klausimas ne i tema:
kur jusu mezgimo masinos gyvena?
maniske tai migruoja.siltu metu laiku ji miegamajam,o va rugseji nusitysiau laiptais zemyn i svetaine,nes daugiau filmu ziuriu,tai man taip patogiau.po ja juru kiauliuko narvas stovi bet jis jau iprates,nebijo,pasilipes ziuri,ka bruzinu
bet pries sventes reik gal isnest ja i virsu,nes kas ateina vis klausia:o kas cia? tai ir pasakok...o vaikai kai ne savi prilenda,sakau atsargiai,cia krokodilas,matot,kokie dideli zabtai ir kiek dantu? tai tuoj nueina
Na čia jau mano mašinoms pasisekė - turi savo kambarį ir pastovias vietas abi , taip jau būna, kai vaikai užauga ir išeina iš namų ... ir dar teliką palieka - tai visi patogumai
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 19, 23:34)
Na čia jau mano mašinoms pasisekė - turi savo kambarį ir pastovias vietas abi , taip jau būna, kai vaikai užauga ir išeina iš namų ...
prabangiai taviskes isitaise as tik svajoju apie toki kambareli-vienute sau ir broliukui ir kitiems mano pomegiu rakandams
Kreiva foto paprastu riesinukiu, sitos - pastininkui, gaila jau supakuotos ir negaliu graziai nufotkint. Cia pas mus tokia tradicija - pries kaledas pastininkui duot maza suma pinigu vokely. As numezgiau riesinukes, idejau i ruda voka, atvirute, 20 pinigu, uzrasiau nesaminga adresa ant voko (Mr & Mrs Smith, Nowhereland, Antarctica) ir prisakiau maniskiui, iduot ta paketeli pastininkui kai ateis, ir sakyt - oj cia ne tuo adresu pristatyta, na ir merry christmas
Zalios, nes tokia airisko pasto spalva
Zalios, nes tokia airisko pasto spalva
Pagrindinis bardakas ir apšvietimą vyras įtaisė, kad galėčiau abiems mašinoms panaudot, tik reik vieną kabliuką perkabint kitur ...
o čia storamezgė
Dar galėčiau ir lentynas parodyt, kurias sumeistravo, kad turėčiau siūlus kur laikyt ...
Jautiena, gerulė dovana
o čia storamezgė
Dar galėčiau ir lentynas parodyt, kurias sumeistravo, kad turėčiau siūlus kur laikyt ...
Jautiena, gerulė dovana
QUOTE(jautiena @ 2012 12 19, 23:40)
nu nieko sau,kokia faina tradicija
idomu ka as savo pačtinykei duociau,kur isimineja is zurnalu medinius skirtukus,kur ideda prenumeratoriams ir i celofana ivelka,kur zurnalus atnesa po savaitgalio,kai pati paskaito laimei,pas mus tokios tradicijos ner
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 19, 23:40)
Pagrindinis bardakas ir apšvietimą vyras įtaisė, kad galėčiau abiems mašinoms panaudot, tik reik vieną kabliuką perkabint kitur ...
o čia storamezgė
Jautiena, gerulė dovana
o čia storamezgė
Jautiena, gerulė dovana
tai prasom rodyt viska virtualiai i svecius ateisim
Maniske irgi turi savo kambari. O stalas ir dvi sutalpintu (todel ir reik antros ). Idomu, kokios ten lentynos? Pas mane dalis siulu spintoj suversta, kiti - plastikinese dezese.
Ryt pafotkinsiu, neturiu "gatavų" ...
Paprastos tos lentynos - buvo toks tarpas už durų tarp ienos ir spintos, tai ir "užpildėm" tuštumą ...
Nes balkone spinta pilna siūlų rankiniam mezgimui ...
Papildyta:
Jautiena, kaži ar ne šita plonamezgė ? http://www.ebay.co.u.....230899419602
Paprastos tos lentynos - buvo toks tarpas už durų tarp ienos ir spintos, tai ir "užpildėm" tuštumą ...
Nes balkone spinta pilna siūlų rankiniam mezgimui ...
Papildyta:
Jautiena, kaži ar ne šita plonamezgė ? http://www.ebay.co.u.....230899419602
Olaiva: granata apmegzkit, saugikli istrauke, ir iteikit tokia pastininke daugiau nenusipelne!
QUOTE(jautiena @ 2012 12 19, 23:49)
Olaiva: granata apmegzkit, saugikli istrauke, ir iteikit tokia pastininke daugiau nenusipelne!
dairausi margu rastu,bandysiu rastuoti aplink kakla,nes dekolte ohoho
... o gal turi jau tarpinį rezultatą parodyt
QUOTE(L@imužė @ 2012 12 19, 23:57)
... o gal turi jau tarpinį rezultatą parodyt
kad siuvu dabar visa susukta su siulgaliais...ryt kisene,o poryt visa jei kas nesutrukdys