tik vaseliu siules "siuvu"...

o kaip kitos darot?

Aš tai nemoku vąšeliu unsure.gif tik adataite blush2.gif

Numegzt gaminį per dieną, tai irnesakyk.gif bet va siūnu tai gal savaitę doh.gif

user posted image

dydis gal l/xl. Siūlas noname, kuris gadino nervus doh.gif
atnaros 2x2 rankytėm. Visas kūnas lygiu raštu.
Atsakyti
kas del siulu klause tai cia Jonavoj tie nebrangus goldai smile.gif ax.gif

as kur as maciau komentara kad paprasto stiliaus sukneles na panasias i Ristinos galima per diena 5-8 numegzti g.gif

bet jauciu cia jau reik turet atidirbus kiek akiu deti kiek eiliu megzti kur kiek platint siaurint ir t.t. tiesiog ne individualiai megzti o dydziais L S M ir t.t. nes jie gi visteik turi tuos standartus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 20 gruodžio 2012 - 09:41
Ristina, man tavo sukneles labai patinka wub.gif
Su kisenem ypac, bet ir be nieko labai... Kazkaip paskutiniu metu tokios va "plain" man pacios paciausios thumbup.gif

Freke, bet jauciu gal tik atidirbtas detales gal... unsure.gif o ne nuo iki tiek sukneliu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 20 gruodžio 2012 - 09:49
QUOTE(Freke @ 2012 12 20, 09:40)

...as kur as maciau komentara kad paprasto stiliaus sukneles na panasias i Ristinos galima per diena 5-8 numegzti g.gif

Galima. Bet aišku jau tik turint visus matavimus, ir be jokių lyrinių nukrypimų. Juk mezgyklose tai megzdavo seniau. Tai neapsimokėtų jei tik į dieną po vieną egzempliorių.
Ir manau, vienas žmogus mezga, kitas siuva. Bet ir siuva, manau, overloku.
Atsakyti
tai ir sakau ne individualiai megzti pagal kiekvienos islinkius o standartus varyt. pasiimi lekala S dydzio idedi i knitlederi ir bruini sau linguoji. arba net motoras palinguoja siulu babinu tu kilograminiu prideta kad nenutruktu ir varo. g.gif siuna ir gal overloku gal ir su trikotazo masinom g.gif
Atsakyti
Oj kiek grožių wub.gif Aviukai, pirštinės su šaliku kokios superinės wub.gif Kaip norėčiau kokios tunikos ar suknelės sau Kalėdom...

Jei kas užsakinėtų ritinėlį perfokortų, tai aš mielai prisijungčiau ax.gif

Mezgu mažylei suknelę, tai vadinas mezgu-ardau-mezgu-ardau doh.gif Kap berods Freke smile.gif Kaip ten su Lace karieta reikia kas antra perkelt, paspaust tą viršuj mygtuką ir pervažiuot? Man taip nesigauna, perkėlė vieną, o daugiau švariai nieko. Su rankom kilnoju, greitai, bet gal su L greičiau būtų...
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 12 20, 11:17)
Oj kiek grožių wub.gif  Aviukai, pirštinės su šaliku kokios superinės  wub.gif Kaip norėčiau kokios tunikos ar suknelės sau Kalėdom...

Jei kas užsakinėtų ritinėlį perfokortų, tai aš mielai prisijungčiau  ax.gif

Mezgu mažylei suknelę, tai vadinas mezgu-ardau-mezgu-ardau  doh.gif  Kap berods Freke smile.gif Kaip ten su Lace karieta reikia kas antra perkelt, paspaust tą viršuj mygtuką ir pervažiuot? Man taip nesigauna, perkėlė vieną, o daugiau švariai nieko. Su rankom kilnoju, greitai, bet gal su L greičiau būtų...

man kas antra lace karieta springdama kelia,adatas susuka.as rankom tai darau...
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 12 20, 09:40)
kas del siulu klause tai cia Jonavoj tie nebrangus goldai smile.gif  ax.gif

Turėsim omenyje smile.gif
Atsakyti